- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Apple iPhone 14 Pro Max - sziget fesztivál
- Az Apple állítólag tovább halasztja a Gemini segítette Siri bevezetését
- Mobil flották
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Istju
senior tag
Sziasztok.
Kíváncsiságképpen kipróbáltam elsőre élesben [link] telepítő scriptjét.Nagyon egyszerű, nagyon könnyű telepíteni vele. Rengeteg opció és választási lehetőség áll telepítés közben a rendelkezésünkre. Egy mate ablakkezelőt telepítettem entrance login managerrel. A videó karim a script felismerte, és el is kezdte hozzá telepíteni az AUR-ból a catalyst-total csomagot. Kár, hogy telepítés előtt nem jött rá arra, hogy a catalyst-total csak 1.15 -ös xorg -al megy egyenlőre. Szerkesztettem a pacman.conf file-t, feltettem a repot a xorg 1.15 -nek, majd downgrade-eltem a xorg -ot. Ezután simán települt a catalyst. A telepített rendszerrel, minden rendben van. Tud magyarul, tippeket ad, van asztal, van full magyar menü, két panel.
Hátrányok: - én soha többet nem telepítek mate-t, mert tetű lassú,
- majdnem fél giga memót zabál,
- a gksu -val valami mate-vel összefüggő bug van. (gksu amdcccle nem műkszik)A script maga jól működik(bár én nem használom) előszeretettel ajánlom kezdő arch felhasználóknak, azoknak , akik nem mernek belevágni a hagyományos telepítésbe, ki tudja mi miatt? Persze, a lustaság, fél egészség:-)
Ez a script egyszerűsíti a telepítést, ezáltal a felhasználó nem lát bele a háttérfolyamatokba, nem tanulja meg az arch alap parancsait, emiatt a script használatát nem javasolom.
Kb: enyyi
Ha van kérdés, szívesen válaszolok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox One
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motoros topic
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- SSD kibeszélő
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Eladó PC dobozos játékok, Collector's is
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Lian LI LANCOOL 207 750W
- Használt Vrtech Baby interaktív laptop gyerekeknek német nyelven
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus 128GB Black használt szép állapot 90% akku 6 hónap garancia
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- G.Skill Aegis 16GB DDR4 3200MHz VADIÚJ, GARANCIÁS, UTOLSÓ DARAB!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

BoB