- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Lesz Xperia 10 VII, méghozzá újratervezett külsővel
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
maglew
aktív tag
Sziasztok!
Egy telefonos / androidos kérdés:
Samsung A5 (2017) telefonom belső memóriája 24GB.
Ebből elvileg 18GB foglalt, különböző képek, videók miatt (pl barátom esküvői fotói videói voltak benne)
Frissült a rendszer (vagy nem tudom mi történt) de random módon számos videó és kép eltűnt.
Próbálkoztam a kép visszaállításos programokkal, talált ugyan képeket de 80-100 kb méretűekben tudta csak visszaállítani.
Számítógépre rádugva 18GB foglaltságot jelez a rendszer.
Ebből a rendszermappában 370MB program foglalódik, de egyszerűen sehol nem találom hogy a többi 17GB file miből adódik, hol lehet.
Van valaki aki ért ezekhez, vagy hova tudnám bevinni bevizsgáltatni a telefont, mert nagyon fontosak lennének azok a képek és nem tudom hova tűntek.
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Új állapotú, csúcstechnológiás Roborock Saros Z70 robotporszívó (katt a szóviccért!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Sesonic FOCUS GX-1000 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest