Hirdetés
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Farkassacred
őstag
válasz
Sordoran #55763 üzenetére
A Jujutsu-t is szépen leraktam a második évad közepén, de lehet, hogy valamikor meglesem majd ismét. Bár nem igazán tetszett ahová a történet haladt ott, így szerintem egyenlőre kimarad még.
Lett is gyorsban még egy sorozat a szezonból amit nem tudok hova tenni, ő a Kijin Gentoushou.
Mondjuk itt nekem csak a démonok meg az idő nem tetszik, ahogy ugrálnak benne, de ezeket leszámítva korrekt cuccnak tűnt. Tehát akár ajánlható is.Amiket én elkezdtem és tetszettek is:
-Danjo no Yuujou wa Seiritsu Suru? Őt már említettem röviden, valószínűleg a szezon romcom/slice of life animéje lesz. Legalábbis remélem.Tőle még sokat várok a szezonban.
-Katainaka no Ossan, Kensei ni Naru Ez tényleg tök jó kis anime. A harcjelenetek az első részben nagyon szépen ki voltak dolgozva. És a történet se indult sablonosan, meg van egy érdekes vibe-ja is a sorozatnak. Ajánlott kategória egyenlőre bőven, reméljük marad is ez a minőség majd hetente.
-Kowloon Generic Romance A szezon hangulat felelőse énnálam, úgy érzem lesz itt még elme csavargatás dögivel. Mindfu.+ 80-as évek vibe, japán specialitás mesterfokon.
-Lazarus Nem sokkal marad el a Kowloon mellett a hangulat, hihetetlen első részt kaptunk. Cowboy Bebop, csak még inkább Cyberpunk 2077-es köntösben. Pörgős kezdés, végig epik feeling mellett, le a kalappal tényleg a készítők előtt. Bár megvan az esély rá, hogy később unalmassá váljon a sorozat úgy érzem, szóval hajrá Mappa.
-Tu Bian Yingxiong X Röviden, a szezon meglepetése számora. Mindenre számítottam, csak arra nem, hogy ez ilyen bitang jól fog indulni. Hűha, kb ennyi jut eszembe hirtelen a látottakról. Bőven ajánlott darab, úgy hogy pedig cgi animéről beszélünk részben.
-Summer Pockets Első rész alapján azt mondanám, hogy a chill slice of life-ja a szezonnak, de félek, hogy mi fog még kisülni ebből az animéből.
De ne haladjunk ennyire előre, az első rész chill volt ennyi elég. Meglátjuk mit hoznak ki belőle.
-Kanpekisugite Kawaige ga Nai to Konyaku Haki sareta Seijo wa Ringoku ni Urareru Ő a limonáde anime nálam a szezonban, remélem kitart a végéig, mert az első rész nagyon tetszet. Itt is borító alapján bőven rosszabbra számítottam.
-Moonrise Első rész alapján tipikus scifis Netflix féle anime, de lepjen meg, hátha.
Folytatásos animék közül pedig őket nézem (nézném lassan, mert még nem kezdtem el őket..
)
-Wind Breaker Season 2
-Shoushimin Series 2nd Season
Mindkettő különleges első évaddal zárt, szóval uccu nekik.
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- AliExpress tapasztalatok
- Ukrajnai háború
- Nők, nőügyek (18+)
- ASUS routerek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Suzuki Swift 1.3 2005 GC (fapad) 168e km, NEM KLÍMÁS 699.990Ft
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol! Olvass!
- AMD Radeon Pro WX 4100 4GB GDDR5 128bit PCi-e videokártya 4xMiniDP
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti / 1TB SSD / 32GB DDR4
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest