Hirdetés
-
Mobilarena
Gyakori kérdések és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rent
senior tag
Sziasztok!
Egeret keresek MBP M1-hez, rendeltem egy Logitech MX Anywhere 3 Mac editiont, de elbizonytalanodtam, mert azt olvastam, hogy csak 125hz-et tud.
Fontos lenne nekem, hogy dongle nélkül tudjon bt-on 1000hz-et. Van ilyen egér hozzá?
Köszi előre is a válaszaitokat! -
Rent
senior tag
válasz Mr Bond 007 #92611 üzenetére
Nem tudom milyen BT szabvanyt hasznal az uj mbp, ezert dobtam fel a kerdest. Gamerkedeshez ott az asztali, nem valasztottam rossz platformot. Viszont ha mar ennyi az MX Anywhere 3 ara es csak 125hz-et tud, akkor vagy sokkal olcsobbat nezek, vagy ha tud valaki olyan egeret ami vezetek nelkul (max usb-c dongle, ami kicsi, egyaltalan ha van ilyen) is tud 1000hz-et, az kerem ossza meg velem az infot.
-
Rent
senior tag
Meg azon gondolkozom, hogy mivel vettem hozza egy usb-c media hubot (amelyen van 2x USB3), hogy mivel ugyis csak akkor hasznalnam hozza a kulso egeret, amikor kirakom asztalra a gepet, hogy siman elfer abban akar az usb-s logitech dongle. Igy is laggolnak 1000hz-en az egerek mac os-en? Bocsi, de nulla tapasztalatom mind a vezetek nelkuli egerekkel, mind a MacOS-el. Kb. 30 ev MS utan/mellett meg csak ismerkedem a rendszerrel.
Koszi elore is a valaszokat! -
Rent
senior tag
Istyle-ban újra pozitívan csalódtam.
Két hete pénteken céges számlára vásárolt alap macbook pro m1-et (ezüst 8gb, 256gb), azonnal cseréltek ma elállással, különbözet ráfizetéssel egy asztroszürke 16gb/512gb macbook pro m1-re.
Nem akartam eredetileg rendelni, mert 2 hónapot is kell várni előre fizetve.
Így viszont, hogy ebből a modellből berendeltek párat és eleve ilyet szerettem volna, ma pedig megláttam a honlapjukon, hogy van készleten, gondoltam megpróbálom kicseréltetni.
Céges számla volt, ráadásul, ráadásul nem is netes rendelés, tehát semmilyen elállási feltételnek nem teszek eleget.
Na ilyenek miatt célszerű Istyle-nál vásárolni. Eddig is náluk vásároltam, ezután is náluk fogok. -
Rent
senior tag
válasz FIREBLADE78 #92899 üzenetére
De nem cserélték, elálltam. Csere az lett volna, ha az enyém nincs kibontva. Kibontottam, használtam 1,5 hétig. Nem netes rendelés, ráadásul nem fogyasztói (magánszemély) elállás, így kb senki nem vette volna vissza. Nem tudják újracsomagolni és teljes áron értékesíteni. Ezzel elhajtott volna bármelyik szürkeimportos üzlet, de még a nagyok is (MM, Edigital, Alza, stb.)
Fent van a honlapjukon, hogy náluk céges vásárlásnál is van elállás netes rendelés esetén. Mindegy én csak ajánlani tudom őket, az biztos hogy rugalmasak és vevőközpontúak. Persze ezt így kell profin csinálni, mert almás terméket az életben nem veszek ezután sem máshol.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Ukrajnai háború
- E-roller topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- OLED TV topic
- Hobby elektronika
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...