Aktív témák
-
Molylepke
csendes tag
válasz
this is life #2 üzenetére
Tyűha..
Csökkentett processzor, bootloader.. kicsit magas nekem
Erőforrás pazarlás? Hogy érted ezt?
wp8? Az micsoda?
Hát igen itt meglátszik, hogy nem konyitok az egészhez
Csak kiváncsi lennék egy win8-ra pl.
Köszi -
Az otlet nem lenne rossz csak szinte kivitelezhetetlen,a windows x86 os
cisc(kibovitett utasitaskeszletu proceszorokon megy) az andoid tobbsegeben risk (csokkentett utasitaskeszletu proceszor) az elso megfeleo szofverrel a masodikra irtat tudja erdemlegesen futtatni,ellenben a masodik (risk) csak eroforras pazarloan lenne kepes ra,kb olyan mintha 386 os gepen akarnal win 8 at futtatni,biztos nem egy elmeny..amire lenne esely ha a hardver megfelelo, bootloader nyitas meg gondolom az efi boot megkerulesevel wp8 talan menne rajta. E felvetesemre egy nalam hozzaerto majd ir ha rosszul tudom...Az otleted nem rossz csak nem nagyon kivitelezheto...amire talan lenne esely egy linux(ubuntu) arm futtatasa...
-
Molylepke
csendes tag
Üdv
Nemrég vettem egy ritka padfone-t. Android fut rajta, de nagyon kiváncsi lennék egy windowsra.
7-es 8-as érdekelne. Világéletemben win-t használtam, nagyon nehéz átállni androidra.
Nagyon jó nincs semmi gond vele, de mégsem tud annyit mint egy win.
Kezdő vagyok, nem tudok programozni, mezei felhasználó vagyok.
Itt egy termékleirás: http://www.radium.hu/acer-iconia-tablet-w511-3050.html
Előre is köszönöm a segitséget.
Moly.
Aktív témák
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Honda topik
- Hardcore café
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Filmvilág
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest