- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iOS alkalmazások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
pergabb
senior tag
válasz
kopogo #109534 üzenetére
nem egy windows..
ergo ha egyszer újra kell húznod, az kivételes eset, mert amúgy soha. Sokan azt sem tudják, hogy semmi értelme kikapcsolni a gépet, max havonta egyszer, amúgy lehajtod a kijelzőt és csókolom, offoltad a háttérben a szinkronizálást, akkor merülni sem fog, nem offoltad, akkor meg 1-2 %-ot egy éjszaka alatt.
Nekem volt anno egy hibás 13-as m1-es macbookom, azt kikapcsoltam teljesen és úgy is merült 2 hét alatt 50%-ot. -
Lefty
addikt
válasz
kopogo #95596 üzenetére
Köszi az infót, mik vannak
Életemben nem készítettem még diabemutatót.#95595 Aweriot
Személyesen még nem próbáltam, de hirtelen néztem róla egy videót. Egyrészt ez a gép legalább kétszer annyiba kerül, mint egy Air, és így hirtelen nem mondom, hogy indokoltnak tűnik. Hiába masszív, de műanyag ennyi pénzért!? Lenovo touchpad labdába sem rúghat emellett (a cégesem Lenovo Thinkpad, kétlem, hogy akkora nagy különbség lenne ehhez képest ez az X1 touchpad). Mindegy, ízlések és pofonok, én ebbe inkább nem megyek jobban bele. -
Lefty
addikt
válasz
kopogo #95555 üzenetére
Hogy sikerült ezt összehoznod?
Új M1 Mac tulaj vagyok, illetve ami azt illeti ez életem első Mac gépe. Tegnap direkt teszteltem, hogy hol lehet a 8GB határa (nekem is az alap modell van) és nem sikerült semmi féle lassulást vagy hasonló üzenetet előidéznem (legfrissebb BigSur van fent).
Nyitva volt vagy 10 alkalmazás, köztük Finder, Maps, Music, Notes, Mail, ill. Safari vagy 30 lappal, abból vagy 5 youtube volt, és mellette még a Lightroom Classic-ot is rányitottam és szerkesztgettem benne. Teljesen irreális volt, nincs az az élethelyzet, hogy ennyi minden kelljen egyszerre, Safarit se használom 3-4 lappal többel egyszerre valós helyzetben, szóval csak teszt volt. Memory pressure ugyanúgy zöld volt és semmilyen megakadás sem volt, még a LC-ban is teljesen simán tudtam szerkesztgetni, stb. -
Bazsee71
őstag
válasz
kopogo #94267 üzenetére
Ahogy írják, érdemes lenne kipróbálnod. Ha egy jobb egérhez vagy szokva, akkor rémálom lesz. Gesztusok tök jök, de mint egér, nagyon gyenge. Ilyen céllal inkább Trackpad-et vennék.
Big Sur alatt nekem nem sikerült kikapcsolnom a szoftveres gyorsítást: lassú mozdulattal lassan mozog, megrántod és a Holdon van. -
SharpSA
veterán
válasz
kopogo #94267 üzenetére
Én használom, egész jó, meg lehet szokni, de például a sebességét maximumra állítottam. Jól lehet használni a gesztusokat. Ugyanakkor ritkán pont ez a probléma, hogy ha véletlenül hozzáérek a tetejéhez enyhén húzva, akkor sikerül egy visszalapozást indítani az adott weboldalon.
-
Mattb
senior tag
válasz
kopogo #94267 üzenetére
Megosztó egy egér az biztos.
Én ezt használom és nem váltanék másra. Klassz a görgetés (vízszintes irányba is).
Magic Keyboard 2-vel használom.
Mondják az ergonómiát, de nem tudom, hogy egy lapos Magic Trackpad mivel ergonómikusabb mint az mm2. Az egy teljesen sík lap.
Próbáld ki előbb. -
válasz
kopogo #94267 üzenetére
Az árát nem. Viszont van akinek bejön és van akinek nem, így jobban jársz, ha előtte kipróbálod valamelyik APR-ben. Egyáltalán nem ergonomikus, ha nagy a kezed abszolút szívás, kicsit laggol is, viszont nagyon jók a gesztusok és szép a dizájn. nekem voltam próbáltam többször is, de nem jött be. Kényelmetlen és pontatlan, plusz mindig történik valami, ha hozzáérek a felületéhez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Bluetooth hangszórók
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i7-4G I 16GB I 240SSD I 14" HD+ Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Thin GF63 12UC 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 3050 16GB 512GB magyar vbill új akku gar
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- Eladó ANDROID TV box 4/64GB tárhely / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest