- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
Tehát tulajdonképpen már mehetne is véglegesbe igaz? A béta azért béta, pléne a dev, mert azon kívül, hogy bugos lehet, szimplán változtathatnak is valamit. Szóval lehet, hogy beta 1-2 alatt nincs gond, aztán beta 3 alatt beszarik valami, pl egy fontos banki app. A véglegesre ez kialakul és a fejlesztők is tudnak reagálni.
-
joey04
titán
válasz
LittleLombax #3148 üzenetére
Hali!
Én is tapasztaltam az elején, de nem úgy kell elképzelni, hogy gyenge a készülék, én viszont gyakran mozgok olyan helyen, ahol gyenge a jel, és ott pl egy 13 pro max vagy s24 ultra az esetek 70-80%-ában mondjuk maradt 4g-n, a maradék időben esett vissza edgre. 15 pm meg jóval gyakrabban. Viszont egy ideje nincs ez a probléma, valamit reszelhettek a tornyok kezelésén, mert anno egy xiaomin is hasonlót tapasztaltam, hogy átváltott edgre és androidon könnyebb is csekkolni, hogy ekkor másik tornyot választott, és pl ha airplane módba tettem meg vissza, akkor megint a "jó" helyre csatlakozott. Továbbra is gyengébb picit mint egy s24 ultra, de már csak annyival, hogy ahol pl. fixen 80Mbps-t hoz a samu, ott a 15pm csak 60 körül, több mérés alapján. Szóval van visszalépés egyes készülékekhez képest, de nem vészes, ne ez legyen a döntő ok.
-
joey04
titán
Hát ilyen előjelekkel (korábbi szifon tapasztalatod) bátor dolog volt így beleugrani, ilyen konstrukcióban. Legalább online vetted volna, mert akkor 14 napon belül elálhattál volna, még hűség esetén is. btw kérdezz rá a voda topikban, nem tudom elhinni, hogy ekkora faszok, hogy nem lehet egyben kifizetni.
-
joey04
titán
válasz
MikeWazowski #3122 üzenetére
én azt sem tudtam, hogy lehet az előlapival raw-ban fotózni
szóval te állítottál el valamit, mert gyárilag nem raw van. -
joey04
titán
Ha kevés lenne a tárhely, és nem akar az ember felhőt használni: [link]
-
joey04
titán
mindegy, hogy melyik látószöget használtam a 15 PM-on
igen, de ha 3x körüli képeket csinálsz, akkor trágya. ha zoom nélkül használod a főkamerát, vagy max 2x, vagy az 5x kamerát használod, akkor egész jó képek lesznek. De az, hogy 2-5x tartományban nem tudsz fényképezni, eléggé limitál. De az alap kérdés az volt, hogy elég-e a 3x. ez nem olyan, hogy az 5x jobb.
ha 3x van, akkor az 5x kép lesz szar. ha 5x van, akkor meg a 3x. ezért kellene már nagyon plusz egy kamera.
-
joey04
titán
válasz
csakany2001 #3074 üzenetére
Más látószög. Attól még 3-5x között hulladék a PM sajnos.
-
joey04
titán
válasz
MikeWazowski #3055 üzenetére
Passz. Gondolom van app ami kezeli. Én csak egy közönséges gmail címet akarok úgy elérni, hogy azonnal megkapjam a leveleket, és tudjam kezelni értesítésből, aminek hatása szinkronizálódik minden eszközön
-
joey04
titán
válasz
Hallosz #3048 üzenetére
Telefonálni ritkán szoktam, ahhoz nem tudok hozzászólni, az emailhez igen.
A gyári mail appot én sem használom, viszont gmail-es email címem van, egyetlen account, a következőket szeretném: Azonnal jelezzen. Legyen lehetőségem már az értsítés alapján törölni az emailt. És ezek szinkronizálódjanak az eszközeim között. Erre jelenleg gmail esetében csak iOS-en van lehetőségem. A gyári gmail app androidon csak a szerencséseknek jelez azonnal (részletek: [link] és [link]). Ezért más appot kell használni. Azokkal meg az a gond, hogy ha jön egy email, (tekintsük el attól, hogy az sem azonnali, hanem kb. 10-15mp késés ios-hez képest), megjelenik az értesítés egy androidos készüléken, látom, hogy törölhető, törlöm, akkor eltűnik az értesítés az iPhone-ról is, és PC-n is ha belépek Gmail-re akkor ott is eltűnik a mail. Viszont egy másik androidos eszközön (pl. egy tablet) kint marad az értesítés, ha rányomok, akkor meg értelemszerűen nem tudja megnyitni a már törölt mailt. Szóval ott meg az értesítések nincsenek szinkronban. További extra, hogy iOS-en a gmail app tökéletesen tudja tördelni a tartalmat a kijelző méretéhez igazítva, androidon viszont nem. A fenti tapasztalatok gyártótól függetlenül jelentkeznek nálam androidos eszközökön. Apróságok, de számomra nagyon érdekes tapasztalat, hogy jobban működik az egész email kezelés gmail esetében iOS-en, mint "otthon" androidon. A pdf csatolási problémát szerintem már többször olvastam tőled, és többször írtak is rá választ, de arra viszontválaszt részedről még nem láttam, így nem tudom nálad mi lehet a gond, nálam működött.
-
joey04
titán
válasz
Ferdzsoo #3039 üzenetére
Igen, az elvileg menni fog. Amúgy iOS-re váltással nem kell elengedni a google appokat, én a gmail mellett a naptárat is megtartottam, mert pl. havi nézetben a gyári csak szürke pöttyöket mutat az eseményeknél, a google naptár meg szépen színekkel, feliratokkal mutatja az eseményket.
-
joey04
titán
válasz
zenit73 #2952 üzenetére
Nekem az ablakok kezelése, az egér kezelése, mozgása nagyon nem jó, külsős appokkal finomhangoltam, de így sem az igazi, a mostani (számomra) tökéletes monitorom képe egy okádék sajna, a sajátos dpi kezelés miatt, képek kezelése sem az igazi, plusz meglepő módon vannak alkalmazások, amik meglehetősen lassan indulnak el windowshoz képest. Az sem tetszik, hogy elvitték a kinézetét iOS irányba. Telefonon szeretem, asztali környezetben nem.
De az összedolgozás az órával és a telefonnal brutálisan jó. Ha csak egy laptop kéne, akkor tuti macbook lenne, de így nem.
-
joey04
titán
Olyan, mint az iPhone. Ha az jó neked amit az Apple kitalált, akkor isteni. Ha mást akarsz, akkor küzdeni kell mint malac a jégen. Az iPhone nekem úgy jó ahogy van. A mac viszont nem. Ott szeretnék pár dolgot máshogy használni, de az szopás. Ha esetleg olyan élethelyzetben leszek, hogy nem kell asztali gép csak laptop, akkor újra szóba jöhet.
-
joey04
titán
Nincs fix 120
Beállítható, nekem is fizikailag rajta van minden.
Van.
Százalékot nem tudok, de veri üzemidőben az általam kipróbált alábbi droidos telefonokat: s24 ultra, vivo x100 pro, xiaomi 14, most egy 14 ultra van nálam még a szifon mellett, de ezt ma kezdtem használni. Op 12 tudott ilyen üzemidőt, használat közben. Készenléti fogyasztás ott is picivel magasabb volt. -
joey04
titán
Na ez de jó lenne!
-
joey04
titán
válasz
icecave #2839 üzenetére
Nálam meg az egyik helyen bekapcsolták az 5g-t azon meg ott marad, de egészen addig semmi változás nem volt. Szóval nálam nem a telefon miatt javult.
De amúgy amikor pont ezzel szenvedtem xiaomin, akkor jobban utána tudtam menni, csak ios-en ez macerásabb ezért nem mentem bele, de szerintem hasonló gond lehetett: [link]
Btw tökre irigylem azokat, akik nem érzik egyes telefonoknál a b20 hiányát sem, meg sehol nincs gondjuk, én meg Budapesten belül is belefutok napi szinten több vakfoltba is ahol halott a net (bármilyen telefonnal). Kedvencem egy nagy körforgalom, ahol a kanyar egyik részén hal le mindem esetben, nagyon sokszor tesztelve. De párom szüleinek lakásában is csak az erkélyen tudnak telefonálni, pedig az sem falu, xviii. kerület.
-
joey04
titán
de nem a magyarósi féle. Szimplán gyengébb. De volt ennél rosszabb telefonom is.
-
joey04
titán
válasz
koxkids #2725 üzenetére
Én már az elején mondtam, hogy valami nem frankó, de ilyen gondjaim nincsenek. Nekem szimplán mintha gyengébb lenne az antenna, mert ahol a 13pm még 1 csíkon 4g-n maradt és csak ritkán ment edgere, ott a 15pm már jóval hamarabb. Korábban egy xiaomi mi 10-em volt, az is ilyen volt. Most az s24 ultra meg olyan, mint a 13pm volt. Szóval gyengébb, de ilyen drasztikus problémáim soha nem voltak.
-
joey04
titán
Most a frissítés után egyébként hogy van? Van ugye a saját app store lehetősége, meg a saját böngészőmotor használata, de ha a google megcsinálja a rendes chrome-ot iOS-re akkor azt csak majd egy külön boltba töltheti fel, vagy mehet az app store-ba is? Szóval a 2 összefügg, vagy külön-külön vannak ezek a dolgok?
-
joey04
titán
S24 ultrát és 15 pm-et használok. Kamerában jobb az iPhone, üzemidőben is (ezt én kb egálra tudom kihozni, ha energiatakarékos profilra váltok a samun a felbontást meg alapon hagyom, nem maxon), kijelzőben viszont jobb a samu, valamint egy picit gyorsabb még energiatakarékos módban is. Amiket olvasol a topikban, részben jogosak, részben nem. Tesztprogramokban én is látom pl a csíkozódást a kijelzőn, az iPhone-on meg nem, de ha nem ezt nézem, csak szimplán ránézek a kijelzőkre, akkor szebb a samsung. Kopni nekem nem kopik pedig fekete van. iPhone sem kopik nálam, pedig anno itt is voltak ilyen jelzések. Stabilitásban és gördülékenységben ha nincs is iPhone szinten, de majdnem, messze a legjobb androidos telefon ebben a tekintetben. Nekem a Face ID hiányzik nagyon, de ez már egyéni preferencia. Főleg úgy, hogy a biometrikus azonosítás (arcfelismerés, ujjlenyomat-olvasó) nem olyan jó, mint az általam szintén kb 1 hétig használt OnePlus 12-n.
-
joey04
titán
iPhone szerint 71 ciklus és 100%
coconut szerint 72 ciklus, 103% -
joey04
titán
válasz
MikeWazowski #2553 üzenetére
Életemben nem mentem még el odáig a menüben. Szóval minden gyárin.
-
-
joey04
titán
fura most nálam sem, pedig elsőre láttam.
a frissítés volt rajta.
-
joey04
titán
válasz
Bazs1981 #2355 üzenetére
megbízhatóbb. ha összeszedi magát a galaxy vagy ráérsz állítgatni, akkor tud akár jobbat is. de előveszem és lövök kategóriában a 15pm nagy fölénnyel leveri. 2 nagy gondom van vele, a színkezelése nem az igazi, mesterséges fényben a vörösből ilyen fakó valamit csinál (ezért utáltam annó a SE k850-et is
) a fehérből meg kékeset. Előbbire találtam külföldi oldalon is példát, nekem csak a lifthívógomb volt jó tesztalanynak, ami piros kellene hogy legyen, de valami magenta lett belőle, de itt egy jobb példa:
a másik pedig, hogy mozgó dolgot tényleg esélytelen vele meglőni. vagy nagy mák kell hozzá.
ezen kívül a hdr nem olyan "dramatikus", de ez kinek a pap kinek a papné. Plusz tényleg nagyon nagyon meríti ha kamerázol.
-
-
-
joey04
titán
Papíron lehet, de ezek berögzült mozdulatok. Ahogy veszem elő és tartom magam elé már nyomom a gombot, face id veszi egyből és fizetek. Most droidon macerásabb. Teljesen jól működik ott is, megy azonnal, csak kényelmetlenebb nekem. Meg azért a leolvasó többször hibázik mint a face id. Még a xiaomin is, pedig abban jobb az olvasó mint a samuban. Pedig abban idén új van állítólag.
-
joey04
titán
válasz
mrThomi #2313 üzenetére
Ja értem. Ez is felhasználás függő, nekem pl. azért fontos a face id-s feloldás, mert így csak rápillantva a telefonra el tudom dönteni, hogy fontos-e annyira az üzenet, hogy most foglalkozzak vele, ha nem akkor törlöm, ha meg igen, akkor rányomok és az appban foglalkozok vele. Erre meg elég az első pár sor is.
-
joey04
titán
válasz
mrThomi #2301 üzenetére
Érdekes, én most pont azzal szenvedek droidon, hogy mennyire hiányzik a Face ID. Amellett, hogy gyorsabb és pontosabb mint az ujjlenyomat, kényelmesebb is. Imádom, hogy csak előveszem a készüléket és már látom az értesítések tartalmát, mert a feloldás már megtörténik ahogy emelem a telefont magam elé. Leolvasóval ez egyáltalán nem megy. Beraktam próbából arcfelismerést Samsungon is, de ez ugye gagyi, jóval lassabb és nem is biztonságos.
-
joey04
titán
válasz
Bazs1981 #2219 üzenetére
annyira nem valós, hogy a gmail konkrétan sokkal jobban működik ios-en. chrome az nekem néha bugosan érzékeli az érintést, de amúgy a szinkron meg minden az teljesen jó. azt használom pc-n és macen is. drive-ot ritkán, de nincs vele gond, naptár meg annyira jó, hogy az apple naptár helyett szintén azt használom ios-en.
-
joey04
titán
Köszi, akkor én 63-mal kb. az átlagot hozom. Amúgy coconutbattery szerint most lett 100%-os a telep. Ugye 104-ről indult még az elején.
-
joey04
titán
Akinek kb megjelenés óta van meg: eddig hány ciklus ment bele az aksiba?
-
joey04
titán
Jól beestek az árak. Nem szokott ilyen gyorsan megzuhanni. Lehet jelent valamit.
-
joey04
titán
Na itt a nagy változás
Béta már kint, ha valakit érdekel. -
joey04
titán
válasz
MikeWazowski #1997 üzenetére
Én soha nem csináltam ilyet. Sőt, amikor telefonváltás van, akkor sem. Húzom át a teljes mentést, minden beállítást, egyebet. Pont ez az iPhone egyik legnagyobb előnye nekem.
-
joey04
titán
válasz
MikeWazowski #1922 üzenetére
Nem lesz ott, hiszen nem ott fizettél elő. Vonja kártyáról nem? Btw igen, onnan fizesd tovább. Nekem a yt onnan megy pl, spotira meg ugye eleve spoti oldalán fizettem elő. Egyik sem kerül be az app store-ba, nem ott fizettem elő, nem az apple kezeli.
-
joey04
titán
Mgejelnés óta van fekete, semmi kopás. Spigen Ultra Hybrid tokban.
-
joey04
titán
válasz
Navaren #1770 üzenetére
Elhiszem, de valahol természetes, hogy az erősebb vas jobban melegszik, ha kinyomod a szemét, mert droidos mezőnyben is így van. Itt az a fura, hogy töltés elején pl. jobban melegszik neked, ami nálam éppen az ellenkezője: a 13 jobban melegedett töltés közben (is). Meg amit írtak, hogy a kinti hidegben is langyos lesz a telefon. Nem tudom mi lehet ez, de tuti nem normális. Plusz nálam app kilépegetés sincs, kódot sem kér az indokoltnál gyakrabban face id helyett, forgatásnál sem kuszálódik össze a felület és bt is jó. Üzemidő meg pont olyan, amilyen a 13 volt kezdéskor. Ami ha azt veszem visszalépés, mert ebben nagyobb a telep. Nekem továbbra is a DI a nagy visszalépés, meg az antenna érezhetően rosszabb.
-
joey04
titán
Nálam meg érdekes, de huzamosabb használat utàn kijelenthetem, hogy jóval hűvösebb, mint amilyen 13 pm volt.
-
joey04
titán
válasz
Joachim21 #1750 üzenetére
Beírtam google keresőbe de nem adott 15 pm találatot, gondoltam hátha használ ilyet valaki, nem akartam 5000 márka ajánlatát végigböngészni, majd keresgélni véleményeket mindegyikről. Egyszerűbb lett volna, ha itt egy megbízható tag azt mondta volna, hogy figyelj nekem ilyen van, ez a márka, és kurva jó, elégedett vagyok vele. Ha ez nincs, akkor majd ha LESZ időm belevetem magam a kutatásba. Fejedre vigyázz, kemény a fal, aztán nem tudsz majd okosakat írni ha sokszor belevered.
-
joey04
titán
Ez milyen üveg lehet? nekem ilyen kéne, mert a msotani takraja a DI-t és napfényben néha szarakodik a face id, míg a 13 pm-on kivágott védelemmel nem.
-
joey04
titán
válasz
Matuka1990 #1697 üzenetére
Hatalmas szopás után félsiker érhető el. Ha rendszeresen kell, akkor felejtsd el ezt a rendszert.
-
joey04
titán
-
joey04
titán
válasz
smallcurrant #1508 üzenetére
Fekete van, nem kopik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- TCL LCD és LED TV-k
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest