- iPhone topik
- Újabb részletek a Galxy S26 Ultra privát képernyőmódjára vonatkozóan
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Újra elérhető az Android 17 Beta
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Poco F8 Ultra – forrónaci
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
Nagy nehezen sikerült az első küldetés végére érnem. Most a szervergondokat félre téve leírom amit ez alapján gondolok:
A játék szép, Fort Tarsis-ban ahol FPS nézetben mászkálunk elég alacsony a framrate. Bár mivel itt nincs olyan interakció túl lehet élni. Szerencsére játékban nem éreztem laggosnak, lassúnak. A textúrákat betöltés után láthatóan később tölti be, de ha betöltöttek már nem okozott gondot. A harc szerintem élvezetes, a repülést és az irányítást szokni kell de nem veszélyes. Ketten indítottuk a küldit, de egyedül jutottam csak be így egyedül is játszottam. Hamar szétkaptak ha nem figyeltem oda, normalon próbálkoztam és 3-szor feküdtem is. Javelineket szépen személyre lehet szabni, rengeteg lehetőség van. Nekem bejön a játék, csak tegye túl magát ezeken a szerverbajokon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Felsőkategóriás Gamer PC! I9 14900K / RTX 5080 16GB / 32GB RAM / 2TB Nvme SSD
- Samsung Galaxy Book PRO 2 /i7-1260P/16GB/512SSD/AMOLED/13.3/Intel Iris Xe/Gari
- KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia - több színben!
- HP Victus Gaming Laptop RTX 4070 / i7-13700H 16GB DDR5 1TB SSD Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest