- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scale
őstag
Akkor azokban a játékokban azért ki tudsz teljesedni
Meg ha más is ugrik és ha "korán" pingelsz valami értelmes helyet, akkor van rá esély hogy megfogadja. Én is nagyon sokat megyek randomokkal és ha látom, hogy pl alacsony szintű a jumpmaster, akkor gyorsan pingelek valami nem instant-temető helyet
@markknight: nekem abból az lenne hogy hozzámfele menet arcon lőnének és mire odaérne meghalnék
-
copass
veterán
szokni kell.
ha egyből a sűrűjében kezdesz akkor gyorsabban elsajátítod a harcot, ha bújkálsz percekig és lootolsz aztán jön összeszokott feltápolt csapat és lemészárol nulla harccal.
kezdéskor mindenki egyenlő és csak a szerencsén múlik hogy milyen cucca van.
én jobban kedvelem az egyből a sűrűjébe csapni, intenzívebb az harc sokkal. -
PAtr0n
addikt
sith7, emlészel amikor a WT csoportban a játékkal ismerkedtél? Eleinte de nehéz volt! Aztán még RB meg SB-be is bemerészkedtél.
Elég a nyavajgásból, gyakorolj, menni fog ez is, én se voltam jobb az eslő tizen körben (pedig cs-ztem évekig), amúgy aranyszabály, hogy a megfelelő egér érzékenységet találd el! Nem tudtam mi a baj velem, alig találtam el valakit, aztán rájöttem hogy nem jó helyre húztam a sensitivy-t. Ki kell tapasztalni, melyik egérhez mi jó.
És egyáltalán nem lehetetlen random-okkal, én csak azokkal toltam le az első 30 körömet. Próbálj meg boxolni, amíg nincs fegyód, lestunnolja az ellenfelet az ütés/rúgás 1-2mp-re amíg hátralöki, sokszor öltem már így az elején, fegyveres tagokat is.
Átérzem a problémádat amúgy, én is el voltam veszve az elején, nem tudtam merre hogyan, mi mire jó, melyik fegyver mit tud, és még most se vagyok a toppon, sőt... jó ha 3-4 fegyver tudok mondani amit szeretek használni, és úgy ahogy tudom is használni ( R-99 SMG, Wingman Pistol, Prowler SMG, Flatline AR)Amúgy nem szégyen ha bemész az oktató pályára többször, és ott gyakorolsz picit, én lődöztem a "semmire" fél órát múltkor, és érezhetően jobb voltam gunfight-ban utána.
Ez egy baromi jó játék, jönnek a tartalmak most már... tartós szórakozás.És a legfőbb dolog amin én is meglepődtem ebben a játékban ha meghalok.... nem fogom arra, hogy csíter (pedig találkoztam pár érdekes esettel), nem kap agyérgörcs rögtön, mert valahogy sokkal igazságosabbnak érzem a rendszert, a hibákat amiket vétek saját magamnak húzom legtöbbször, nem a programnak, vagy a csapattársaknak. Itt nincs az mint a Pubgézában (vagy csak nagyon ritkán), hogy lootolok 20 percig, aztán rögtön meghalok, az armor, még a legalapabb is nyújt annyi védelmet, hogy az elmélázásodat ne torolja meg rögtön instant killel.
Egy szó mint száz, gyakorolj, hidd el, megszereted majd!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Apple asztali gépek
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Metal topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Legion Go 1TB
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lemezes PlayStation 5 + 2 kontroller
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest