- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Google Pixel topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- 8300 mAh, maradhat?
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Na most olvasgattam a redditen erről a témáról egy jó órát.
Látom nem nálam van a baj, mindenki ezzel küzd, vagyis nagyon sokan, írt oda nem is egy diamond szintű játékos, hogy nem tud kimozdulni a goldbólNéhányan írták, hogy direkt van így, lett egy plusz lehetőség az aréna személyében, de direkt szopatásba megy át egy idő után, mert egyébként sok ezer ember leszarná a BR-t, lehet van benne valami.
Tegnap nekifutottam újra, mivel vissza estem silverbe, kaptam 2 olyan társat, az egyik 2 kill és 540 dmg a másik 1 kill 430 dmg hozott össze, alig kezdődött el a csata, már Help Me, Help Me, anyátok picsájaén 7 kill 2240 dmg, küzdöttem egy darabig, de elbuktam, és ezt vonta le SILVERBE!!!!??
BR Diamondba van majdnem ennyi minusz pont
-
markknight
veterán
Dehogy, exportálják a játék fájljaiból a modelleket meg az animációkat, aztán összeraknak egy ilyet. Az animációkat konkrétan 1v1-ben másolják a fájlokból, mert animálni azért nem olyan egyszerű ezeket a karaktereket. Ha megnézed fogta a 2 éves annyversary skint, mozgásnak meg beállította a Bangalore heirloom animációt, aztán játszott picit a szögekkel és berakott egy fekete hátteret, majd kimentette az egész projektet videóba.
YouTube és pár hónap tanulás után, lazán összedobsz te is egy ilyet
-
markknight
veterán
15 ezer killel ott van a killes ranglistán (15): [link]
Viszont a Rank Score-nál nem mutatja őt, nem értem miért. Regisztrált fiókja is van. Régebben nem csak 34-ig mutatta a helyezéseket ez az oldal, csak a szerverük egy rakás szar, ezért már korlátozták ezt is. Valszeg csak nem fért fel az első oldalra. -
pászka
tag
-
pászka
tag
Én is hasonló.
A fiamnak vettünk egy switch-et karácsonyra. Szeretett volna Fortnite-ozni, apuka utána nézett mi az a Fortnite. Végén együtt játszottunk. Aztán körbeolvastam és összefutottam egy komolyabb darabbal Február környékén, ez volt az APEX. Előtte kb 2 játékot játszottam végig 15 évvel ezelőtt. Az NFS Undergoundot, és a FarCry-t. Azóta se játszottam gépen. Február óta új proci és videókártya a gépbe. Valamint egy Logitech G402, és egy Razer Taurus V2. Sajnos szarul játszom, de most letöltöttem a Kovaak 2.0-át, és úgy érzem működik.
-
markknight
veterán
Köszi! Megyek veled szívesen, de azt számold bele, hogy konzolos vagyok, nem PC-n tolom
Nem értem én sem a pontozásod, mínusz tizenakárhánynál soha nem kaptam több levonást, ellenben stabilan mindig 100 pontot kaptam győzelemért. Lehet azért mert a besoroláshoz képest teljesítek jobban? Fene tudja.
-
Alex18
tag
Firing range be próbálj tanulgatni recoil patterneket.
Illetve próbáld meg a bábun tartani a celkeresztet közelről haladva 1re távolabb közben jobbra balra mozogva. Ha tulhuzod over aim van akkor csökkenteni kell az edpi ertékét ha meg ugy érzed nem bírod követni akkor meg növelni.
Ezután elindithatod őket és messziről mozgás közben próbáld őket 1 tárból lerakni persze amugy a volt al 2 embert is el lehet mert nagyon könnyű patternja van... -
markknight
veterán
Szerintem jó ez, pl: 2:03-nál R-99-cel nehezebb így a célon tartani a fegyvert. Kisérletezni kell, próbálkozni, én ezekre esküszöm, a Voltnak nincs olyan recoilja mint a másiknak, a Flatline pedig bitang erőset üt, de való igaz, durva a recoilja, kettes scope-pal sokszor bénázok vele.
Ja és én vagy digi threatet ajánlom vagy a kerek scope-ot, az U alakú nekem nem jön be ezen a fegyón.
-
törölt tag
Csabi, csináld, ahogy jónak látod.
De figyu, nem álltam beléd. Semmi bajom a személyeddel, mindig szivesen játszom veled.Annyi, hogy Te inkább Arenazol mostanság, nekem az meg nem jön be annyira. Nem is igazán élvezem. Az egy Counter-Strike 2.0 tulajdonképp. A 90-es évek végén toltam vele
De neked, meg másoknak tetszik, én elfogadom. Annyi, hogy megyek pár kört, mégis a haverság kedvéért, de ne haragudj, nem köt le igazán. Ez az egyetlen oka Csabi, hogy mostanában nem játszottunk, semmi egyéb.Annak meg, hogy jóval erősebb játékosokkal játszol, vannak hátulütői is. A Ti lutikázós stílusotok ott eleve megbukott. Ott push van, de keményen. Én pl BR-ben mostanában ezt tolom. Vagy próbálom tolni leginkább. Ez legfőképpen a loot managementen múlik. Nem szaladni nehéz, hanem közbe tenni a dolgod. Jobban átgondolva, ez komoly meló, főleg ha mondjuk nincs szatyrod, ami mostanában hiánycikk. Lootolni pl sokan nem tudnak, és azt Arenaban nem fogod soha megtanulni.
Nézd végig a saját videóidat, és gondold át, hogy a stílusod mennyire volna életképes mondjuk master grindben
Az B+ hogy midgémben még mindig alternatorral rohangászok megtörtént eset. Velem történt meg. Így is alig bírtam a lépést tartani. Sőt, igazából folyton lemaradtam. Ez már diában simán így megy.Aztán a másik. Nincs ám olyan, hogy átszaladok A-ból B-be, mert az ellenfél mindig tudja, hogy hol vagy, és ha csak kiteszed a lábad fedezékből, már hárman lőnek rád, és kurva pontosak. Csabi estem keltem, de Te biztos jobb vagy, bírni fogod
Persze meg tudod óvni magad, de akkor fuccs a dmg-nek, meg a fasza KDR-nek
Esküszöm Csabi ha szeretnéd, beszélek Abzuval, jó fej srác, szerintem bevisz minket a lobbijába, tolunk egy órát, vagy kettőt valamikor. Mikor játszottunk, 5-10 preda volt a mi lobbinkban alkalmanként. Ezt valami progival nézték, én nem tudom mivel sajnos. Na mindegy. 2mp öltek meg általában, nem volt ott semmi ugrabugraNa ha bemegyünk együtt Csabi, akkor csinálunk erről videót, és betesszük ide mementónak
Elsőre én szarul éreztem magam, megmondom őszintén tesó. Annyira gyenge voltam hozzájuk képest, hogy égett a pofám. De most így, ha a poén kedvéért csináljuk, és persze beledobunk apait anyait, akkor még élvezném is, meg lehet jobban is menne. Szóval ha rábólintasz, akkor megpróbálom lebeszélni.
Peace tesó
-
törölt tag
Az összes az 0.46 de szerintem pont nem az a lényeg,hanem hogy jelenleg mit mutatsz.
Meg nagyon sokat tolom randomokkal, hétköznap reggel, délelőtt pl.A 3x jobb is túlzás. Tobbnyire akikkel tolom, azok is goldok. Meg nézd meg, a jobb meccseket ki szoktam tenni az én dcmen. Fele legalább randomokkal van
-
törölt tag
Na ezt rendesen félreértetted.
Teamben nyomhatod, de nyilván hasonló szintű játékosokkal, nem 3 szinttel jobbakkal. Illetve, nyomhatod magasabbakkal is, de az hiteltelen lesz. Legalábbis számomra.
A Te KDR-ed max 0.2-vel nagyobb, mint az enyém. De ebben sem vagyok biztos, na csűrd be ide a jelenlegit, hagy lássam, ne a semmiről beszélgessünkKb egy szinten vagyunk Csabi, de bármikor lemegyek veled 1v1-ezni Firing Rangera.
Itt az én jelenlegi K/D-m. Magyarázat nélkül. A Tiedhez sem kérek kommentárt, egy sima fotó elégLássuk, nálad mit jelent a "pont duplája"
edit: Egyébként, jelenleg is javulóban van a KDR-em, mert kb 3 tizedet javult azóta, hogy elkezdtem megint játszani.
edit2: Egyébként ez lesz majd Csabi, figyelmed meg. Fent leszel platba, vagy diába neaggyisten, a KDR-ed meg rosszabb lesz, mint az enyém, mert abban a ligában tuti nem lövöd meg azt, amit a goldban pl igen.
Na majd amikor fent leszel, majd akkor megint megnézhejük a K/D-dat megint. Rosszabb lesz, mint a jelenlegi, az tuti -
törölt tag
Ehh Csabi ....
Komolyan, van annak bármi értelme, hogy 3 szinttel magasabb játékos felhúz egy olyan szintre, amit önállóan sosem érnél el?
Mert szerintem nincs.Komolyan Csabi, tudod, hogy csípem a búrádat, de onnan nekem, ha azt mondod, Te plat vagy, én csak röhögni fogok
A coachingnak látnám értelmét, az ilyen felhúzásnak nemigen. Azt vallom, hogy az a szinted, meg az én szintem is, amit önállóan, akár randomokkal is elérek. Ez nekem gold alja-közepe. Az hogy egyszer voltál magasabban is, az nem tudás, hanem szerencse, meg a bolygók kedvező együtállása.Én pl bent vagyok Abzu szerverén. Játszottunk is pár meccset együtt, párszor talán említettem. Abzu master szinten tolta S5-ben, de pl Shindel, aki szintén ott van, azt hiszem jelenleg is predator. (Vele még nem játszottam)
Szerintem, ha kimoson a csipás szemeimet, és könyörgőn rájuk nézek, simán felhúznának valameddig. De egészen őszintén mondom, nem érdekel. Az nem az én eredményem, azt nem én értem el.
Na jó, remélem nincs harag tesó, nem rosszból mondtam, csak az ilyesmi mindig is zavart.Amúgy meg, pl lehet venni badgeket is az ebayen. 20 kill/4k dmg/triple triple kb 10ezer forint.
Azt amikor meglátják a bannered, egyből kikapcsolják majd a gépet
-
Alex18
tag
Tegnap én is csak néztem ahogy streamelt mivel napszurást vagy mit kaptam. Picit meg ma is szarul vagyok.
Pedig arena rankedet akartam menni a BR be meg a Master raér pár napot a Diamond meglett az első 3-4 napban az most elég...
Na majd ha nem tudom tovább maxolni a rangokat és lesz időm rá valahogy kimozditunk goldbol.
-
Alex18
tag
Elég max csak a görgő előre gombra rakni a fegyvert nem kell oda vissza nincs 4db fegyver aminél lényeg lenne.
A görgő lefele meg legyen az ugrás....
Amúgy nem tudom de nekem billentyűzetre veszi elő később és néha elő se veszi olykor olykor pedig a görgő felfele lenne akkor a forward.... -
Marky18
aktív tag
Mi a BR rankod?
Ha 10-bol 6-ot megnyersz ugy, hogy 32 killt szerzel, akkor ott az enemy nagyon gyenge volt. Az ELO rendszer szerint a hasonlo ELO-val rendelkezo ellenfelek elleni meccseket be kell huzni es akkor feljebb tudsz kerulni, ha kikapsz egy nalad gyengebbre rangsorolttol, akkor kemeny minuszokat kell kapnod, mert a rendszer szerint neked nem az a helyed, ahol vagy.
Szerintem itt egyedul a matchmakinget lehet hibaztatni, keves 50-50 meccset ad, ezert tunhet ugy, hogy a ranking rendszer szar. Ha mindenki 100+ meccsel fog rendelkezni, akkor a hidden MMR es a lathato ratinged hasonlo szinten lesz, ezert pontosabb lesz a matchmaking.
-
Ja, és most olvasom, hogy nincs szint védelem, tehát ha felmásztál valamelyik szintre, vissza tudsz esni az előzőre, magyarul, ha csak 60%-os teljesítményt hozok, akkor hamarosan visszaesek a goldból a silverbe.. onnan meg a bronzba, és a végén nem is játszhatok aréna rankedet, ki leszek rúgva
-
Mentem 10 meccset 6-ot nyertem, 4 bukta, akárhogy nézzük ez egy 60%-os teljesítmény, a 6 nyert meccsre kaptam összesen 78 pontot, az elbukott 4 meccsre, levont összesen 124 pontot..a 6 meccsen összesen volt 32 killem........... elmennek az k@@va anyjukba, shiv nem tud nyerni 10-ből 10-et, és akkor ez csak egy gold..
-
ssgk
aktív tag
Korabban is irtam nem bugos" a rendszer csak szigoru, mas ranked elo rendszerekhez hasonloan megy (pl R6) igy nagyon lenyeges szerepe van hogy nyersz/veszitesz-e. És nagyon lenyges hogy az elso korokbe minnel tobbet nyerj (nem a 10 berankolonal) hanem amilyen rankot kinezel addig kb) mert amint nekiall a win/lose 50 hez kozeliteni belassit (mint nalad is) onnan nincs vissza ut beragadsz a helyedre" ahova a redszer skillbe helyezne. Csak szenvedessel tudsz fejlodni onnan.
-
ssgk
aktív tag
Ja hat nekem nem ilyen a helyzet szerencsere csak igy is van hogy +50-100 kozt ad meg 10-40 kozd von. de nem mentem sokat max 20-30 kort.
Te mennyit mentel ? Mert ha igy ad/von nagyon sancos hogy nem igen tudsz feljebb menni mar kinszenvedes nelkul. (es ezert szeretem jobban a BR ranked elo t mert ott nem szamit mennyit mentel vagy hogy inditottal mindig val lehetoseged javitani.) Anno R6 ba is ha szar helyre dobott es nem is ugy jott ossze az elso x kor onnan nagyon sok ido volt visszamaszni.Amugy nekem is negativ csalodas a ranked arena (MM balance nagyon durvan rossz
esetek 90% ba mintha botok ellen mennek, aztan random kapok premade 50k+ killeseket ott meg 3 0 ba lose ...)
-
ssgk
aktív tag
Utanna olvastam, mas team vs team ranked elo rendszer van, koze nincs a BR ba megszokotthoz (ezt gondoltam en is de furcsan ad-von elot nalam is).
Minnel tobb kort nyersz/vesztesz egymas utan aszerint no a hozza adott/elvett pontok mennyisege, valamint szamit az ellenfel elo ja is meg hogy mennyit mentel osszesen, (egyre kevesebbet fog adni) -
Kicsusztam a szerkesztésből, mentem most 2 rossz kört randomokkal, mind a 2x ennyit vont le, érthetetlen, eleve a goldba szerintem itt is 24 a max amit le kéne vonni, akkor mennyit von le a plat vagy dia szinten??? Most akkor nyernem kell legalább ötször zsinórba, hogy visszahozzam ezt az 54 pont minuszt..
-
törölt tag
Asszony elvitte a kocsit, mert elaludtunk.
Úgyhogy csapathatjuk miattam egész nap. Vagy mondjuk úgy, van némi dogom, de időzíthető. Este viszont nem leszek, mert ahogyan mondod, úgyis koppon lesznek a szerverek, így inkább bemegyek, kaparok össze egy kis lóvét battlepassra, meg új skinekre
Arena meg nekem túl konzervált, ráadásul taktikai elemek hiányoznak belőle, a legendek felét meg nem is hozzák. Arena egy teljesen más játék, nem az Apex Legends, ha mondhatjuk így. Van az az Apex Legends, amit megszerettem, amibe beleöltem most már 2000 óra körül, meg amit szeretek esténként haverokkal csapatni. Az Arena ehhez képest csak egy beszűkült "mod" néhány pályával, amik részben nem is tetszenek, részben meg meguntam őket. Nincs ugrás, nincs loot, és összesen egy csapat van ellened.
Egyébként nincs ezzel gond, de engem gyorsan keresztre feszített. -
törölt tag
Persze. Az volt. Minden körben elhoztam a +400-at, aztán sikerült ottragadnom egyedül, minimum másik kettővel. LL összesen 1x keltett, de 1x keltettem én is. Még jó, hogy azt a karaktert hozza. Egy önző f*sz volt, maradjunk ennyiben.
Nektek amúgy tényleg izgalmas lehetett, de én alig vártam, hogy vége legyen. Mondtam is, hogy engem többet aránára nem viszel be. Totál kiégtem 1 meccs alatt. -
Alex18
tag
-
Micsurin
nagyúr
-
Micsurin
nagyúr
Arénát elengedtem mert ha tudok is valamit kezdeni felesleges, kb 3 kezdőt rak be 3 minimum haladó ellen, karakter lapok gyönyörűen mutatják.
TF1-2-nál is volt gondja a srácoknak az MM-el de nem ekkora...BR már élvezhetőbb lenne ha lenne hitreg de 35-40-es ping mellett is mintha tojna a fejemre a szerver.
...amikor ököllel agyontud verni páncél nélkül a gyerek miközben de pisztollyal egy tárat fixen beleresztesz 1 méterről.
Nem nem a célzás a gond hidd el néhány ezer óra bf, pár szász óra halo + warzone után látod mikor nincsen hitreg.
-
pászka
tag
Ezen a monitoron játszom lehet hogy ez a gond? Illetve azt mondod hogy neked 144Hz-en se tökéletes. Most akkor vagy a videókártya vagy a monitor nem megfelelő, bár megnézném hogy az én monitorom és egy 144Hz-es között milyen különbség van. Lehet hogy emiatt játszom szarul én is, mert ahogy mondod, nem látom át a szitut. Mire ráeszmélek honnan lőnek mindig késő.
-
pászka
tag
Köszi szépen. Most nem vagyok otthon de délután estefelé haza érek. Csinálok pár képet a game video beállításairól és feltöltöm ide. Lehet hogy beruházok egy másik monitorba ha minden szakad. Most egy LG van kb 6-8 éves. Fullhd és ha jól emlékszem 32”. Kertő az egyben monitor tehát tv-ként is üzemel.
-
törölt tag
Melózok ma egész nap, sajna. Reggel voltam, egyedül leabáltam egy egész sqadot, igaz high groundon voltam, meg nem is volt nehéz. Volt egy Causticjuk dobálta nekem a treppeket. Én meg rádobtam az ultimat, a vicc kedvéért. (aztán kinyírtam a gecc...be)
Sajnos nem vettem fel.
Meccsedet majd este megnézem, sajna telón eléggé élvezhetetlen. Azt látom, hogy alernator adja nagyon.
-
törölt tag
"Te meg ha túl tetted magad a régi szerelmünkön, és újra kezdhetjük, akkor játszhatnánk egy párat (politika nélkül
)"
De csak ha lehet GYURCSÁNY a nevem
Jó, nyomjunk párat, megy a PMPAtr0n
Szerintem is WH-zott azokban a videókban, ezért is néztem fel a streamjére, hogy mi a helyzet. Hát, azt kell mondjam, kemény a pali hack nélkül is. Egyedül ment train yardra, az amúgy is eléggé taktikus pályarész, és rendesen élte a helyzetet. Tényleg tudja, mit csinál. Hajlamos vagyok azt hinni, hogy bepróbálta ezeket a cheateket, de alapból nem él vele. -
törölt tag
"Én összevesztem vele a facebook csoportba."
NemmondodAmúgy elsőre én is támogattam, még be is mondta a streambe, hogy először lát, és egyből odatettem neki valami mittoménmit. Azt hiszem, Amazon Prime mellé jártak ilyen kis bizbaszok twitchre, talán valami olyasmit. Nem tudom, nem értek hozzá.
Na azóta sem adtam neki. Mondjuk nem is nagyon nézem. Jó az aimja, ez vitathatatlan, és független a fenti valóban gyanus eseményektől, csalás nélkül is jól játszik.
De tény, hogy egy tulok, és olyan a neve, mintha valami hashajtó lenneÉn meg inkább nézek olyasvalakit, aki szórakoztató is, az mellett hogy jó.
-
sixpak
nagyúr
Én megnéztem az iménti partit, pedig az életben nem néztem még stream-et, teljesen profi munka, a kommentátor zseniális, beleéli magát, élvezet volt nézni, szép munka.
A kisebbik lányommal néztük, neki lassan 2000 órája lesz a játékban, neki is bejött a dolog.
Amúgy én miatta hagytam abba, most már csak nézem ahogy tolja, mert egy fing vagyok hozzá képest, pedig lassan 2 évtizede tolom online játékokkal.
El is indítanám egy ilyen versenyen, de nincs csapat, randomokkal tolja, szenvedés úgy... -
ssgk
aktív tag
Jó lett
Amit hiányolok, az a zene(k) felsorolása, meg ha tervezel yt ra videókat rakni hosszabb távon van streamer mod (nem vagyok biztos a nevében) ingame setting ami kiveszi az enemy neveket. (nem vágom hogy megy ez yt-on) csak ne legyen belőle gond hosszabb távon, 10mp beállítani. (meg mellesleg segít is mert tageli killfeedbe a legendeket fajta szerint). Persze ezek inkább technikai dolgok vágás jó lett mastifos rész különösen bejött. -
ssgk
aktív tag
Szerintem nem leszólásból írta hogy 10k után beszéljétek újra.
Akik versenyekre járnak, a ritkán használt legendek en van 10k kill mainen inkább 50k.
És az nem mérv adó, hogy valaki üt/együtt játszik stattba erősebbel akkor jobb is nála. Saját példa erre, hogy solo ba játszom (főként ranked) ahol dia közepe ez 1 hét alatt megvan, és addig nem egyszer kerülök össze preda val. Akiknél több kill/dmg lesz végére. Vagy éppen ellenbe jön és ő marad lent. De nem jelenti hogy jobb vagyok, mert ha versenyen indulnánk mindketten szinte garantált, hogy ő jönne ki nyertesen. Szimplán mert tapasztaltabb. Lehet ha nekem is lenne 70k killem olyan jó lennék, sőőt még lehet, hogy jobb is, de amíg nincs nem lehet tudni csak azt, hogy ő jobb. Másik fontos dolog, hogy magasabb szinten a mozgás aim stb (basic) egy alap dolog sokkal nagyobb jelentősége van olyan dolgoknak mint kommunikáció, map ismeret, stratégia" stb (fundamental) és az is egy olyan (mint minden más, minden téren), gyakorlás, minnél jobb akar lenni valaki annál több gyakorlás. És itt jön be a kill count. Nem lehet csak az alapján megítélni a skillt de mérvadó. ha valakinek van 100k killje esélyes, hogy jobb egy 10k val rendelkezőnél. -
Egy gyenge játékos nem biztos hogy agyhalott, mint ahogy egy skilles se biztos hogy értelmes, de ha valaki gyenge játékos, akkor miért kell 3 harcoló csapat közé beugrani, majd 1 pillanat alatt meghalni? Mondjuk ezt szokták csinálni jobb játékosok is, és ők is meghalnak, aztán ragequit.
Maxxy10; nem csak a pub nem arról szól, hanem a ranked is master alatt. Az összes jó játékos arra húzogatja a kis pöcörőjét, hogy csinál 10 acc-ot, és bronzból indulva alázza a nála 1000x gyengébbeket. Nem tudom ez mire jó, és már lassan minden második streamer is ezt csinálja, aztán ha elküldik őket chat-en az anyjukba, akkor meg vannak sértődve. Ez a free to play játék hátránya, én már évekkel ezelőtt is azt mondtam, hogy egy játékot sem adnék 100 euró alatt, de hogy ingyen nem adnék semmit, az is biztos. Mondjuk meglehetne ezt az egész smurf acc, kamu profilos facebook acc dolgot annyival oldalni, hogy mindenkinek lehet 1 online profilja, amihez be kell regisztrálni a személyidet, és ehhez társítani minden online acc-ot, problem solved.(és most hagyjuk az adathalászatot, úgy is tudnak mindenkiről mindent, amit tudni akarnak) De hát sajnos olyan világot élünk, hogy minden hülyének joga van hülyének lenni, és élnek is vele előszeretettel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fujifilm X
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PlayStation 5
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Villanyszerelés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Ps5 Slim lemezes megkímélt 3 hónap jótállás
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- Sony PlayStation 5 (PS5) Játékkonzol - Lemezes verzió, dobozában!
- Xbox Series S + twin docking station (venom) + 2 db kontroller +1 db Ghost Cipher Special kontroller
- Playstation5 (PS5) DualSense V2 Sterling Silver
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest