- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 17 - még mindig tart
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fritz Teufel
addikt
Rendszer adminisztrátorként biztos, hogy tilinget használnék. Gyakorlatilag arra lett kitalálva, szakemberektől szakembereknek. Nem azért, mert mazochista vagyok én is (nem is tudnám jelenleg használni), hanem láttam működni. Probléma megoldásra és napi szintű karbantartásra, felügyeletre tökéletes. Egyszerűen nincs szükség többre egy bármilyen szerveren. Itthon már nem használnám, az is biztos. Az Openbox vagy az Enlightenment viszont piszkálja a fantáziámat. Azok valahogy ötvözik a két szélsőséget és azt mondanám, hogy ők az arany középút. Még ha most hegyeket hordtok is rám

Nah, jól feldobjuk egy kicsit az Arch topikot. Tényleg kihat volt mostanában. Lehet, hogy fel kellene tennem, azzal kreálnék itt némi forgalmat

Új hozzászólás Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Space Gray használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- PE ProLiant ML350 Gen9 Hot Plug 8SFF Rack Szerver! x2 XEON + HDD + 16GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4647, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium használt, karcmentes 95% akku (344 ciklus) 6 hó
- Új Apacer 16GB DDR4 3200MHz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

BoB