- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- HMD Skyline - jó szerelés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Felesbandi
senior tag
válasz
sohajda90 #112 üzenetére
Korlatlan net + cloud combo se tokeletes, ezt kellene megerteni. Cseszhetem a korlatlan netet, ha epp olyan helyen vagyok, ahol gyengebb a jel. Pl. elmesz sielni es fel akarsz venni egy csuszast 4k/120-al az uj 16 Pro-n, de keves a tarhely es lassan toltogeti fel az ottani gyenge jel miatt a neted a cuccaidat. Vagy a metron meg akarsz nyitni egy file-t, de a pocsek vetel miatt nem tudod letolteni.
En szemely szerint nehezen fogadnam el, hogy veszek 600k-ert egy telot, es allandoan le-fel toltogetne a cuccaimat a cloudbol ahanyszor meg akarnek nyitni valamit. Meg ha gyors is a neted, akkor is egy extra zokkeno. Gyanitom az uzemido is rosszabb igy.
En 200 gigas iCloud-ert fizettem elo, de ugy allitottam be, hogy minden elerheto legyen a telon is, a cloud-ot kizarolag backup-nak hasznalom es csak tolton/ejjel szinkronizal altalaban nekem.
-
válasz
sohajda90 #122 üzenetére
Nem találtál mélyre, mert nekem pont van telekomos korlátlan neten és van mellé még egy 50gb-os yetteles is meg 200gb-os icloud fiókom meg apple watch is, a macbook air-t eladtam, de nem ez az általános. Én 6000-10000 huf-os vörösbort iszok és csak coca colával. Lehet ilyeneket előhozni, de felesleges.
-
szkaroly
senior tag
válasz
sohajda90 #112 üzenetére
Ez most komoly?
Itt Békéscsabán 60/30 átlagban már jó, és ez megyeszékhely. Persze van gyorsabb is, de lassabb is. A 30-as uploaddal a gigás videó mennyi idő alatt megy fel? És ha megszakad közben? Egyes emberek annyira el vannak tájolva, azt hiszik mert nekik 1000 mbites netjük van, másoknak is valószínűleg.
Nézz be egy szolgáltatós topikba, meg fogsz lepődni. Nekem például korlátlan net van (akár 5G is), de otthon a netsebesség 15/2 mbit, munkahelyen 30/10. Ekkor két lehetőség van: másolás usb-n vagy wifin. Én wifin csinálom.
Röhelyes, de 150 ezres mobilokon van 512 giga tárhely (akár UFS 4.0-ás), de félmilliós cucchoz 150 ezer plussz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 3 év garancia iStyle
- Xiaomi Redmi 14 PRO 5 G 8/256 DUAL garanciával
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest