Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Egyáltalán nem nyírja ki, vagyis inkább úgy fogalmaznék, hogy nem biztos, hogy megmenti. Mondom, hardveres megszakítást generál, így az OS kap jelet, hogy vészleállás várható. Az más kérdés, hogy mennyit segít, de mindenképp többet, mint az áramforrásból kitépés.

Lehet, hogy kicsit már ideges is voltam. Azt hittem, hogy a gépemen még bőven futtatható a legújabb Linux generáció és most nem kicsit csalódtam. A legújabb Winfos bezzeg vígan szaladna rajta minden kompromisszum nélkül.
    Tudom, hogy erről az ATI tehet és nem az opensouce közösség, na de mégis... Úgy néz ki, kénytelen leszek a Winfost visszarakni. Feltehetem a Debiant, de Novemberben jön a 8.0 és akkor megint kereshetek valami mást. Nem fogok hetente telepítgetni, mert lassan már másra sem használom a laptopot, mint operációs rendszer telepítgetésre. A Winfos meg 5 évig ment röccenés nélkül és még defragmentációra sem volt szükség egyszer sem!

Mint írtam, a nyílt driverrel telepítem. Aztán frissítem a kernelt a legújabbra és beállítom a dpm-et. A zárt driver-es telepítés nem támogatott, azt írja, nincs driver.

Új hozzászólás Aktív témák