- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandiras2
senior tag
válasz Synthwave #16995 üzenetére
Ez a Venus Senki egész ígéretesnek tűnik, nem sokat találtam róla, Yutub darujelenet portugálul megfogott, nézős lesz.
Igényes angol hangsáv van a REDLINE-hez. Legalábbis az eredeti hangsávnál szerintem jobbA társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
veterán
Everybody lies.
-
Archanon
őstag
válasz Tirexi #17006 üzenetére
Csak nem egy Opera user szintén? Chrome-mal nekem sikerült megnyitni... valami... nem tudom milyen anime háttérkép. Tényleg, milyen?
Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)
-
-
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
jahrn
senior tag
BUEK all
Es jaja, Jormungand az S2-vel (meg a remenybeli S3-mal) teljesedik ki. Talan az ev No1-e nalam bar a Kokoro Connect is ott van nagyon (aminek most jon le a 4 specialja, szal az is vegre teljesse valik).
(#16990) [oWn]f4te Lehet h kisse tul van pontozva a Ga-Rei Zero, reszben mert a manganak is nagy rajongo tabora volt (az anime annak az elozmenye). Latom en is a hibait, amik fokent a manga miatt vannak, de ettol fuggetlenul mindig is No1 marad nalam a WTF in medias res kezdes kategoriaban.
(#16972) Nova96 Latom megint nem sikerult 8/10 alatti pontot adnod semmire Szvsz inkabb ne is eroltesd a pontozast... Az a Chuunibyo Demo Koi ga Shitai! nalam nagyott bukott, 3 resz utan repult a kukaba.
(#16992) F34R Ha gore kell ott van pl a Shikabane Hime: Aka + Shikabane Hime: Kuro, bar azt a sorozatot is az idiota fohos (??) b@ssza el.
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Gyors kérdés. Fate animék időrendjében, hol helyezkedik el a Fate Prototype? Most látom hogy Uraharán abból is van feliratos videó.
Live-Die-Respawn
-
Máté94
addikt
válasz Totheground #17022 üzenetére
Én is így érzem. Inkább ökörködték volna át a 12 részt, mint sem ezt a drámát és szerelmi szálat tegyék bele.
-
Nova96
őstag
válasz Totheground #17022 üzenetére
Máté94&Totheground
Oké , nekem meg kifejezetten tetszett, hogy nem egy átlag anime. Na mind1.. mindenkinek más tetszik. -
oriic
HÁZIGAZDA
Accel World OVA1
Mivel AA-n lett feliratos verzió belőle, megnéztem. Jó volt újra látni a szereplőket, a rész is tetszett, és még mindig várom hogy jöjjön a következő évad....
Live-Die-Respawn
-
-
Archanon
őstag
Nem mellesleg kb. 10 perces szösszenet. (De már az is epic...) Fuu, ma be akarom fejezni a Zero-t, de inkább a tanulásra kéne rávennem magam. Na, nem sírok... inkább alszok.
Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)
-
-
-
Nova96
őstag
válasz Totheground #17032 üzenetére
És milyen hosszú egy rész? Átlag anime?
[oWn]f4te
2. évad-ba egyre több ecchi kerül elő térbe szóval hátha lesz egy kis lolli,. -
-
Archanon
őstag
válasz Synthwave #17033 üzenetére
Nem fogok árulkodni, nem fogok árulkodni, nem fogok árulkodni, nem fogok árulkodni, nem fogok árulkodni, nem fogok árulkodni, nem fogok árulkodni, nem fogok árulkodni, nem fogok árulkodni, nem fogok árulkodni, nem fogok árulkodni, nem fogok árulkodni, nem fogok árulkodni, nem fogok árulkodni, nem fogok árulkodni, nem fogok árulkodni, nem fogok árulkodni, nem fogok árulkodni................................................
-
-
-
Tirexi
addikt
Zero no Tsukaima F megnézve.
Valóban hamar zárták a végét de legalább lezárták nem úgy mint jó pár animét.
Ha lehetne szavazni akkor én szavaznék egy folytatásra még ha az már nem is a harcokról szólna. -
Nova96
őstag
válasz Totheground #17046 üzenetére
A 12 reszes az a Stringendo de abba hol van lolli ? Igaz csak ket reszt lattam belole
-
Nova96
őstag
válasz Totheground #17048 üzenetére
Csak abból indultam ki lolli van elsőnek be jelölve.
Egyébként durva onnan csak 5 darabot nem láttam.
Igaz egy része alap hentai mű.[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
SAO és AW rajongóknak:
"Február 17-én lesz egy hivatalos SAOxAccel World találkozó/rendezvény a készítőkkel, akkor fogják bejelenteni, hogy mik a tervek."
Folytatás! FOlytatást! Folytatást!!!
Live-Die-Respawn
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest