Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • aswyx

    csendes tag

    válasz tildy #25978 üzenetére

    Sziasztok!

    En is Londonban elek es programozo vagyok. Kicsit megdobbentem a fizukon amit irtok, nagyon kevesnek tunik. :Y A Sainsbury's-nel is dolgoztam, igaz contractorkent, ami mas kategoria. Meg Tildyvel is talalkoztunk, ha sokat nem is beszeltunk.

    Amikor tavaly nagyon gyorsan megszabadultak a contractoroktol, akkor tobbunket is probaltak meggyozni, hogy csatlakozzunk allando alkalmazottkent, senior dev (70k) es dev lead (80k) poziciokban. Es mind nemet mondtunk. Nem gondoltam volna, hogy akik regebben dolgoznak ott, ilyen szinten nem becsulik meg. :(

    BÁ Nutrition:
    Viszonylag sokat kell interjuztatnom mostanaban, igaz mi mid-level es folotte keresunk. Papirral es eletkorral semmit nem foglalkozunk. Ezeket korabbi munkahelyen sem neztuk soha, juniorkent foleg a lelkes, gyors gondolkodasu embereket kerestunk, meg hogy ne mindent nekunk kelljen megtanitani. Az interjuk eddig mindig: kod teszt otthon, technikai kerdesek eloben, es az esetek nagy reszeben egy egyszeru, kb 1 oras kodolas eloben. Kezdo fizuk 25k-45k.

    Az elorelepest csak sajat tapasztalat alapjan tudom: munkahely valtas mindig sokkal tobb penzt hozott mint amit a ceg addott volna ha maradok. Igy 3 ev, ket valtas kb +20k volt. Karrier mint olyan engem sosem erdekelt, semmi penzert nem lennek team lead vagy hasonlo. Tobbek kozt ezert is lettem contractor :)

    Én vezettem, azt mondd meg, én vezettem?!?

Új hozzászólás Aktív témák