Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fontos frissítés érkezik a OnePlus 13-ra
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Tiltott lett Lufthansa-csoport repülőin power bankot használni
- iPhone topik
- Messze nyolcezer fölött!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bejött a dupla megjelenítő a Lavanak
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
Siriusb
üzenetére
Én is nagy rajongója vagyok a minimalizmusnak. A lakásban a bútorok is minimalista dizájn szerint lettek válogatva. A kettőnk között az a különbség, hogy te műszaki alapon közelíted meg, én meg felhasználói szempontból. Nekem egyszerűen herótom van a menütől és az applikációk kategorizálásától. A Gnomeból kénytelen vagyok kézzel visszavenni a sallangot, ebben igazad van. Nem is lehet maradéktalanul, ebben megint. Viszont munkára is szívesen használnám, mert nálam minden általam használt alkalmazás futtatása egy kattintásra van. Jah, és nem kell menüben keresgélnem. Windows-t meg látni sem akarnék, de sajnos munkában muszáj lesz használni.
Át kellene nyergelnem az informatikára, a minőségbiztosítás kiakaszt

Szerk:
Isten látja lelkemet, kipróbáltam az Openboxot, de macera felépíteni. A KDE-től majd hanyatt estem pfff! Az xfce a Manjarón nem csúnya, inkább szép. A Cinnamon meg a Gnome2 forkja, tehát nem tetszik. Az én szempontomból minimalista KDE.
Annak idején, amikor először találkoztam a Linuxszal, az Enlightenment volt az egyik kedvencem a Gnome mellett. Próbáltam többet is akkoriban, de azok már múzeumi darabok, talán már nem is fejlesztik őket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- Itt a ChatGPT végső megoldása
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Filmvilág
- Ilyen se volt még: mégsem kell sok memória az új James Bond játékhoz
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BIOS topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Alkoholista nevelde
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854,94% Akkumulátor
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

BoB