- iPhone topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
- iOS alkalmazások
- Motorola G86 - majdnem Edge
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Madwe #124065 üzenetére
Max ha kell akkor 5-10 év múlva akkut cserélsz, nem a világ vége
Az 5 évet, pláne a 10-et, az enyém tuti nem fogja megérni, jelenleg másfél éves, és már 84%-on van (Coconut Battery szerint). Sajnos egyértelműen érezhető már a kisebb kapacitás és a sokkal gyorsabb lemerülés.
A 2023-as M2Pro MBP-be 110ezerért raknak új gyári akkut, végülis tényleg nem a világvége, de nem is nevezném kevésnek (na persze ha a gép újkori árához hasonlítom, akkor az annak 10%-a, de mondjuk 7-8 évesen egy ilyen gép már sz.rt sem ér, egy akkucsere olyankor már kb totálkárral ér fel.... és mégis, bárcsak megérné azt a kort ez az akksi...) -
Sidorovich
senior tag
válasz
Madwe #124065 üzenetére
Telefonon fix 80% limit van az optimalizált töltés helyett nálam. iPhone 15 és iOS 17 óta erre van lehetőség gyárilag és én élek is vele, mivel szinte állandóan itthon vagyok, max csak 2-3 órára megyek el. Ugyanez a helyzet a MacBook-al is, ezért gondoltam jó lenne hasonló megoldás. Néhány hetente utazáskor vagy család látogatáskor van csak szükségem a hordozhatóságára, azon kívül az asztalon van töltőn itthon. (Max néha még itthon elterülök vele valahol ha olyanom van és unom az asztalt, de ez is ritka.)
Bilux: valóban, ez a home office "átka".
-
dudu98
tag
válasz
Madwe #123334 üzenetére
Én most vásároltam egy M3-as Macbook Air 13-t, 16/512GB konfigurációval. Photoshopot használok rajta, illetve parallels desktopot, néha videó vágás Final Cut Pro-val. Tökéletes, minimális a melegedés, a 60Hz-es kijelző nem zavaró. Üzemidőben a nap végére felére merül átlagos használat alatt, ami szerintem kiváló.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Linux kezdőknek
- iPhone topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Big in Japan - japán játékokról, kötetlenül
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Renault, Dacia topik
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest