- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Magisk
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Honor 200 Pro - mobilportré
Aktív témák
-
balkoger
tag
válasz
Phantom Lord #13 üzenetére
Na akkor azert nem vettem meg ,mert 10-zel tobb es meg tap sincs ,mig a BQE-t tappal egyutt adtak 35 korul. Egyebkent az Aqua-ban eleg sok haz ott figyel ,megnezheto es szerintem ha eloben kulonbseget tud tenni az ember az a legjobb ,mert igy kepen keresztul nem az igazi!
-
balkoger
tag
Nekem is nagyon megtetszett ,de mivel nem nagyon szeretem a design-os hazakat ezert en is jobban aP 160-ast akartam,vagy a 3700 BQE-t ,de mivel ezeket csak tapegyseggel lehetett megvenni(azom meg van egy jo 400w-os Antec)ezert en is a Super Lanboy mellett dontottem hihetetlen konnyu ,azt hittem nem fog beleferni az Asus A7N8X-E deluxe zallmannal ,de gyonyoruen beraktam sot a hdd-k elrendezese is egyszeru es a gumirozas fontos ,mert az aluhaz jobban viszi a hangokat ,ezert meg a ventik is gumipockokon csucsulnek. Egyebkent iszonyat halk a 12cm -es venti ,nekem volt korabban szabalyozhato enermax-om es annal sokkal csendesebb ,igaz 1400 -on porognek.Kicsit fura ,hogy keken vilagit a venti ,meg plexiablakos ,de tenyleg nekem bevalt ,olyan konnyu teljesen telirakva is ,mint a faterom codegen haza PIII slot os gep 1 CD rommal es egy vincsivel .
Ha jarsz lanpartikra akkor a hordozo ov kulon segitseg ,egyedul a porszurot hianyolom az elejerol ,de meglepo modon nem porosodik erosen ,pedig az elozo Antec hazamba kellett utolag gyartanom ,mert nagyon porosodott! Ha tetszik es nem sajnalod erte a penzt vedd meg es vegyel hozza egy fasza 12cm -es egy ventis tapegyseget!
Aktív témák
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- Interactive Brokers társalgó
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- EAFC 25
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Újabb fejlesztői videót kapott a Gothic Remake
- Milyen egeret válasszak?
- Horgász topik
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- További aktív témák...
- EK-Vardar / Lian Li UNI Fan SL120 V2 / Lepa BOL.Quiet / EK-Meltemi - Ventilátorok, Fiók kisöprés
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Intel Laminar RM1 PWM Intel CPU Hűtő (Socket 1700) - Új, bontatlan - Eladó!
- Zalman R1 White - Ha valami egyedire vágysz 2.0!
- Garanciális Noctua NH-D15 chromax.black
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest