Hirdetés
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Farkassacred
őstag
válasz
etomcat #55743 üzenetére
Nem semmi hangulata van ennek az animének, vártam már régóta valami hasonlóra a japánoktól. Gyöngyszemnek tűnik így első rész alapján, úgy hogy felcsigázott rendesen.
Dohányzós jelenet meg szerintem nem volt zavaróan sok, pont annyiszor gyújtottak rá amit a kor megkívánt. Ajánlott darab mindenképp, amiket eddig láttam azok közül ez volt a legkülönlegesebb.
Ami még nagyon tetszett az a Danjo no Yuujou wa Seiritsu Suru? a mostaniak közül, és úgy tűnik kibontakozóban egy újabb Make Heroine ga Oosugiru!.?!
De egy cgi féle anime is meglepett, ő a Tu Bian Yingxiong X. Lehet, hogy azért tetszett nagyon mert hasonlít az animáció az Arcane-hoz, nem tudom pontosan. De valami volt ebben az animében is, hogy bőven ajánlható legyen.
Ha megnéztem mindent a mostaniak közül amit akartam, akkor írok még pár ajánlást én is, ha még nem voltak persze.
Shiro:
A fantasy címek közül őt emelném ki én is ebből a szezonból, nem számítottam rá trailer alapján, hogy ilyen jó lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- AliExpress tapasztalatok
- Ukrajnai háború
- Nők, nőügyek (18+)
- ASUS routerek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Suzuki Swift 1.3 2005 GC (fapad) 168e km, NEM KLÍMÁS 699.990Ft
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest