Hirdetés
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
chab7
addikt
Kösz a wikis linkeket - bár ezeken indulok én is alapból

Ez a conky egész jó lenne de "ráfagynak" a karakterek egymásra, szóval nem látni mikor vált akkor épp mekkora a freki. Na meg akkora betűkkel írja eleve, hogy az én 1024x768 -as kijelzőm felét le is foglalja. Bár már átlátszóvá tettem, de a nagysága és a beragadó karakterek miatt nem tetszik. Ha majd lesz kész configod akkor megnézem újra.
Egyelőre azonban találtam ezt a parancsot: watch grep \"cpu MHz\" /proc/cpuinfo
Ez klasszul csak azt mutatja épp mekkora a freki. És szerencsére már a 4 lépcsős conservative governort is sikerült belőnöm.
Viszont a conky-t nem tudom lelőni. killall conky -ra azt írja nem fut. De hát ott van az asztalon
Hogy lehet akkor eltávolítani? Újraindítás után is ott van, pedig nem is állítottam be auto indulásra.
Majd lehet kipróbálom a trayfreq programot, arra is ráakadtam a wikiben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Realme 9 Pro 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Gombászkönyvek egyben
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4011
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Hogy lehet akkor eltávolítani? Újraindítás után is ott van, pedig nem is állítottam be auto indulásra.
BoB