- Google Pixel topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
-
Mobilarena
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
válasz
neo_xperia #34325 üzenetére
Bár úgy lenne, de eddig se jó szórakozásból tettem mindezt. Lehet ómen vagyok
-
Aryon87
félisten
válasz
neo_xperia #34318 üzenetére
Nem adom el, jó ez, csak térjen észhez is..
Krisz: miért lenne gyanús? Mert nem jött be a TW? Nem jött be a túlhypolt Samu, ami valójában ugyanaz mint a többi? Mert nem szoktam meg az edge designt?
Csak példák a sok közül ami választ adhatok ha kérdeznékMate 9 pár nap alatt zuhant le. Mikor akartam venni, akkor még bővel 150k áron voltak hirdetve. mire én kerültem oda, 100k körül futottak..
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
neo_xperia #34311 üzenetére
Hát akkor inkább mégse adom el. Majd black friday-en veszek egy note7-et. Csak tényleg legyen 150 alatt..
Aryon: 2 hetes szóval használt. Ergo 130ért se tudod már eladni a fentiek szerint. -
no more
veterán
válasz
neo_xperia #34300 üzenetére
Aryon & Qukesz dislike this. #szarasamsung
-
Quqesz
nagyúr
válasz
neo_xperia #34303 üzenetére
+1
Egyik sem tökéletes, mind valahol elpacsizik, de a G4-től felfele már sztem mindel lehet jó fotókat lőni. A gond ott van, mikod pl én is előhivattam 377db képet és egy csomó xar lett, mert v kifogyott egy szín a nyomtatóból v elbahtak vmit. Több kép is olyan, mintha túlvilágosították volna, ezt lecsekkoltam az itthonival, amin jobban hasonlított a kijelzőn látottakhoz.no more
Nono csak halkan, még meghallja vki! -
no more
veterán
válasz
neo_xperia #34300 üzenetére
Tudnak azért G4-gyel is durva képeket lőni, bár automata módban botrány az LG. Én fényes nappal is zajos olajfestményeket lőttem vele, kurvára kiábrándító volt. Mondjuk manuális módban sem adta nekem, bár én nem is értek a fotózáshoz egyáltalán.
-
Blackmirror
őstag
válasz
neo_xperia #34274 üzenetére
Nehezen hihető ez a dolog.
S7 edgenek rosszabb lenne a kamerája mint egy kb G4-nek?
Kiváncsivá tettetek az azért durvaMeg fogom nézni remelem mindkettővel ugyanaz az ember fotózott egyenlő körülmények mellett
-
dnelb
veterán
válasz
neo_xperia #34274 üzenetére
Hirtelen leromlott
-
válasz
neo_xperia #34021 üzenetére
Sajnos nem, pedig én is kimennék 2-3-4 éves időköznél gyakrabban...
-
Quqesz
nagyúr
válasz
neo_xperia #34015 üzenetére
Hanem?
1. élőben milyen, mennyire fog meg(H8 esetében így volt)
2.több kép és videó teszt, ami rendes teljes felbontásban mutatja meg mit is tud igazán a kameraLeslien
ez a videó alapján meg azért az igazi tudása nem csillant meg. Egy próbát megér akkor is. -
leslien
nagyúr
válasz
neo_xperia #33938 üzenetére
miért ne... nekem pl jövő héten hozzák a G6 ot.. aztán eldöntöm h kell vagy sem ... addig is megy majd a teszt...
-
válasz
neo_xperia #33938 üzenetére
Kérdezd Aryont.
Az lesz a válasza, hogy eddig is részletre volt a G4, szóval a G6 is jöhet törlesztésesen.
És ki akarja próbálni.Szerk: a Marshall annyira bejött, hogy 99% nem fogom lecserélni más készülékre... Szóval én szüneteltetem a csereberés életmódot
-
válasz
neo_xperia #33935 üzenetére
Szerintem pont az volt a lényeg, hogy Koreában dacostul kiadják drágán, és a hírnevet meglovagolva, egy megfelelő mennyiség eladása után berobbantják Európába...
Gondolom így is megéri nekik.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
neo_xperia #33932 üzenetére
Ha most ez a taktikája az LG-nek, akkor végre vki az asztalra csapott náluk és felébredtek csipkejózsika álmukból. Ezzel még van esélyük, így már lehet alternatíva!
Szerk
Azért gondold csak végig mit rakott bele az LG? Mennyibe kerül is a tavalyi komponens az ideihez képest? Nem biztos ám az, hogy veszít rajta....... -
Aryon87
félisten
válasz
neo_xperia #33916 üzenetére
-
Blackmirror
őstag
válasz
neo_xperia #33864 üzenetére
De menő volt valaki.
Nekem vmi alcatelem volt:-D aztán siemens -
Quqesz
nagyúr
válasz
neo_xperia #33869 üzenetére
Aham. A szépség relatív, de jó darab volt. Aztán utána hosszú évekig ezeket láttam az összes mexikói sorozatban.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
neo_xperia #33867 üzenetére
-
Aryon87
félisten
válasz
neo_xperia #33864 üzenetére
Nekem a 3310 volt az elso mobilom
-
Aryon87
félisten
válasz
neo_xperia #33862 üzenetére
Nem hiszem hogy ismerik a pofamat, de megoldhatjuk -
Blackmirror
őstag
válasz
neo_xperia #33853 üzenetére
Kérdezd meg Aryont ő profi szerviz témában
-
Quqesz
nagyúr
válasz
neo_xperia #33853 üzenetére
Vidd be és mond, hogy forrósodik a telefon és random újraindúl egyre többször.
-
Cry0
őstag
válasz
neo_xperia #33843 üzenetére
-
Aryon87
félisten
válasz
neo_xperia #33710 üzenetére
Rakd fel playbol a Galaxy Button Lights 2 appot, es akkor latod is mit nyomsz
-
dnelb
veterán
válasz
neo_xperia #33646 üzenetére
es? az kínai... normális gyártónál még igen ritka ennyi ram.
-
Aryon87
félisten
válasz
neo_xperia #33635 üzenetére
-
Quqesz
nagyúr
válasz
neo_xperia #33630 üzenetére
Nincs bajom a H8-al, nagyon jó telefon. Nem érzek késztetést most váltásra(2 hónapos)
Kell vki, hogy kirángasson időnként titeket a lila samsung ködből.... -
Quqesz
nagyúr
válasz
neo_xperia #33612 üzenetére
-
Aryon87
félisten
válasz
neo_xperia #33612 üzenetére
Meg Blackmirror mint szarnyseged -
Aryon87
félisten
válasz
neo_xperia #33591 üzenetére
Bezony
De azt hiszem jobaratok leszunk
-
no more
veterán
válasz
neo_xperia #33551 üzenetére
Haha, a Samsung gyári böngészője támogatja az ADBlockot!
-
w333
félisten
válasz
neo_xperia #33539 üzenetére
-
SybenX
őstag
válasz
De nekem sima s7 van kisebb akkuval.Ha 5 órát ki tudok hozni belőle az nekem már jó.
-
leslien
nagyúr
válasz
frankót módjuk mindig azért vagyunk itt....
-
Quqesz
nagyúr
válasz
neo_xperia #33402 üzenetére
Tényleg miért cserélted le?
-
Aryon87
félisten
válasz
neo_xperia #33397 üzenetére
En is kezdek elgondolkodni a G6 miatt...
Sztem maradok Huawei/Honor agazaton..
Meg mindig sehol, de meg radasul nagy csend is van korulotte.. -
Quqesz
nagyúr
válasz
neo_xperia #33397 üzenetére
Sajnos jogos. Én sem vártam meg a G6-ot.....de ez a piac, aki lemarad az kimarad. Viszont van rengeteg alternatíva. Én meg vagyok elégedve a mostanival.
Asszonynak felajánlotta a főnöke a szifont(pozihoz jár) de nem kellett neki
van ilyen. Azért mondom neki, hogy a P8 light helyett kérjen vmi jobbat.(bár amire kell neki az is elég)
-
Cry0
őstag
válasz
neo_xperia #33392 üzenetére
na gratula hozzá! üdv a klubban
-
w333
félisten
válasz
neo_xperia #33381 üzenetére
Na király ... használd egészséggel
-
válasz
Lassan átnevezhetjük a topikot erre:
"Milyen telefont vegyen Aryon87 off topik, Samsung birkák és társai" -
leslien
nagyúr
válasz
végre normalis ember lett belőled....
grat hozzá.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Áruló!!!!
használd egészséggel
Más
Ilyet sem pipáltam még:
Gépet bekapcsolom, egérrel nyomogatok ide-oda azt egyszer csak furcsán mozog...nézem mi a fuck van, hát látom, mintha 90°-al elforgatták volna az optika tengelyét! Szal most jobbra-balra húzva megy le/föl....ez meg mi??? Madzag nélküli Trust egér...... -
Aryon87
félisten
válasz
-
SybenX
őstag
válasz
neo_xperia #32944 üzenetére
Egy s7 edge még jobb lenne.
Bár lehet azért vannak akadások meg nagy melegedés mert közeleg a bootloop.Másfél hónapja lefagyott és újraindult,de azóta semmi,most lesz 14 hónapos.Aryon87: Én imádom a G4-et meg az lg-t, csak zavar, hogy ennyire melegszik és akadnak a játékok,míg például az s6-on gördülékeny. Egyébként egy lg g5-re is szívesen cserélném. (Egyébként nálunk nincs olyan ciki valami vagy menő.Az egyetlen ciki az ha rosszul tanulsz,tudom kivételes iskola)
-
no more
veterán
válasz
neo_xperia #32940 üzenetére
Ezek szerint... úgy tűnik, akkor igen. IPS-nél meg nem látod a kijelzőt eldöntve, mert nincs fényerő.
Más: S7 Edge vs S8+ üzemidő teszt! Gyakorlatilag ugyanaz az két telefon üzemideje!
-
no more
veterán
válasz
neo_xperia #32938 üzenetére
Az OP3T-t ha szinte vízszintesen nézem én is látom hogy szivárvány minden színe megjelenik
Az S6-om is olyan!
-
w333
félisten
válasz
neo_xperia #32936 üzenetére
Az a baj hogy belerakták ezt a kijelző színkalibrációt honnan tudhatjuk azt hogy ez tényleg egy létező hiba vagy csak a trollok megint le akarják járatni ... ma összehasonlítottam az S7E -el a kijelzőt és az S8 -nak fehérebb a kijelzője !
Csak ott más volt a kijelző és inkább zöldes árnyalatú ahogy döntögeted !
-
w333
félisten
válasz
neo_xperia #32934 üzenetére
Mert ilyenkor a tech portálokon elindul mint egy lavina ... aztán lehet hogy kacsa !
Az a szép ebben hogy egyik átveszi a másiktól, szóval ha a forrás hazudik akkor az a Kétmillió-egyszázezer is hazudik
-
Aryon87
félisten
válasz
neo_xperia #32924 üzenetére
En is igy gondolom...
Varosligetben vagyok epp. Tobb kepet csinalok mindenbol, de csak azok a jok, amin megjelolom a fokuszt. A tobbin a fak csak egy zold maszat...
-
Aryon87
félisten
válasz
neo_xperia #32873 üzenetére
-
no more
veterán
válasz
neo_xperia #32860 üzenetére
Lol, ez inkább S6, annak volt rózsaszín kijelzője. Az S8-é vörös, az már melegebbre van kalibrálva.
-
Kasya
nagyúr
válasz
-
Aryon87
félisten
válasz
-
dnelb
veterán
válasz
neo_xperia #32816 üzenetére
Nah és miért is? Elkezdtek sírni az emberek hogy jaj jaj illesztési hiba(ami az első szériásra volt igaz), meg fúj modulok, és lehúzta az egész sajtó. ennyi történt, amúgy az elődjét a G4et rommá veri, mindenben fejlődés kb. Ez nincs meg G5-G6 viszonylatban, ez fáj nekem igazából... Ugyanaz mint a G2-G3, ott se történt semmi fejlődés, bár ott legalább nem vettek ki alapvető dolgokat mint a led meg az infra. Majd a G7 lesz az igazi, ha megéli az LG.
-
dnelb
veterán
válasz
neo_xperia #32808 üzenetére
G5-öt elhiszem hogy hibás volt, mert nekem is az van, de ennyire problémamentes telóm még nem volt, nem is akarok semmire váltani .. Neki meg forrt állandóan, nekem még langyosodni se szokott nagyon pedig nyúzom.. G4-e is beszart. Tudtommal ezek voltak rosszak, a többit csak a kamera miatt cserélgeti...
-
no more
veterán
válasz
neo_xperia #32808 üzenetére
+1
D
-
w333
félisten
válasz
neo_xperia #32782 üzenetére
Van akik mindenből a legújabbat szeretik én is ilyen vagyok persze ha melengethetem magamnak csak akkor, de szerintem ezzel nincs semmi baj, persze vannak a divat majmok is akik szeretik mutogatni a telefonjaikat, hát én nem tartozom közéjük (szifont is úgy elrejtettem az alma logót ahogy csak lehet, szerintem gáz az ilyen kivágott alma logós tok) és csak azért raktam OFF -ba mert saját magánéleti dolgaimat biztos van aki nem szereti
-
válasz
neo_xperia #32782 üzenetére
Marshall a legjobb telefon
Szinte biztos, hogy itthon sose futsz össze olyasvalakivel, akinek olyanja van -
w333
félisten
válasz
neo_xperia #32779 üzenetére
Pedig de az S7E egy tökéletes telefon ... mondhat bárki bármi, én a saját kialakult helyzetem miatt váltottam S8 -ra, ha az én előfizetésemhez lett volna rendelve az S7E akkor biztosan maradt volna, na de így viszont kénytelen voltam valamit venni helyette és az S8 volt a szimpatikus, mert ugye félek attól hogy mi van akkor ha "feleségem" nem fizeti ki a számláját a jövőben és akkor ugye letilthatják a telefont, akkor amit eddig fizettem törlesztőrészletet az megy a kukába !
-
Aryon87
félisten
válasz
neo_xperia #32779 üzenetére
jön a ménemveszelmáesnyócat szövegek mostantólQuqesz, már így is elkésett azzal az ébredéssel. 2-3 hete kellett volna elkezdenie..
-
Helltak
őstag
válasz
neo_xperia #32772 üzenetére
Ki tudja, lehet olyan erősen elképzelte, hogy ő tényleg látta -
Quqesz
nagyúr
válasz
neo_xperia #32553 üzenetére
Az IFan!
Amúgy G6 májusban kint lesz a polcokon..... -
Aryon87
félisten
válasz
neo_xperia #32522 üzenetére
Az..
Quqesz. Most probalom lehuzni FF segitsegevel egy frissebb romot, de allitolag nem mukodik semmilyen modszer a frissitesnel, es januaribszinten van leragadva ez is, oedig elvileg vagy 3 frissites is varakozik.
Honornal mukodik a FF? Az uj az szar, a regit tettem fel, azzal van mozdulas a regi modszerrel.
Kimaradtam a topikjanak kovetesebol. -
w333
félisten
válasz
neo_xperia #32501 üzenetére
Azért az S8 -t nem veri ... sebességteszt
-
dnelb
veterán
válasz
neo_xperia #32499 üzenetére
iphone veri csak
mondjuk az mindent ilyen speedtestekben
-
Quqesz
nagyúr
válasz
neo_xperia #32317 üzenetére
Bootlopos alaplapok....
vodrosjozsi
Aztaqrva! Megint ott van a szifonos csaj! Kekeckedik mi?!Nokia
2 dolgot tud meglovagolni
1.neve
2.az emberek kíváncsisága
Viszont ha jó lesz esélyes, hogy befusson.no more
Na azért van árkülönbség, pl a P10 sokkal olcsóbb, a G6-ot nem tudjuk, de várhatóan olcsóbb lesz az is... -
Aryon87
félisten
válasz
neo_xperia #32216 üzenetére
Jaja. Ha jol szerepel az userek kezeben, az is jon augusztusban
-
w333
félisten
válasz
neo_xperia #32167 üzenetére
-
Aryon87
félisten
válasz
neo_xperia #32167 üzenetére
Igazából minden régi, csak a helyzetek változtak
De amúgy ja, újítok én is ott ahol lehetaki nem ismerné a modellt, egy kis spec's róla, egyből megérti a bajomat: wt19i
-
Quqesz
nagyúr
válasz
neo_xperia #31996 üzenetére
Az nem szifonos betegség???...ezek szerint terjed, mint a kolera......
W333
A srác bátyja mit pattog? Ehez 2 ember kellett, nem csak az exed....ha meg ekkora fütyi, hát megérdemli. Én nem vittem volna haza őket...egyéni szociálus probléma....
Azért lassan feltehetik maguknak a kérdést: megérte? Nem hinném.......
Te részedről meg legalább új mayonnezébe mártogatod a croassonodat...akooos
Sokan nem értékelik a jót, míg el nem veszítik és akkor jönnek rá, hogy a kicsit már unalmas kapcsolatuk milyen jó is volt. Én is ha asszony felhúzza az agyam ezzel megyek neki....kifoghatna egy iszákos kurvapecért is.... -
Quqesz
nagyúr
válasz
neo_xperia #31991 üzenetére
Annyi pénzért már mást is lehet fogdosni......főleg a fejed, hogy(és most a klasszikus) "Mi kerül ezen a fotelon 7500 forintba..."
De most öszintén miben volt jobb?W333
Barátok közt 7545787532578 része...kész teleregény az életed. Ez a dunába ugrós rész nem kamu? Marton Antonio Suarez Lopez Delgado dobott egy csukaharát? -
bollizolee
tag
válasz
neo_xperia #31782 üzenetére
Vannak azok a felhasználók akik csak olvasnak és ritkán szólnak hozzá ,,,és nem szeretjük a "taknyot". Azért ezt a párbeszéde el kellene olvasni úgy is hogy nem fogjuk más pártját. Miért baj az ha nem vagyunk egyformák. Miért kell egyszerre szitkozódni?? Teszem hozzá én semmi sértőt nem mondtam. Az hogy valaki fanatikusan rajong egy dologért azt megértem de ha valaki megkérdezi hogy miért pont azt akkor már lehurrogják. Had legyen már meg a saját véleményem.
Nem bkv ,- val járok. saját magam dolgoztam meg az autómért és nem apám fizette ki. 2005 ben vásároltam 0 km,-rel . Bocs ha van saját véleményem van.
-
dnelb
veterán
válasz
neo_xperia #31782 üzenetére
Ezt sajnos megkell szokni, de általában az fikázza a suzukit aki valami 15-20 éves 500k-s ronccsal / BKV-val jár és esélye sincs beletenni valami jobba a seggét. Akinek drágább autója van, és megdolgozott érte, nem fikáz le semmilyen márkát, tiszteletben tartja a másikat. Nekem sincs semmi bajom a bmwel csak leírtam nekem miért nem felel meg, valamint tudom, hogy nem tartok ott egzisztenciában hogy fenntudjam tartani. Megvenni azt megtudnám, de nem az a nehéz.. Hitelt meg nem veszek fel emiatt...
Amugy egyre jobban izgat az S8, valahol megkéne nyomkodni ...
-
dnelb
veterán
válasz
neo_xperia #31770 üzenetére
nyugodtan töröltesd, már bánom hogy belementem a faszságba megint
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
neo_xperia #31730 üzenetére
Észérvekkel leírtam h eddig nem volt rossz helyen a pulzusmérő, most ugyanoda rakták az ujjlenyomat olvasót.. szóval innentől kezdve nem értem a problémát.
Nyugodtan forgasd ki a szavaimat azzal többre mész. -
no more
veterán
válasz
neo_xperia #31730 üzenetére
Azért ennyire ne kapd fel a vizet, nem kötelező megvenni az S8-at, van más lehetőség -bőven-.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
neo_xperia #31683 üzenetére
Jogos.....
no more
Ezt hogy érted, hogy hivatalos? A techbuzz nem tudom milyen oldal, de 7e követője van. Persze több teszt után lehet levonni konzekvenciát.helltak
+1, de több teszt után lehet kijelenteni csak.. -
w333
félisten
válasz
neo_xperia #31598 üzenetére
Pl. a Honor 8 -hoz képest
(#31599) leslien
Nekem ezek a tesztek olyan semmitmondókat, fényképre vagyok kíváncsi !
S7 lencsét ilyenkor jól összezsírozzák hogy az új modell jobbnak tűnjön
(#31604) Aryon87
Szerintem gyengébb ... PC -n nézed te azokat a Mate 9 képeket !
-
no more
veterán
válasz
neo_xperia #31598 üzenetére
Rád is férne. Kezdjük az első leckével:
ujjlenyomat-olvasó
továbbá:
ujj = a kezeden, illetve lábadon van
új = nem régi, most bontottad kiA többit akkor hétvégén.
-
no more
veterán
válasz
neo_xperia #31593 üzenetére
És mi a helyzet a régilenyomatolvasóval?
-
leslien
nagyúr
válasz
neo_xperia #31367 üzenetére
csak olcsóbb lesz mint az S8....és remélhetőleg lesz itthon nálunk is...
-
Aryon87
félisten
válasz
neo_xperia #31353 üzenetére
V10nek jobban orulnek..
-
Aryon87
félisten
válasz
neo_xperia #31326 üzenetére
Nekem kellene rafizetnem sztem, mert ugye a Samu dragabb kategoria.
-
leslien
nagyúr
válasz
neo_xperia #31001 üzenetére
nem nekem vagy neked kevés .....
-
Aryon87
félisten
válasz
neo_xperia #30944 üzenetére
Az azert durva lenne mar
-
Cry0
őstag
válasz
neo_xperia #30944 üzenetére
-
Aryon87
félisten
válasz
neo_xperia #30941 üzenetére
Kiallok a Honorjaimert -
dnelb
veterán
válasz
neo_xperia #30931 üzenetére
mai napig itt van előttem a kép, egymás mellé rakva a 2 telefon, insta feed, twitter , facebook, play store. nexuson minden 60 fps, g2-n meg darabokban adta le az egészet. egy fos volt. de mondom, javítottak rajta sokat később
nem hiába voltam nexus vonalon, most meg nem vagyok... megfordult
mára a pixel marad alul mindenben, kivéve kamera, cserébe aranyár... csak tudnám mire fel, az egyik leglassabb nand chippel
-
dnelb
veterán
válasz
neo_xperia #30926 üzenetére
azért nem teljesen igaz , a g2 nagyon laggos volt az első pár verzióval, a nexus 5 szarrá gyalazta. Volt mindkettő nekem akkoriban.. aztán javítottak rajta.. A g3 meg egy növelt felbontasu g2, semmi extra, cserébe a hardver miatt az is akadt szépen az első pár verzióval.. most amúgy ugyanez történt g5->g6 esetén, pár apró módosítás, hardver ugyanaz de semmi lényegi dolog . nekem a g2 a favorit máig, g4 rommal
-
leslien
nagyúr
válasz
neo_xperia #30920 üzenetére
lg g6 az nem jött össze.... utoljára amikor a Google felkarolta Őket akkor volt asszem a Nexus 4 + optimus G
onnan indult (h előtte mi volt arról nem szeretnék beszélni
mert még most rángatozok amikor a lg 4x vagy mi volt)
onnantól mentek megit lefelé... -
Quqesz
nagyúr
válasz
neo_xperia #30906 üzenetére
Akkor te is abban a cipőben jársz, mint én(meg sztem Aryon is). Imádtam a G4-et és mikor megjött a H8 először azt hittem, hibáztam, minek vettem másik telót, hisz a G4 hibátlan volt nekem. Aztán azóta talán 1x vettem elő........
-
Quqesz
nagyúr
válasz
neo_xperia #30904 üzenetére
Na G4 vs OP3t vélemény?
-
Aryon87
félisten
válasz
neo_xperia #30894 üzenetére
Lehetseges
-
Aryon87
félisten
válasz
neo_xperia #30873 üzenetére
-
Aryon87
félisten
válasz
neo_xperia #30866 üzenetére
A mai lanyok ribancok egytol egyig. Penz, kocsi, lakas az alapelvarasuk. Ilyenkor szoktam mondani meg az anyjuk p....
Es nem vagyok egyedul ezzel a velemenyemmel
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
neo_xperia #30774 üzenetére
Úgy h míg fikázzátok az s7-et addig mi fikázzuk az lg-t és így máris jobb
-
Quqesz
nagyúr
válasz
neo_xperia #30766 üzenetére
Szarazájfon??????
-
Quqesz
nagyúr
válasz
neo_xperia #30762 üzenetére
Előbb hoznak virágcsokrot az asszonynak a plútóról.....
W333
Ez így van, bármelyik gyártónál lehet ilyen(tudod én vs aryon by g4). Nekem H8-ra mikor megjött a 7.0, akkor pár pici dolog zavart, de egy gyári visszaállítással minden rendbe lett. Akkor az S7e esetében ez miért nem elég? -
válasz
neo_xperia #30422 üzenetére
De gonosz...
-
Quqesz
nagyúr
válasz
neo_xperia #30189 üzenetére
Igen, kivették, csak pdaf lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest