- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
keopsz
HÁZIGAZDA
kicsit se vagy eltévedve, áh.. :?
ha ennyire nem értesz egy hozzászólást, esetleg kérdezd meg vki kezelőorvosát, gyógyszerészét, ha nincs saját, hátha felír vmi tutit.
nem megfelelő súllyal estetsz latba dolgokat. (értsd, mert biztosan nem érted: az AF még nem minden. egy rendszer része, amit a szakirodalom IQ-nak becéz. tudod, image quality..)
tudod, ha nem egy elfogult flémbuster lennél, hanem bírnál némi józansággal a témában, akkor lett volna arcod pl. megcáfolni egyik fórumtársad duplán is bejegyzett rettenetét, h a ph! mennyire elfogult, meg inkorrekt.. helyette nyomattad a hülyeséget, h ''mekkora csalás má' az ati, mer' 8 helyett csak 5 bittel számol'', amikor normál felhasználáskor, az általad pedzegetett parák messze nem teszik élvezhetetlenné a játékot.
az AA dolgai kapcsán pedig a napközistanárnénidet laikusozd le, ha kérhetem, ő talán elnézi neked. én sem azt írtam, h egy nagyarcú, kellőképp felszínes észkombájn vagy, aki itt veri a nyálát hülyeségekre, hanem finoman próbáltam érzékeltetni, h a dolgokat a maguk súlyán tessék, ha már egyáltalán, mert ettől, amiket az ati szemére hánysz, még nem nézhető el az nv AA parája, ami ugye mellesleg egy 3 éves élő technológia, így lett volna honnét puskázni. jamegugye3dfx..
én pusztán azért szedtem elő az AA-t, mert sokszor relevánsabb, mint az AF, főleg akkor, ha az AF-fel ''csak ennyi'' a gond(od).
és legkevésbé sem azért, h ilyen pőre és ostoba válaszokat csikarjak ki belőled, hidd el. a komplex megközelítés forszírozása volt a szempont, hiszen a kettő, bár technológiai szinten nyilván más, de mint IQ-setup kellékek, szorosan egymás mellé tartozó történetek.
írd le, h az ati hol sumákol, hívd fel rá a figyelmet, de ne így:
''Lám lám. Az ATI csúnya csalásai előbb utóbb mindenki számára nyilvánvalóvá válnak. Itt bizony nagyon keményen feláldozták a minőséget a sebesség érdekében.''
mert ebből az NEM derül ki, h az nv milyen botrányos és használhatatlan AA-t produkál. ez egy elfogult és rossz mondat. a ph-ra még protekcióval se kerülhetne ki. ''csúnya csalás'', ''nagyon keményen feláldozták'' - teljesen elhibázott hangsúlyok. szíved joga rosszul fogalmazni, de miért csodálkozol, ha ezen x másik ember kiakad. ellenben, ha nem ilyen sértett/kárörvendő/kisiskolás dumával adnád elő mindezt, megemlítve, h so-so, mondjuk így is még az a nagy harci helyzet, hogy az ati ennyi, az nv annyi, nos, akkor komolyan lehetne venni téged.
így nagyon nehéz. -
keopsz
HÁZIGAZDA
mindeddig nem érkezett érdemi cáfolat a ''felvetésedre'' elfogultság-ügyben.
tudod, az a legnagyszerűbb, h úgy fest, full komolyan is gondolod, amit leírsz.
hitelrontani el lehet menni a kínaipiacra zenélő madzsongot, vagy műanyag legyezőt reklamálni.. ott kajabálhatsz a stand előtt, h mi a szar, meg bóvli, aszt max. nyolc napon túl gyógyulsz. de persze ez egy egészen más történet. -
keopsz
HÁZIGAZDA
a para egyébként nem az, h az ati itt-ott nincs rendesen supportálva, hanem az, h az nv-be nem tettek elviselhető teljesítményeséssel operáló minőségi AA-setupot.. nézzétek meg a 4, 4s, 6s, 8 beállításokat d3d alatt! komolytalan. ogl alatt is egyedül a 8xAA néz ki vhogy..
érdemes megnézni, a játékok hány %-a ogl-es.. na. tehát elemi szempont, h d3d alatt is fel tudok mutatni vmi épkézlábat, és nem csak ''i want to own every pixel on the planet..''
igen, az xbitesek mióta mutogatják már az ati-t fektető (rálátási..) szögeket, anizo-ügyben, de ha az ember nem forszírozza, megkockáztatom, h észre se veszi. de legyen ez negatívum az ati felé. jó. viszont az AA-defekt x-szer ekkora mínusz az nv-nek.. -
keopsz
HÁZIGAZDA
''Konzolba ''firstcoloredmip 1'' parancs és előkerülnek a textúra egybemosások''
na, ez az, aminek így semmi értelme.. :)
a firstcoloredmip utáni szám egyébként arról szól, h a megadott számig az összes létező mip-level-t beszínezi neked, de mivel az első 2-3 asszem a fény/füst, az így kapott képpel semmit sem lehet kezdeni. egy olyan animnak lenne értelme (én anno csináltam ilyet a 9800-as revihez..), ahol egymás után kapcsolja be 10-től lefelé a mip-level-eket (szigorúan csak 4-ig..), ott lenne mit nézni.
egyébként elég lúzer dolog szerintem magasztalni az nv-t az aniso implemetációjáért, mert az hiába ''jobb'' (ha abból indulunk ki, h az ati csak azért szar, mert extrém szögekkel nem kezd semmit..), ha mellé a kártya egyszerűen nem ismeri a minőségi AA-setupot. ez imho sokkal fontosabb kérdés. nem véletlenül szólt erről a 9800-as revink, úgy ahogy.. (..kevés más oldalé)
freem kollega reméljük tisztában van vele, h egy olyan platformot istenít, amelyik képtelen igényes 4xAA-t kitolni d3d alatt. valamint elbaszottul alacsony fps-ekkel szúrja ki a szemeket ogl @ 8xAA-nál.. (ami az egyetlen normális, mindkét irányba működő AA-setupja..)
ha tisztában van, akkor ő egy igazi fanatikus, ha nem, akkor viszont egy igazi laikus. tessék választani. :C
Aktív témák
Hirdetés
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Villanyszerelés
- Milyen házat vegyek?
- OLED monitor topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Futás, futópályák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya!
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- 15" Workstation és vegyes Lenovo Thinkpad 8-11. gen.
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest