- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
válasz
hegedus001 #61 üzenetére
Nekuk is jo. Sot a legjobb, mivel az Apple ceruza a legjobb meg mindig.
-
janeszgol
félisten
Nem csak neked válasz. Az iPhone, iPad, Macbook, Mac négyesből a leghaszontalanabb az az iPad. Az csak szórakozásra jó, meg Final Cutban vágni. Esetleg passzív eszköznek, azaz mutogatnak rajta valamit az értékesítők. Ennyi. De ezekre nagyon jó.
Ha munka, akkor iPhone és Macbook és/vagy Mac.Jó ez az iPad Pro 2024, de a félmillás verzió éri meg csak az én szememben, de az nagyon. Gondolkodom, hogy ősszel mégis iPadet választok és akkor ezt. Sajnos az idei Air kukába való.
-
janeszgol
félisten
válasz
Elektrosokk #57 üzenetére
Nem, az iPadből akart volna kettőt venni.
-
janeszgol
félisten
Igen, ez egy tablet. Akinek munkára kell valami, az vegyen Macbookot. Nem lesz ilyen erős, de sokkal jobban használható.
Ez még mindig csak szórakozásra jó leginkább. Mondjuk ahhoz már drága, én ezért is nézem a legkisebbet. 11 col elég filmre az öledben. 500k, ha használod 5 évig, az évi 100k. Ha minden második évben veszel egy 100k-s tabletet, éppen elfogadható kijelzővel, vacak hanggal, lassú hardverrel, akkor csak a felét költöd el az iPad Pronak, de többet ledobtál az élvezeti értékből, mint amennyi pénzt megspóroltál. -
janeszgol
félisten
Ez a tablet jó. 500k minimum, de jó. Én nekem az Air is elég lenne (M2), de sem a kijelzője, sem a hangszórója, sem a kamerája nem ütötte meg még a minimumot sem. Így az kuka.
De ez a Pro jó cucc.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kutya topik
- Dell notebook topic
- Direct One (műholdas és online TV)
- Háztartási gépek
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Windows 11
- Bestbuy játékok
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan akku 100% 3 hónap jótállás!
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged