Hirdetés
Aktív témák
-
atomin13
aktív tag
eddig csak crt-m volt nemtom milyenek az ujj lcd monitorok, de a crt-től különbözik, már megszoktam, néha kicsit mintha szürke lenne, de akkor csak kicsit mozdítokrajta, és máris jó , mert ugye a tökéletes színeket , megfelelő szögből lehet jól látni , de mondom nem zavaró, ez ami nekem van sxga, nem wxga, ezen tökéletes a játék is , film is.
a billentyűzet teljesen kezes, néha használom is , könnyen megszoktam fsp, autós gémekhez is, de van külön fasza bill+ egér hozzá, ja és a touch jó helyen van.
a billentyűzettel annyi a gond ha átváltom a numlock-ot kicsit érdekese ha numerikus billentyű elhelyezés , az amit nemtok megszokni, de amint mondtam nem is használom
(persze a touchal nem lehet fsp-vel játszani
)
annyi pénzért még én is eladnám néhány aprósággal neked, az enyém fél éves -
atomin13
aktív tag
akkor a válaszok:
-ha van is rajta eddig még meg se találtam
-üresjáratban még nem teszteltem le, csak használat mellett, játékkal 2 óra need for speed undergroun2 , vagy közel 3 óra net, szövegszerkesztés
-alapjáratban 50 fok alatt szokott lenni venti nélkül , ha meg játszok 75 fok folyamatosan , megy mellette a venti de igazán nem zavar, (nem azt mondom hogy hangtalan , de egy asztali gép hangosabb.
Az X700 nekem felesleges, mert ha olyan játékokkal akarok játszani ami gépigényes , sokkal olcsóbban veszek asztali gépet, nekem a mostni ujj játékokkal is szép , élvezhető , bőven megfelel.
ja és az az 1400*1050-es felbontás nagyon bejön, a 2 év garrol nem is beszélve (asszem csak az akksi ami csak 1 év) -
d900t
senior tag
Az AOpen az Acer csoporthoz tartozik. A név annyit tesz, hogy Acer Open. Hasonló betűjáték következménye még az Apacer ás a ALI (Acer Laboratories Inc) is. Az Aopen gyakorlatilag a komponens üzletágat viszi. Az Aopen saját gyártással nem rendelkezek, így a noteszt is az Acer csoport egy másik tagjától, a Wistrontól veszi. Az Aopen a kisebb ügyfeleket szolgálja ki, a Wistronnál egy modelllből az egyszeri minimális rendelés több, mint 500 darab (egészen pontosan 504)
-
yerico
senior tag
Ugyanez a gép adja a Fefo gépek alapját. Az Aopen egy barebonegyártó, sok cég csak átnevezi, rak bele processzort és ramot, és úgy adja tovább. Amúgy a Tescoban láttam árulni.
Mellesleg véleményem szerint egy nevesebb gyártó által nyújtott támogatás és garancia többet ér, és szinte ugyanannyiba kerül.
[Szerkesztve] -
AMD Power
titán
-
parandroid
félisten
Itt kérdezd meg: Bővebben: link. Nagyobb a forgalom.
p
Aktív témák
Hirdetés
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 10-12. gen.
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 8-12. gen. 12-15"
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i5-10400H,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,IR kamera
- Asus Zenbook S 16 OLED UM5606WA, Ryzen AI 9 HX 370, 32GB DDR5, 2TB - Garancia 2027.08.01 magyar bill
- Samsung Galaxy S24 - Titanium Black - 8/256GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E R7 7700X 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB NZXT H5 Flow RGB 750W
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 / GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)
az jó, lesz É betű a klaviatúrán... csak kérdés, hol!