- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Mobil flották
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Micsurin #6727 üzenetére
Érthető amit mondasz, és igazad van. Én megszerettem, több a sikerélményem, nekem elegem lett hogy sniper-el leszedik még a piros pajzsot is 2 lövéssel, és az azt se tudom honnan lőttek, itt az arénában is van sok balfék random, de legalább tudják hogy egy csapat van azt kell keresni, mert egyébként összevissza mennek, és nem lehet tervezni pingekkel sem, mert leszarják a taktikai lépéseket, gondolkodás nélkül rohangálnak, még akkor is lootolnak mikor tele a szák, és csak azoknak szedik össze a cuccot, akik majd megölik.
Viszont én most hazajöttem 10 óra meló után és az első két meccsem, igaz nagyon vártam már hogy toljak 1-2 kört és az is sokat számít, mikor nincs kedvem csak unalomból játszok akkor nem is megy jól.
-
válasz
Micsurin #6719 üzenetére
Nekem nem jött be az aréna az elején, nem is játszottam. Most egy pár napja álltam rá, és nem ment egyből olyan jól mint most, gyakorolni kell, és menni fog neked is. Arra jöttem rá, hogy sokkal jobban megy nekem ha egyből harc van és viszonylag közeli. Ma olyan 30 arénát mentem 25x biztosan nyertünk átlagban ilyen meccseket sikerül tolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Crypto Trade
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generáció
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- E-roller topik
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- ASUS routerek
- Mobil flották
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- További aktív témák...
- PlayStation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- Hori Racing Wheel Overdrive
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- Bomba ár! HP ProBook 440 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest