Hirdetés
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Istju
senior tag
Ezzel eddig se volt gond, mivel ssd-m van. Különben hasít, mint a villám. Az alapjárat 128MB a 8gigából az a nem semmi, és nem friss telepítés, hanem egy teljesen felszerelt rendszer. Ráadásul nem új a laptop; ez egy kétmagos 1,9GB -s AMD liano. (HP Pavilon G 1211eh ) Ráálltam a rendszerem optimalizálására, mivel, előbbre írtam, hogy akarok készíteni magamnak a saját rendszeremre kihegyezett live cd-t egy install scripttel, ami mindig a legfrisebb arch -ot húzza fel a saját progijaimmal és config fájlaimmal együtt. Tudom, hogy ennek Ach alatt nem sok értelme van. A cél a tanulás. Ez az első működő és sikeres kernel fordításom volt, még közel sem vagyok a kitűzött célhoz, kissé elkapkodtam a konfigurálást, bennmaradt egy csomó szemét. A cél 4 másodperc alatti rendszerbetöltődés. Majd meglátjuk:-) A kernel szerintem kb. 3 óra alatt fordult le. (csak a make parancs)
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- Xbox Series X|S
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Hivatalosan is továbbmegy az EU-nál a Stop Killing Games kezdeményezés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légtisztítót vegyek?
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Új HP Omen 16 FHD+ 144Hz Ryzen9 8940HX 16mag 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 5070 8GB GDDR7 Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
BoB