- Samsung SmartTag2 teszt
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
no more
veterán
válasz
Tomi_Ohl #3333 üzenetére
Értem. Majd azért mutatsz screenshotokat, remélem!
Amúgy, szerintem mindenképp tiszteletreméltó dolog volt a HTC részéről, hogy egy gyakorlatilag tökéletes szoftvert adtak ki az M7-re, így nem kényszerítve a vevőket, hogy váltsanak... Persze, január végére, február elejére ígérték, hogy kiadják, ebből lett február utolsó hete, inkább elhúzták, de megcsinálták korrektül, kijavítva a sok bugot. Nálam elérték ezzel a húzással, hogy a büdös életben nem veszek más gyártótól telefont, csak tőlük. Még úgyis majd' 1 évig fizetem az M7-et, addigra lemegy az M9 ára, vagy lesz valami új telefonjuk...
Tudom, fanboy, blabla, de szerintem ez remek húzás volt tőlük!
-
CJ4567
nagyúr
válasz
Tomi_Ohl #3283 üzenetére
Jaj de ismerősek a képek... Ja igen, mert ezek egy Xperia P 4.4 romból valóak
Próbáljátok ki, idézet: Dialer and Contacts can give FC in your device.Because it is prepared only for Xperia P.If it gives FC,delete them in rom.zip(system/priv-app).And flash it again.There is no guide for them sorry
. -
Penguin95
senior tag
válasz
Tomi_Ohl #3094 üzenetére
Ha valamit, ezt védesse le nyugodtan szabadalmakkal. Nem fog hiányozni.
no more: Szerintem jobb, hogy elhagyták az UltraPixelt. Lehet éjjel szépeket fotózott, de az a 4MP eléggé karcsú volt. Ha 8 lett volna, akkor már teljesen jó lett volna. A témázás meg... Én ezt úgy 4 éve meg tudom oldani a CM által.
-
saelin
veterán
válasz
Tomi_Ohl #3026 üzenetére
Én meg nem találkoztam olyan gyártói launcherrel, amivel 100%osan meg lennék elégedve. Pont mostanában szívtam az asus launcherrel... A játékok folyton kiléptek minden szó nélkül. Nézem a memória használatot és 50-80MB-ot evett a launcher. Az is gyanús volt, hogy a játék kilépése után egyből az asztal fogadott, nem töltötte újra be az egészet, ahogy kellene egy nagyobb app-ból való kilépés után. Lecsereltem nova-ra a gyárit és azóta nincs random kilépés játékok alatt...
De tényleg. Milyen már az, hogy egy rendszer alkalmazás kinyomja a nagyobb fogyasztót, hogy ő futni tudjon? Ilyenkor megértem, hogy egyesek miért rootolnak. Ami nem vanilla droid azzal mindig van valami. -
Rimuru
veterán
válasz
Tomi_Ohl #2851 üzenetére
Én is meg tudom oldani, van fent alkalmazás ami képes rá, csak youtube eula miatt leszedték már storeból (egyébként meg nem is olyan hulladék app mint a gyári). Nem láttam még semmi olyan xposed modult ami miatt foglalkoztam volna vele. Telefont egyre kevésbé piszkálom CM feature listájával elvagyok.
-
Penguin95
senior tag
válasz
Tomi_Ohl #2826 üzenetére
Addigra olcsóbb lesz remélem.
Tudásra az Mi3 nem rosszabb, de az Mi4 meg nagyon megfogott külsőleg.
Justreboot: Ha ezen múlna, 100-as szöggel rögzíteném a falon, mint elrettentő példát.
De sajnos pénzügyileg ez éri meg most leginkább. Vagy eladom a belét, és a donor Live-om, és 30k-ért válogathatok. Végszükség esetén lehet egy Redmi 1S lesz belőle, de igyekszem kibírni az LwW-vel. laci_csk meg ha egyszer is ezt mondja majd nekem, megetetem vele az összes Xperiám.
-
-
Balathruin
veterán
válasz
Tomi_Ohl #2667 üzenetére
Osztálytársam annyiért vette, asszem Szingapúrból hozták.
Övé lett az utolsó feketék egyike, de gőzöm sincs hol volt annyiért. Viszont nem tartanám kizártnak, hogy nem tökéletes darabok, elég hamar meghalt rajta a microUSB takaró (nem lehet becsukni), de biztos user error...
-
-
w333
félisten
válasz
Tomi_Ohl #2555 üzenetére
Hogy őszinte legyek én nagyon jól megvagyok a 4.4.2 -el kell a francnak az a bugos,merülős, ultra gagyi 5.0.1 ezzel a Google elásta magát rendesen
(#2557) Balathruin
Ez akkor jön elő ha kb. 10 alkalmazást elindítasz, majd használod és nem lövöd ki a memóriából ... aztán elindítasz másik 5 alkalmazást majd mikor ki akarod őket lőni, nem lesz ott az összes, kb. 2-3X kell megnézni a multitaskingot !
De vagy egy egyszerűbb próba is ... elindítasz 5 alkalmazást, majd felhívod az ügyfélszolgálatot (vagy bármilyen számot) majd mikor kilövöd őket a tárcsázó nem lesz ott, csak ha megnyitod másodjára a multitaskingot ... pazar mi ?
-
no more
veterán
válasz
Tomi_Ohl #2418 üzenetére
Nálad a pont. Tényleg csak akkor jó, ha van macbook, meg imac, meg faszom i izék, mert pl egy folyamatot tud végezni az összes gépen egyszerre. Mit tudom én elkezdi otthon írni az email-t a mac-en, majd ki kell kapcsolni, mert rohan, és a /insert random tömegkezlekedési jármű/-n telefonról be tudja fejezni, ahol abbahagyta és elküldeni... Ennyiben szuper "spécik" az icuccok.
Nekem ezzel magyarázta egy ismerősöm, hogy miért Apple mindene otthon. Mondom jól van... Végül is elfogadható érv. xD
Justreboot: #szaraziphone
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Samsung SmartTag2 teszt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gaming notebook topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Óra topik
- További aktív témák...
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Gamer PC - i3 12100f, RTX 3070 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest