- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
csakany2001
senior tag
Én csak azt tudom elmondani, én miért döntöttem 15 Pro mellett.
A mérete és a tudása miatt, nézegettem sok-sok telefont és közel is álltam egy Xiaomi 14-hez, de messze van még a konkurencia attól, hogy ekkora méretben ilyen jó telefont letegyen.
Ez igaz a 16 Pro-ra is, idén is legjobb telefon ebben a méretben, a Vivo próbálkozása viszont pl. ígéretes.A nagyobb méret más kérdés, ott vannak komoly kihívók. Nem feltétlen a Pro Max-ban gondolkoznék ha akkora telefon kéne, bár ha a fotós képességet nézzük akkor megintcsak nincsen sok jobb tőle(S24U, hogy mozgó képeknél mit művel az elfogadhatatlan számomra).
Amúgy én nem gondolnám, hogy egy mobilarénán itt bárki prezstizsből venne almás telefont, meg mivel minden 2. embernél ott figyel messze nem erről szól.(szerintem a 4S idején volt jellemző, de akkor fölényesen jobbak is voltak, mint egy átlag androidos) -
csakany2001
senior tag
Több utalás van arra, hogy régebbi SoC gyártását növelik, akár itt a PH! lapcsalás hasábjain is. SE a céges flottákba szánt telefon és nem tartom elképzelhetetlennek, hogy az A16 a következő SE-ben is megtalálható lesz, sőt közel garantálható.
AI-s funkciókat biztosan nem fogja megkapni, meg egy csomó mindenben butítva lesz.
Máskülönben a sima széria eladásait veszélyeztetné, ami szerintem közelebb van a Pro-hoz, mint eddig bármikor valaha.De ezek csak találgatások, jövőre kiderül. Én szerintem az XR-t fogjuk megkapni egy A16-tal, olyan nagy csodára nem kell számítani. Nyilván jobb lenne az XS-t, de az meg sok vevőt venne el drágább modellekből.(különösen a 2 kamerás rendszer, OLED panel miatt)
#282.
Szerintem ez IPS, 6GB RAM lesz. Szerényebb főkamerával.
Ha tényleg ezt kiadják 500 eurós áron megvan a következő néptelefon, de kétlem hogy ez ilyen paraméterekkel fog kikerülni a boltok polcaira. -
csakany2001
senior tag
Hevülést megoldották, de eleve annak nem is szabadott volna megtörténnie ilyen formában. Más nem jutott eszembe a cikk olvasása közben.
Nagyon remélem, hogy a Pro szériát nem növelik tovább fizikai méretben, mert akkor abszolút megszűnik minden lehetőségek, azoknak akiknek kisebb telefon kell.Amúgy sima rutinmunka, a másik széria sokkal izgalmasabb lett most és történt érdemben előrelépés. Idén most a sima mellett döntenék, ha választanom kellene.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3029, 90% Akkumulátor
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest