- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz.j
nagyúr
Mivel a régi v1.6 progival gond nélkül tudtam rendszert is klónozni, nem hagyott nyugodni a téma és a v2.1.0 AB-val is kipróbáltam a rendszer klónozást.
Mint ahogy pár hsz-eal feljebb már írtam a Disk Clone funkcióval a v2.1.0-os progival is gyorsan és biztonságosan lehet rendszert klónozni! A rendszer klónozásának menete az oldalamon le van írva.
Amúgy az ismertetőben egy SSD-ről lett a rendszer egy űres HDD-re klónozva. -
sz.j
nagyúr
Én ebben az esetben nem használnám klónozásra (System Clone) ezt a progit, erre a célra (meg ebből adódóan minden másra is) ajánlom figyelmedbe a Macrium Reflect free változatát, annál mindegy hogy hová lesz klónozva és "szűz"/ partíciómentes, HDD-re vagy SSD-re kell/lehet klónozni.
-
sz.j
nagyúr
Továbbra sem értem ezt az egész "korlátozást", mert például az összehasonlítási táblázatban a free verziónál is "kipipálták" a System Clone-t ...
-
sz.j
nagyúr
Frissítettem v2.1.0-ra a progit és most már nálam is azt írja ki mint amit linkeltél ....
Viszont ha az oprendszeres például egy különálló HDD-n vagy SSD-n van akkor a Disk clone funkcióval szerintem klónozható a rendszer, pl. win7-nél C + Rendszer számára fenntartott (100 MB) partíciók.
[link]Ha meg még sem működne rendesen, azaz nem lehetne így klónozni, akkor át kell térni a Macrium Reflect free progira, annál nincs ilyen gond.
-
sz.j
nagyúr
Nekem egy régebbi verziójú AB-m van, azon nincs "System Clone" funkció csak partició és disk klón (lásd az # 1 hsz képeit)
Ha egy kicsivel több időm lesz frissíteni fogom a progit és kipróbálom, hogy mit tud az új verzió.Amúgy nem értem ezt az egészet, mert amit most linkeltél be képet meg amit előtte én az teljesen ellentmond egymásnak .....
-
sz.j
nagyúr
"...Az AOMEI Backupper ingyenes változata nem támogatja az SSD-re való klónozást"
Miből gondolod, hogy az SSD-re való klónozást nem támogatja a free változat? Furcsa lenne ....
AOMEI Backupper változatok összehasonlítása.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Acer notebook topic
- Windows 10
- Forrmell.enn
- Melyik tápegységet vegyem?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest