- Mobil flották
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- Garmin topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Azonnali navigációs kérdések órája
-
Mobilarena
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jó lenne ha végre már mindenki megtanulná helyén kezelni a dolgokat, a telefonjára használati tárgyként tekinteni, és ha valaki előhozza egy negatív tulajdonságát, akkor nem nekiugrani vérmes szemmel, mint aki a szent tehenet óvja. Mindegyiknek vannak előnyei és vannak hiányosságai, lehet az a hiányosság ami egyikőnknek nagyon is bosszantó, a másikat nem zavarja, és így tovább. Nincs tökéletes telefon, sem Samsung, sem Mate, sem Huawei, sem más, ezen kár mindig összeveszni.
-
-
válasz
vodrosjozsi #63696 üzenetére
Okés, Te tudod, sok sikert hozzá! De komolyan... Én biztos nem tennék fel ilyen kétes forrásból cuccot. Persze lehet, hogy a telefon működik vele, de ki tudja ki és mit pakolt bele.
-
válasz
vodrosjozsi #63691 üzenetére
Miért mega, meg miért drive? Ennek nincs hivatalos letöltési forrása a Samsungtól? Így honnan tudod, hogy eredeti, és nem piszkált bele valaki? Legalább egy md5sum van hozzá a Samsungtól?
-
válasz
akooos #63689 üzenetére
Én repültem még kétszer TU-154-esen, meg egyszer IL-18-ason. A Tupolev MALÉV volt, az IL-18 meg Interflug. Akkori szemmel a TU-154-es az teljesen rendben volt, belül csendes volt, tiszta luxi, viszont az IL-18-at ne tudd meg... Na az volt a fapados repülés! Drezdából jöttünk vele haza Budapestre, azt hiszem '85-ben, vagy '86-ban. Az amikor megállt a kifutó végén, felpörgette a motorokat felszállás előtt, az egész géptest, de főként a szárny úgy berezgett, hogy azt hittem elkezd majd csapkodni vele mint a madarak, és úgy fogunk felszállni. Gondolom egy centírozást elbírtak volna a propellerek.
-
válasz
vodrosjozsi #63684 üzenetére
Minden szoftverfrissítésnek van kockázata, és ez nem csak telefonokra vonatkozik, egy routert pl. ugyanúgy ki lehet ütni fw cserével, ahogy egy PC-t is BIOS cserével, stb. És persze nem csak a letöltött zip file-os megoldással, ez megtörténhet az automatikus frissítéssel is. Persze tény, ha minden ilyenkor fontos dologra kellőképp ügyelsz, akkor ennek a kockázata minimális, de van. A válaszodban meg megint csak a hsz írójára reagáltál, és nem magára a posztra, ezért lett olyan amilyen (láttam reggel a szerkesztés előtti verziót is). A káromkodást meg továbbra is kéretik mellőzni, anélkül is remekül lehet fórumozni.
-
-
válasz
Aryon87 #63629 üzenetére
Nem én tiltottalak ki, így biztosan nem én foglak visszaengedni sem, már ha egyáltalán vissza leszel engedve. Ha gondolod, itt próbálkozhatsz a kérdéssel...
Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések-válaszok (anonim téma)
-
-
válasz
akooos #63550 üzenetére
Nincs ott semmi ami slágercikk. Nem régen volt téma itt a fórumon a Xiaomi elektromos rollere, azt sem lehet kapni. Ott van a routeres témákban folyton ajánlgatott Xiaomi Mi Router 3G, abból is készlethiány van. Írjátok a telefonokat is, így azt sem igazán értem, minek vannak nyitva.
-
-
válasz
Aryon87 #63513 üzenetére
De most komolyan... Az alapelvek III 10/16. pontja egyértelműen tiltja a hirdetést a fórumon, egy-két terület kivételével, de ez a topik nem az. És nem csak az a hozzászólás minősül hirdetésnek, amiben már-már apróhirdetésszerűen írod le, hogy mit és mennyiért árulsz, hanem a ráutalás is, hisz ha azt engednénk, akkor megint csak mindenütt hirdetésekbe botlanánk a fórumon, csak rébuszokban, amiket még dekódolni is kellene. Ha XY beírja, hogy "meghirdettem a kávéfőzőm", az lényegében ugyanaz, mintha azt írná, hogy "eladó a kávéfőzőm". Ha én ezt törlöm, majd utána a fél topik azon elmélkedik, hogy miért lett törölve XY hsz-e amiben csak annyit írt, hogy "meghirdettem a kávéfőzőm" (persze valós nick-el és termékkel) , akkor szerinted nem lesz az is törölve? Dehogynem.
-
Akkor most már ezt is tudjuk...
-
-
válasz
Quqesz #63474 üzenetére
Aham, de mondjuk nem erre gondoltam, ha jól rémlik S8-nál volt sokáig téma a rózsaszín kijelző.
-
válasz
vodrosjozsi #63461 üzenetére
Nincs is mire védekezned? Azért csak védekezz, abból baj nem lehet. A szexológusom is mindig ezt mondja.
-
válasz
vodrosjozsi #63459 üzenetére
Aham, értem. Akkor ez olyan mint a rózsaszín Samsung volt?
-
válasz
vodrosjozsi #63454 üzenetére
Ha jól rémlik az ilyen posztok miatt szoktál instant nekimenni Aryonnak. Előkerült egy hibás Xiaomi, nosza, rögtön kuka az egész brand, miközben egyébként sok millió darab működik hibamentesen, és ha jól tudom az egyik Samsungod is épp szervizben van, nem először. Pedig annak az árából sok Xiaomi kijönne...
-
-
"Facebook nélkül nincs élet"
Ezt cáfolom. Bár nekem is van FB-m, de idén jó ha 3x beléptem, olyankor képes vagyok 3 percet is eltölteni ott egyhuzamban, de kilépéskor mindig fel is függesztem a fiókomat. Posztolni sosem posztoltam még semmit, nem is like-oltam, de amúgy köszönöm szépen, még megvagyok.
-
válasz
Blackmirror #62326 üzenetére
Törölték? Csaknem Te is valami BestBuy topikos elárazott 20000Ft-os P20-ra akartál lecsapni?
-
-
-
-
-
válasz
S e t h #62134 üzenetére
Ha rendszeresen akarnám nézegetni, akkor beállítanék rá valami portable böngészőt, egy free proxy-val. Ám mivel én most csak egy próba erejéig voltam rá kíváncsi, így csak webproxy-t használtam, ami tesztelni megfelel, de huzamosabb használatra nem túl praktikus, mert fejléc marad az oldalon, stb.
Pl. Itt is bejön az oldal:
webproxy.to - USA IP web proxy, fast and anonymous! -
-
-
válasz
vodrosjozsi #62007 üzenetére
Dehogynem... Lehet telefonálni.
-
válasz
Quqesz #62005 üzenetére
Jaja, a műholdasok végül is nem rosszak. Anno vagy 15 éve nekünk is volt UPC Direct, aztán amikor elindult a Telekom SatTV akkor váltottunk arra, mert olcsóbb volt. A UPC-ért fizettünk valami 8-10 ezret 3TV-re, pontosan már nem emlékszem, de azt tudom, hogy akkoriban horror áron volt. A Telekom SatTV meg indult 3-4k-ért 3TV-re, aztán sunyiban mindig emelgettek, a végén már egyet le is adtam, és 2TV-re fizettünk valami 5500-at, akkor felmondtam és lett kábelTV. Az volt már UPC is, most épp DIGI van tavaly óta.
-
válasz
mentic18 #62003 üzenetére
Telekomnál meg azért problémáznak sokan, mert hiába a HD előfizetés, egyszerre nem lehet három TV-n HD adást nézni, sőt ADSL vonalon még kettőn se. A VDSL-ben nem vagyok biztos, de koaxra már tuti kiadják a 2HD-s stream-et. Meg aztán ahol kicsi a sávszélesség, jellemzően ADSL/VDSL végpontokon, ott a TV kihatással van netsebességre is, tehát lassabb a net ha megy a TV.
-
válasz
Quqesz #62001 üzenetére
A DIGI TV adása is digitális, DVB-C szabványú, viszont nem kódolt, ezért nem kell hozzá a box. A UPC már kevés, talán 25-26 csatornát ad kódolatlanul, a többihez kell box vagy kártya. Viszont a kártyát értelemszerűen csak akkor tudod használni, ha van a TV-ben DVB-C tuner és CI+ foglalat, egyébként marad a box. Telekom és Invitel viszont nagyrészt IPTV-t szolgáltat, ott meg semmilyen módon nem tudod mellőzni a box-ot. Én csak addig használtam box-ot amíg analóg CRT TV-m volt, "lapos" TV-hez már csak nyűg, mert hadonászhatsz továbbra is két távirányítóval egy helyett. Meg a szolgáltatós box-okon többnyire még a csatornák sorrendjét sem tudod változtatni. Persze lehetnek jó kényelmi / extra szolgáltatásaik, amik valakinek fontosak lehetnek.
-
válasz
Quqesz #61999 üzenetére
DIGI-nél sem kell box. Pontosabban csak néhány csatornára, mint DIGI Film és a felnőtt csatik, de az alap száz-akármennyi csatorna kódolatlanul jön. Én pl. kimondottan örülök UPC után, hogy megszabadultam a box-tól.
Mondjuk az érdekes lenne, ha magyar üzletben nem EU verziót forgalmaznának, csak nem láttam sehol DVB-C-t feltüntetve.
-
válasz
Quqesz #61996 üzenetére
Van. És ebben vajon van már DVB-C tuner? Csak mert még pár hónapja láttam ezt a linket, aminél a Description fülön ott áll az alábbi szöveg:
Note:
This TV doesn't work with DVB T2 + S2 + C and only works with DTMB, the Chinese standard.Na most ez így elég gáz, itthon lényegében csak HDMI-n tudnád használni valamilyen box-al.
-
-
válasz
Aryon87 #61912 üzenetére
Szerintem különösebben bizonyítani nem kell, hogyan is tudnád, hisz nem jár mindenki GPS-es időbélyeges testkamerával. De haladéktalanul be kell jelentened a munkáltatónak, akinek arról jegyzőkönyvet kell felvenni, és tájékoztatnia kell, hogy elismeri munkahelyi (úti) balesetként, vagy nem. Amennyiben nem, úgy az illetékes kormányhivatalnál (Budapesten a XIII. kerületi hivatal) kérhetsz jogorvoslatot. Ezen nyilatkozatokat természetesen mind büntetőjogi felelősséged tudatában kell megtenni, és szerintem ha az ellen kifogása van a munkáltatódnak, akkor neki kell bizonyítania az igazát.
-
válasz
Blackmirror #61910 üzenetére
Pontosabban úti baleset.
-
válasz
vodrosjozsi #61829 üzenetére
Bocs, ha olvashatatlanul írtam, de kicsit kapkodtam.
-
-
-
-
-
válasz
Aryon87 #61692 üzenetére
Jahh, néhányan álltak a sorba, ahogy nézem lehet az 1-es villamos is a sor miatt nem tudott menni.
Gyorsított verza: https://youtu.be/QILoXZdIK-o
-
-
válasz
vodrosjozsi #61674 üzenetére
Már 60k-ért vehetsz egyet magadnak.
-
válasz
Blackmirror #61134 üzenetére
-
-
válasz
vodrosjozsi #60794 üzenetére
Tudom, a világért se...
-
Jó lenne ám ha befejeznétek ezt a folyamatos beszólogatást, Aryon ezt mondta, Aryon azt mondta, majd ha Aryon akar valamit mondani, akkor jön és mondja, nem kell a vitát gerjeszteni feleslegesen.
-
-
-
Mobilon én is ezt használom mióta elérhető, asztalin meg itcafe-t. A külön mobilfelületnek úgyis hamarosan vége, azt most már kár is megszokni, miután elindul az új hardverapró, a többi portál is megkapja ezt a külsőt, csak más-más színekben persze. Nem azt mondom, hogy 2 hónap múlva, de mivel ez a fototrenden lényegében már működik csak új css kell alá, így gondolom sokkal gyorsabb lesz az átfutása mint mondjuk az apróé. Sajnos akad még benne javítanivaló is, de vannak hasznos új funkciók is, pl. a kedvenceket lehet "drag & drop" rendezni, ami laposon vagy pécén jóval kényelmesebb mint az eddigi módszer, ahol csak előre sorolni lehetett egy témát.
-
válasz
mSchumi87 #60327 üzenetére
Használd a Fototrend fórumot, ott minden megvan ami asztali nézetben is.
-
válasz
vodrosjozsi #60237 üzenetére
Én ugyan itt vagyok, de nem én takarítottam, illetve aki csinálta, az tudtommal nem olvassa ezt a topikot. De lehet tévedek...
-
-
válasz
vodrosjozsi #60117 üzenetére
Jahh... Ha Aryon nem tud írni ide, akkor Te mész utána máshova. Mindegy, én szóltam.
-
válasz
vodrosjozsi #60112 üzenetére
Viszont ha szándékosan provokálod, akkor vele együtt repülsz. Az életbe nem írtál abba a topikba, ezért az egy hsz-ért kár volt.
-
-
válasz
akooos #59461 üzenetére
Ne is, elég ha engem utálnak.
no more, sajnos komoly. Alapelvek III 10/16.
"A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topikcsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni tilos."
Utóbbinál kitétel még, hogy csak a lakóhelyedhez legközelebb eső topikban lehet hirdetni, és nem tele spammelni az összeset. Mondjuk tekintettel arra, hogy az aprón is három várost lehet megjelölni, három városi LOKÁL topikért még nem szoktunk szólni.
-
-
OK, csak már többedszer látom leírva ezt, hogy Aryon tiltatta ki, így gondoltam eloszlatom ezt a félreértést. Igen, voltak viták a topikban arról, hogy mit lehessen feltölteni és mit ne, aminek nyilván Aryon is részese volt, így kellett valami egyszerűen betartható egyértelmű szabályozás, de senki sem kérdezte Aryon-t, hogy ő mit szeretne, neki mi lenne jobb. Ráadásul ha jól tudom ő is raw-ozott, ami most szintén tilos lett.
-
Hagyjuk már ezt a butaságot, hogy Aryon csinálta ki a GCam-et és ki tudja még mit a fotós topikból. Ezt a döntést mi moderátorok hoztuk, többek közt én is elmondtam a véleményem róla, hogy azt a topikot jó lenne megtartani az eredeti képeknek, amik semmilyen formában nincsenek manipulálva. A módosított képeknek ott van a másik topik, a szerkesztett és makrófotós, ha mindkettőbe módosított képek kerülnének, akkor semmi értelme a különválasztásnak. Fotósoknak is van több másik topik, ahol a saját tudásukat villogtathatják, úgy kezdő mint haladó szinten, legalább ez az egy maradjon már meg arra, hogy konkrétan a telefonok gyári kameráinak tudását lássuk, és ne azt, hogy ilyen-olyan trükkökkel, szoftverekkel, utómunkákkal ki-mit képes kihozni belőlük, hanem, ha egy laikus megfogja a telót és elkezd vele fényképezni, akkor várhatóan mi fog kisülni belőle.
-
válasz
Aryon87 #59017 üzenetére
Az úgy van, ha megírsz egy hsz-t, majd szerkeszted, és utána csinálsz ezt-azt a böngészőben, akkor még a hsz megírásától számolva 15 percen belül vissza tudsz lépni a szerkesztéshez, és tudod módosítani a hsz-t, akkor is, ha egyébként a szerkesztés gomb már nincs ott. De ez csak akkor igaz, ha már szerkesztetted egyszer a hsz-t, különben nem a szerkesztéshez, hanem a hsz. íráshoz tudsz csak visszalépni, és akkor megint új hsz.-be fogja menteni. 15 perc letelte után pedig már sehogyan sem tudod szerkeszteni a hsz-t.
-
-
-
Ne kezdjük ezt újra...
-
válasz
vodrosjozsi #58944 üzenetére
Azért még emlékszem rá, amikor az 540MB-os HDD-met szereltem ki mindig a 386-os gépemből, és vittem valamelyik számítástechnikai üzletbe CD-re írni a rajta lévő adatokat. Persze csakis úgy, hogy a lemezt ne zárják le, mert kétszeri adag simán ráfért. Később lett már 1GB-os HDD-m, így meg lehetett tölteni egyszerre a CD lemezt. Aztán meg megvettem magamnak az első saját CD írómat, egy Philips 2x-es sebességű cucc volt, akkoriban még újraírást sem tudott, és 58 ezer HUF volt az ára.
-
-
válasz
leslien #58896 üzenetére
Pl.: eustock.eu
De persze itthon is van sok helyen.
-
Lassan jó lenne ám befejezni egymás cseszegetését, mert ha ezt így folytatjátok, mire "rákocska" visszajön, Ti nem lesztek itt. Azt gondolom mindkét oldalnak ugyanúgy változtatni kellene, mert ahogyan nem normális a folyamatos Samsung szapulás, ugyanúgy az sem, ha valaki azonnal káromkodásba tör ki, amint valami negatívat olvas a kedvencről. Nem igazán értem, hogy lehet így beleszerelmesedni egy telefonba, egy tárgyba, és már-már személyes sértésként megélni egy negatív véleményt.
-
válasz
Dr. 444Hertz #58757 üzenetére
Ja, persze, biztosan, csak azt hittem már elfelejtetted.
-
válasz
Dr. 444Hertz #58743 üzenetére
Jut eszembe, mi lesz az arcképeddel, marad a mostani?
-
válasz
S e t h #58677 üzenetére
3 nap alatt 15 hsz az szép eredmény, és különben is már több hozzászólás van benne, mint A nagy samsung topic!-ban, pedig az már 13 éves.
-
-
-
válasz
nrg_52 #58471 üzenetére
Látom viccesnek találjátok a pedofíliát, de akkor csavarjunk egyet rajta. Ugyanilyen őszinte lenne a mosolyod akkor is, ha a Te fiad / lányod került volna ebbe a helyzetbe? Mit szóltál volna hozzá, ha egy szép napon kiderül, hogy az általános iskolás gyereked a tanárral kavar?
Na ugye, hogy nem is akkora poén ez.
-
válasz
aprokaroka87 #58462 üzenetére
Fizikálisan valószínűleg nem kényszerítette, de, hogy a fiú nem is igazán tudta felmérni mit tesznek, az is biztos. Most lehet vagány dolognak látta, de később lehetnek még belőle mentális problémái.
-
És milyen disztró lesz, Kali Linux?
-
válasz
kengyel #58382 üzenetére
Mit látsz a router logjában egy ilyen szakadás után? Esetleg ilyeneket?
PPP ERROR Timeout waiting for PADO packets
Mondjuk DIGI hálózatra én már nem vettem volna 100Mbps portokkal rendelkező routert, mert folyamatosan építik át mindenhol az UTP hálózatot optikára, és ahol ez készen van, ott már csak az 1000-es csomag lesz elérhető, annak pedig ezen a routeren pont az 1/10-e tud átmenni.
-
válasz
aprokaroka87 #58370 üzenetére
Azt hittem feldolgozásra váró seti@home adatcsomag, valami földönkívüli üzenettel.
-
válasz
Dr. 444Hertz #58195 üzenetére
おめでとうございます!
-
-
Itt tudsz esetleg rákeresni a nicknevére, hozzászólásaira, egyéb lehetőségről nem tudok.
-
-
-
-
válasz
Dr. 444Hertz #57990 üzenetére
Na de ki tud elolvasni egy japán képregényt? Persze rajtad kívül...
-
-
válasz
Dr. 444Hertz #57915 üzenetére
Abból nekem nem régen volt 50000.
aprokaroka87, nincs ilyen statisztika, de igazából nem is lehet, mert a kezdetekkor nem volt még nyilvántartva a regisztráció ideje, és azoknál a tagoknál akik még abban az időszakban regisztráltak, 2001-01-01 00:00 van megadva regisztráció idejeként, mint pl. nála. Amúgy itt vannak a "legöregebbek", de már 1000-től jegyzik magukat.
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Samsung Galaxy A56 8/256
- GPD Win Max 2 brutális handheld gaming pc makulátlan állapotban dobozával.
- AM5 Ryzen7 Win11 FullHD gamingPC 2-3év garanciával (8700G/4060Ti/32GB/1TB M2/WiFi6/BlueTooth/Win11
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest