-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
-
deathtania
senior tag
válasz
modd3r #107172 üzenetére
Be kell valljam, azt annyira nem ismerem, amikor a Vorke Z6-on próbáltam a Chrome-al összehegeszteni, mert az támogatta a Chromecastot, sosem sikerült. Nem tudom, hogy a Netflix képét hogyan lehetne mondjuk telefonról a projektorra lőni Chromecasttal.
Jófogáson néztem, van már 20k körül Apple tv, ami mégsem egy ökör ára, és akkor nem kell 15 méter hdmi kábelt behúznunk, hogy bármi rá lehessen kötni, ezért gondoltam erre a megoldásra, mégis egymással az Apple cuccok mindig jobban együttműködnek tapasztalataim szerint, mint bármilyen külső megoldással. -
MNBT
tag
válasz
modd3r #107114 üzenetére
Azt a kis billentyűvédő papírt vagy mit meg is hagytam és hordozásnál vagy ha össze kell csukni akkor berakom, mert a 2017-es MBP készülékemen állandóan billentyűfoltos lett a kijelző az ujjaimról ráment zsírnak köszönhetően
Vagy nem erre gondoltál hogy csíkos lesz a kijelző?
Ha csak a Macbookot használom, akkor minden értesítést jelez a rendszer, de ha rá van dugva a monitoromra és tükrözöm a kijelzőt, akkor semmilyen értesítést nem jelez a rendszer.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vigneau interaktív lokálblogja
- iPhone topik
- Óra topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen légkondit a lakásba?
- PlayStation 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest