Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
- Garmin topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Dumber_
őstag
válasz
Siriusb
üzenetére
Ki fogom probálni, ha gépközelben leszek.
Ugyanakkor ott a gond, hogy nem csak X alatt nem megy...
Általában terminál alatt szoktam használni. Ott minden jó volt. tty alatt már régóta észrevettem, hogy a kimenetekben nincs ékezetem. Nem foglalkoztam vele, mert gépelni ugyanakkor tudtam.
Most volt egy kis időm, és átnézem a colomb2 telepítési leírásában megnevezet fileokat. Minden rendben volt. Lefuttattam a locale-gen-t. Na kb azota nincs. Ugyanakkor ez előtt 10 percel frissitett kernelt is.
Lényeg, hogy most se tty, se X, se Xerminal alatt nincs magyar kiosztásom. Az y-z is rossz helyen van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Bomba ár! Dynabook Portege X40-K - i5-1240P I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
BoB