Új hozzászólás Aktív témák
-
deathtania
senior tag
Sziasztok!
Tegnapi napon sajnos egy véletlen folytán sikerült kicsit hazavágni a két éve meglévő iPhone SE 16GB telefonomat.
Röviden: töltőn volt a telefon, mert már csak 5% maradt hátra, bedugtam a hangcuccom (5.1, ekkor ki volt kapcsolva) jack kábelét, hogy hallgassak rajta zenét a reggeli készülődés közben, erre egy nagy puff, a hangfalakból némi recsegés (ekkor még mindig ki volt kapcsolva!!!), és az SE jack aljzata elfeketedett. Ezután a telefonról jack-en keresztül nem tudok lejátszani zenét, se hangfalra, se fülesre (a füles jó, kipróbáltam laptopon), Spotify-ról nem tudok zenét a hangszóróján lejátszani, simán, hívás közben semmit sem hallok, engem sem hallanak, azonban amikor kihangosítom, akkor hallom a másik felet is, és engem is hallanak. Ha csak szimplán csengőhangot akarok lejátszani, akkor azt lejátssza, sőt, tudok hangerőt is állítani. A telefon bekapcsol, működik rendesen (biztonsági mentést is tudtam róla csinálni, és rátöltöttem egy fiókban lévő 5S 16GB-re, így most egy darabig van telefonom...), annyi, mintha az akksija kevesebb ideig bírná most: tegnap éjfél körül 78%-on vettem le a töltőről, reggel 6-ra lemerült teljesen, pedig csak wifin volt, sim kártya nélkül, és az akkuállapot szerint 88%-on van az akksi, szóval nem is durván elhasználódott.
Találkozott már valaki ilyennel? Szerintetek mi sülhetett ki? Javítható esetleg a dolog? Kb. mennyi lenne szerintetek?
Plusz infó, hogy a töltőfej, amire akkor rá volt dugva, az is elhalálozott (nem Apple töltőfej volt, ezután csak azt használok...), az Apple töltőkábel nem, az működik, valamint az 5.1-emnek a jack bemenetes része is (HDMI-n tudok hangot átjátszani, ha másik bemenetre kapcsolok, néma marad...) megadta magát.
Köszönöm szépen, ha valaki tud segíteni!
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- iPhone topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Mobilhasználat külföldön
- Elektromos cigaretta 🔞
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- BestBuy topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jövedelem
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- MacBook Air (15-inch, M2, 2023)
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H T1200 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged