- Honor 200 Pro - mobilportré
- A Motorolának is a Bose hangol
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Hamarosan lesz a Nothingnak mondani valója
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
Siriusb
üzenetére
Én is nagy rajongója vagyok a minimalizmusnak. A lakásban a bútorok is minimalista dizájn szerint lettek válogatva. A kettőnk között az a különbség, hogy te műszaki alapon közelíted meg, én meg felhasználói szempontból. Nekem egyszerűen herótom van a menütől és az applikációk kategorizálásától. A Gnomeból kénytelen vagyok kézzel visszavenni a sallangot, ebben igazad van. Nem is lehet maradéktalanul, ebben megint. Viszont munkára is szívesen használnám, mert nálam minden általam használt alkalmazás futtatása egy kattintásra van. Jah, és nem kell menüben keresgélnem. Windows-t meg látni sem akarnék, de sajnos munkában muszáj lesz használni.
Át kellene nyergelnem az informatikára, a minőségbiztosítás kiakaszt

Szerk:
Isten látja lelkemet, kipróbáltam az Openboxot, de macera felépíteni. A KDE-től majd hanyatt estem pfff! Az xfce a Manjarón nem csúnya, inkább szép. A Cinnamon meg a Gnome2 forkja, tehát nem tetszik. Az én szempontomból minimalista KDE.
Annak idején, amikor először találkoztam a Linuxszal, az Enlightenment volt az egyik kedvencem a Gnome mellett. Próbáltam többet is akkoriban, de azok már múzeumi darabok, talán már nem is fejlesztik őket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Oppo A14 4/64GB Kék / 12 hó jótállás
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia) Több színben is elérhető!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4420, 100% Akksi
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

BoB