Hirdetés
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Istju
senior tag
Sziasztok.
Kíváncsiságképpen kipróbáltam elsőre élesben [link] telepítő scriptjét.Nagyon egyszerű, nagyon könnyű telepíteni vele. Rengeteg opció és választási lehetőség áll telepítés közben a rendelkezésünkre. Egy mate ablakkezelőt telepítettem entrance login managerrel. A videó karim a script felismerte, és el is kezdte hozzá telepíteni az AUR-ból a catalyst-total csomagot. Kár, hogy telepítés előtt nem jött rá arra, hogy a catalyst-total csak 1.15 -ös xorg -al megy egyenlőre. Szerkesztettem a pacman.conf file-t, feltettem a repot a xorg 1.15 -nek, majd downgrade-eltem a xorg -ot. Ezután simán települt a catalyst. A telepített rendszerrel, minden rendben van. Tud magyarul, tippeket ad, van asztal, van full magyar menü, két panel.
Hátrányok: - én soha többet nem telepítek mate-t, mert tetű lassú,
- majdnem fél giga memót zabál,
- a gksu -val valami mate-vel összefüggő bug van. (gksu amdcccle nem műkszik)A script maga jól működik(bár én nem használom) előszeretettel ajánlom kezdő arch felhasználóknak, azoknak , akik nem mernek belevágni a hagyományos telepítésbe, ki tudja mi miatt? Persze, a lustaság, fél egészség:-)
Ez a script egyszerűsíti a telepítést, ezáltal a felhasználó nem lát bele a háttérfolyamatokba, nem tanulja meg az arch alap parancsait, emiatt a script használatát nem javasolom.
Kb: enyyi
Ha van kérdés, szívesen válaszolok.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- PC Game Pass előfizetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B360 i5 8400 16GB DDR4 512GB SSD ASUS Strix RX 570 4GB MasterBox Q300L 400W
- Razer Blade 17" i7-12800H / 32GB / 1TB / RTX 3080 Ti 16GB / 4K 120Hz
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 700W
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- Aubika akkumulátoros fejpánt Meta Quest 3-hoz
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

BoB