Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Alumíniumba öltözött a Nothing Phone (4a) Pro
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
cog777
őstag
Sziasztok! A kovetkezo kerdesem lenne: mennyire stbil az arch? Olvastam h minden frissites elott nezsunk ra a weblapjara nehogy galiba legyen. Amugy szimpatikus, tetszik a frissessege es a stilusa - habar nagyon keveses hasznaltam ido hianyaban. Viszont ahogy olvasom egyre sok disztro epul ra. Eddig crunchbang- et hasznaltam a regi notin, de annak vege lett. A masik win 8 -al erkezik, mindenkeppen telepitek linuxot de meg nem dontottem el melyiket. Stabilitast, egyszeruseget gyorsasagot preferalom.. max xfce de inkabb openbox felulettel. Nem tudom h a stabilitas mennyire erenye az arch alapu disztroknak? Sajnos tul sok szabadidom nincs mindegyiket kiprobalni.. vagy ha a stabilitast preferalom maradjak debian alapnal? Koszonom a tanacsokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Gyorsjavítást kapott a visszavont, majd újra kiadott GeForce driver
- Házimozi haladó szinten
- Eredeti játékok OFF topik
- Path of Exile (ARPG)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Óra topik
- Windows 11
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- További aktív témák...
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T2000 W11
- iPhone 11 64GB 100% (3hónap Garancia) - AKCIÓ
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Beszámítás! LENOVO LOQ 15AHP10 FHD Gamer notebook - R7 250 16GB DDR5 1TB SSD RTX 5060 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB