Hirdetés
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei P20 - ez is kétkezes lett
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blum1866_2
tag
Szerintem meg WM-tol. Pont tegnap jottem ra erre (ismet)
Merthogy felraktam a glmark2-t,hogy megnezzem mit tud a gep. Akkor neztem a logban,hogy elfelejtettem felrakni az nv drivert. Ekkor meg volt Vsync (xfce beallitasokban belehet allitani csak azt tudnam,hogy ez mi a banatert nem tortenik meg alapbol..na mindegy).
Szoval felraktam az nv drivert,restart es megint nem volt vsync. Ekkor durrant el az agyam es raktam fel a compizt,azzal mar volt Vsync restart utan is.Erdekes,hogy pont a driver kavarja ossze a dolgokat. Nem mintha olyan nagy dolog lenne,hogy Compizt kell hasznalni,csak +1 felesleges nyug.
Nalam amikor nem volt Vsync akkor sehol,semmilyen lejatszoval nem volt. VLC,Mplayer vagy akar barmilyen flash tartalomrol is legyen szo. De meg ablakok mozgatasanal is lehetett latni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Civilization V
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- Ingatlanos topic!
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- PlayStation 5
- Diablo IV
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- VGA kibeszélő offtopik
- További aktív témák...
- Gyermek PC játékok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Mini 2023 M2 16GB 256GB + billentyűzet/egér garanciával, hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
- HP ProDesk 600 G4 i3-8100 8GB 256GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
BoB