- Google Pixel topik
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- iPhone topik
Aktív témák
-
r.e.m
csendes tag
válasz
Kosh Naranek #5 üzenetére
Ja, még valami! A szorzólockos dolog... arról tudok, hogy a Bartonoknál 12,5-nél van valami limit, de arról még nem hallottam, hogy Nforce-szal nem lehetett állítani. Van ilyen dúrva athlonos lock is? Ha igen, melyik szériákban? Én elég korán vettem ezt a procit (kb amikor megjelent), a tokozása vörös, nem zöld és a wcpuid szerint stepping 0-os. Tudsz erről valamit?
-
r.e.m
csendes tag
válasz
Kosh Naranek #6 üzenetére
Az egyik barátom is igen keres egy ilyen vasat... segíteni neki sem tudtam érdemben, mert ebből a motyiból ötöt hozott be a cég dojcselandból, szintén valami előrendeléses dologra - az enyémet hozzácsapták a szállítmányhoz. Az alábbi címen nézz körül, vagy ha van keres kontaktod, akkor célszerübb ha ő kérdez rá. Az említett barátom holnap tervezi, hogy megkeresi őket, majd megírom, hogy mire jutott. Ha talál vasat máshol, azt az infót is megosztom majd.
www.sowah.hu -
r.e.m
csendes tag
válasz
Kosh Naranek #6 üzenetére
Köszönöm!
Tiszta hülye vagyok, hogy ez nem jutott eszembe.ű
Egyébként a lap 42000-be fájt. Hát nem a legolcsóbb, de többek között ezt ajánlották a CT helyett (nem tudtak újabb revíziót szerezni és attól féltek az is hibás lesz...). Nem SEX volt (vagy nem volt SEX? :) ), hanem egy ismerősömön keresztül intéztük, akinek a cége némileg hatékonyabban kezeli az adókedvezményt (áfa-vissza, ilyesmik). Nem tudom, hogy hivatalos disztributorok-e... asszem' az a titok, hogy az ismerősöm jóba van velük, vagy, mi. -
r.e.m
csendes tag
válasz
Kosh Naranek #2 üzenetére
Ja, igen! Köszönöm, hogy segítesz. Hálám örök! :)
-
r.e.m
csendes tag
válasz
Kosh Naranek #2 üzenetére
Kezdem tehát:
1. első körben a memóriákat asszinkron módba tettem és beállítottam nekik a gyári értékeket (166Mhz, 2-2-2-5).
2. Az agp 66Mhz-re volt állítva, fixen.
3. A proci magfesz értéke abszolut gyári beállításon volt (ez ennél asszem' 1,65V).
4. A lap a Cobra Computertől van.
A tuningolásnál két metódusban próbálkoztam:
először a szorzót állítottam 11-ről 12-re. Aztán az FSB-t 166-ról 170-re. Ezek igen kismértékű tuningok (már a pletykák szerint) ezeknél a vasaknál; tulajdonképpen csak igen kíváncsi voltam.
Mielőtt elfelejteném: a többi bios beállítást előzőleg belőttem a vasakhoz (pld. AGP 4X, meg ilyesmi). Ha segítség: az FSB-s húzás után a bios ilyeneket mondott igen tay-jellegű angolsággal (idegesítő, de még nem tiltottam le): ''Your processor may have a problem''. :F
Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Sega, Nintendo - retro konzolok
- Sorozatok
- Hyundai, Kia topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Google Pixel topik
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Nem lett arányos a fogyókúra
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged