Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
markknight
veterán
Sokat vívódtam, hogy nem veszem meg aztán megvettem. Két dolgot vettem észre: Az idétlen kamera gombot, amit 90%-ban mindig benyomok véletlenül mikor asztalról emelem a Pro Maxot, illetve tok nélkül ez a vékony keret elbűvölő
De tényleg.
Sajnos nem jó dolog, hogy az AI-ra épülő telefont AI nélkül kidobják, illetve ezt a kamera gombot valljuk be benézték. Teljesen felesleges, rossz helyen is van, szrul is működik.
Viszont azt nem tudom mondani, hogy elégedetlen lennék, mert egy tök jó telefon, jól néz ki, frissült aksival pontosan azt tudja amit kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
Üzleti előfizetők hirdetései
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged