- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
a.t.t.i.
senior tag
Pujie Black Watch Face-el hogyan lehet az órára küldeni a watch facet?
-
gacsoi
senior tag
Picit le van űlve a topic !!
Megpróbálom felrázni kicsit
Watchmakerrer kapcsolatosan lenne kérdésem.
Szerkesztéskor az app magyar nyelven írja ki az aktuális napot, viszont ha rátöltöm a face-t az órára, angolra vált. Lehet valamit bűvészkedni, hogy az órán is magyarúl írja ki ??? -
Captain52
újonc
válasz
malnabokor #4 üzenetére
Szia!
Nagyon köszönöm a válaszod. Már sokkal világosabb lett a lényeg ezzel az infóval. Az általad adott nyomon el tudok indulni. Nekem az volt meg, hogy ha android akkor az =android wear....????
üdv és köszi még egyszer! -
malnabokor
senior tag
Szia!
Ahogy írtad, az órán Android 5.1 van, ami nem azonos az Android Wearrel. Ami a te órádon van, az a mobilokra-tabletekre szánt Android rendszer, amit valószínűleg a gyártó módosított, hogy használható legyen kerek kijelzőn kis méretben. Az Android Wear pedig a Google által fejlesztett, kifejezetten órákra szánt rendszere.Amit találtam neked, az ez a fórum, itt van pár felhasználó ugyanezzel az órával [link]. Összekapcsolni egy Sinwear nevű appal tudod, de a második kérdésedre nem tudom a választ, ebben a fórumban hátha lesz rá ötlet.
-
Captain52
újonc
válasz
malnabokor #1 üzenetére
Tiszteletem.!
Teljesen kezdő vagyok a dologban. Vettem egy Domino DM368 órát. Android 5.1, Bt, wifi, külön SIM
Két kérdésem is lenne. 1 Az össze rendelés a telefonommal. 2 A szamlapok cseréje, letoltese. A segítséget előre is köszönöm. -
bigdady
nagyúr
-
malnabokor
senior tag
Android Wear topik
Egyre több Android Wear okosóra jelenik meg, így egyre több embernek vannak kérdései a rendszerrel és alkalmazásokkal kapcsolatban, amelyek nem köthetőek konkrét gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni ezeket a szakmai kérdéseket, illetve szívesen segítünk, ha még új vagy az Android Wearben és nem tudod hogy állj neki.
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Anime filmek és sorozatok
- Battlefield 6
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus ZenBook Duo UX8406 -14" 3K OLED 120Hz Érintő - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - Win11- 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest