- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
trebrona #70653 üzenetére
Hirtelen rákeresve, itt azt írják megy.
-
-
válasz
vodrosjozsi #70640 üzenetére
És miért csak a saját elvárásaidat veszed figyelembe? Elképzelhetetlen, hogy mások másképp vannak bedrótozva?
-
Változó, szállítási módtól és a "szerencsétől is" függ. Mi most a héten, pontosabban hétfőn délután rendeltünk egy elemes dísz kandallót eBay-ről, Németországból, pénteken reggel fél kilenckor itt nyomta a csengőt a GLS futár. Economy Shipping (Economy Int'l Postage) volt, és 8.88GBP volt a szállítás költsége.
-
-
Ezt nem is értem... Annyi normális webáruház van itthon is, megrendeled, két-három nap múlva pedig házhoz viszi a futár, és garantáltan jobb áron, mint egy vidéki PC boltban. Ráadásul egy Alza, eMag, E-Digital, AQUA, stb. garanciában is jobban bízom, mint a vidéki PC boltéban. Jó, mondjunk sok ideig én is leginkább egy vidéki PC boltban vásároltam, de az annyiban más helyzet volt, hogy ott egy barátom volt a tulaj, az eladó, és a szervizes is egy személyben. Vele nem is volt gondom vagy 15 évig, ráadásul mindent nagyker áron kaptam tőle, de úgy ~2 éve sajnos bezárt, és alkalmazottnak állt.
-
válasz
trebrona #70538 üzenetére
Lehet, de ez egyrészt csak a csúcskategória, másrészt ha ezek nem lennének, akkor nyilván a nevesebb gyártók árai is még magasabbak lennének, hisz jelen helyzetben ők is kénytelenek kicsit igazodni a piachoz. Ha viszont csak ők diktálnának...
Mondjuk nekem aztán tényleg mindegy, amíg lehet használható telefont kapni 50k környékén, addig tőlem mind azt csinál amit akar. És nekem mindegy mi van ráírva, sőt nem is várok el tőle semmi különöset, bírjon ki 3-4 napot az akkuja az én felhasználói szokásaim mellett, menjen rajta a chrome, és lehessen róla telefonálni.
-
válasz
vodrosjozsi #70532 üzenetére
Csak az a baj, ha nem lennének a kínai telefonok, akkor Samsung-ot sem kapnál már 500k HUF alatt semmilyet. Szóval aki nem akarja ne vegye, de örüljön neki, hogy van, így ő is olcsóbban jut az övéhez. Ha csak persze nem az a gondja, hogy nem tudja már hova tenni a pénzét. A két nagy nyilvánvalóan még jobban elszállna, ha nem lenne olcsó(bb) konkurencia.
-
válasz
#30610944 #70497 üzenetére
És megint ott tartunk, hogy egy szolgáltatásról nem akarsz lemondani, de fizetni sem akarsz érte, mert szerinted az drága, ezért lopjuk el. Pedig van harmadik opció is, ha sokallod az árat, nem használod, keresel mást. Ja, hogy nincs, vagy messze nem olyan, esetleg még sz@rabb... És nyilván már ezt is kérdezték tőled, de ugye te is ingyen dolgozol? Vagy örömmel néznéd végig, ahogy mások ellopják a munkád eredményét, mert sokallják azt megfizetni.
-
válasz
Blackmirror #70316 üzenetére
Szia!
Igen, gyárt. [link]
-
-
válasz
Quqesz #70227 üzenetére
Így van. Nekünk is a házon és a kamrán / műhelyen kívül van még vagy 4-500 négyzetméter udvar, plusz mellette ~800 négyszögöl kert. Én is ott voltam kint meló után, a kerítést javítgattam, kutyával játszottam, van egy rövid sor málnánk, holnap azt akarom lemetszeni meg felkötni, szóval jó kint lenni, és ott embert nem látok vagy száz méteres körzetben, csak ha a párom néha kijön.
Ez nagyon jó ilyenkor, és még jobb lesz, ha nem lehet majd kimozdulni.
-
-
-
-
válasz
vodrosjozsi #70110 üzenetére
Nem tudom miről beszélsz, én látok minden hsz.-t.
-
-
válasz
vodrosjozsi #70090 üzenetére
Befejezed magadtól, vagy segítség kell hozzá? Te voltál aki ezt az egészet kiprovokláltad, tehát most ne hőbörögj a reakció miatt!
"Na most hol van a huawei istenetek koloncok"
-
válasz
vodrosjozsi #69973 üzenetére
Mert rossz a kód.
*121#
-
-
válasz
akooos #69929 üzenetére
Igen, a veresi forgalmi viszonyok ismerősek a reggeli órákban, sokszor járok arra, én is itt lakom a környéken. Mondjuk inkább csak akkor, ha Gödöllőn van dolgom reggel, ha Pestre tartok, akkor inkább M2, mióta működik a kétszer két sáv, az sem olyan rossz. Dunakeszi után szoktunk kicsit lassulni, de szerintem még így is klasszisokkal jobb mint mondjuk az M1/M7 bevezető reggel.
-
válasz
akooos #69924 üzenetére
Most Gödön is áll a bál a Samsung miatt, szóval ott is "lezuhantak" az ingatlanárak. Ha nem zavar a szomszéd telken az akkumulátorgyár, akkor ott is jó áron tudsz venni most.
Őrbottyánban már nincs meg a ház? Mintha azt írtad volna korábban, hogy csak kiadtátok amikor Pestre mentetek.
-
válasz
vodrosjozsi #69751 üzenetére
Varázserő.
Ááá, egyébként csak annyi, hogy a régi felületen nekünk is csak akkor volt spoiler gombunk, ha az egy topikban engedélyezve volt, az új reszponzív oldalakon meg van mindenütt.
-
BÚÉK!
Banmentes Új Évet Kívánok! -
-
válasz
vodrosjozsi #69676 üzenetére
Majd igyekszem toleráns lenni.
-
válasz
vodrosjozsi #69674 üzenetére
De ne igyál sokat, ez még nem az az ünnep!
Amúgy meg jahh, boldog karit Mindenkinek!
-
-
-
válasz
Aryon87 #69555 üzenetére
Rossz topik, ez a kép ide való.
-
válasz
Aryon87 #69552 üzenetére
Épp néztem egyik nap Linux alatt, egy firmware-t készültem fordítani a routerre, amihez a hozzávalók egy közel 2GB-os csomagolt tar.gz állományban voltak. Valami 360 000 darab apró file, kicsomagolva majd 6GB, és a kicsomagolás sebessége azonos meghajtóra írva 45-48MB/sec körül mozgott. Azért az nagyon nem rossz...
-
válasz
Aryon87 #69547 üzenetére
Egész biztos felgyorsul. Nekem egy ősrégi Lenovo T500-as notim van épp, ez is teljesen megtáltosodott az SSD-től. Bekapcsolástól számítva ~8mp még üzemkész a desktop, és mindez egy ezer éves Core2Duo procival. Előtte próbálkoztam SSHD-val, hmm, hmm... volt némi gyorsulás a HDD-hez képest, de messze nem ennyi. Most az van betéve az opti meghajtó helyére adatoknak, 500GB, belül meg a 128-as SSD van a rendszernek. Ezt is három felé osztottam, egyik partíción a Win7, másodikon egy LMDE Linux, a harmadikon meg dokumentumok, portable programok, ilyesmik. 40, 40, 40GB.
-
-
-
válasz
aprokaroka87 #69539 üzenetére
Én meg sem néztem, nem is fogom, én nyertem.
-
válasz
vodrosjozsi #69525 üzenetére
Fú, hogy én a német nyelvet, hogy gyűlölöm.... Szerintem 10 év alatt nem tudnám megtanulni, rosszul vagyok ha hallom.
-
-
válasz
trebrona #69517 üzenetére
Na ezt nem tudtam... Köszönöm, a kiegészítést! Én offline navigálok, waze-t csak akkor szoktam elővenni, ha beleszaladok valami dugóba, hogy megnézzem mi van, érdemes-e kerülni, vagy kiálljam a sort, stb., de alapból nem azt használom. De értelemszerűen akkor mindig online indítom.
-
válasz
vodrosjozsi #69512 üzenetére
Nincs harag, reméljük előbb-utóbb azért sínre kerülsz mint József Attila.
Vcc vót (még ha sz@r is) , nem megsértődni. De tényleg, ettől már csak jobb lehet, drukkolunk.
-
válasz
Aryon87 #69514 üzenetére
A Waze-t bevallom őszintén nem tudom megy-e net nélkül (telefonon kipróbálhatod), de ha megy is, annak a nagy előnye, a lényege pont az online mivolta, hogy friss, mások által beküldött közlekedési infók (dugók, balesetek, stb) alapján navigál, és a térkép frissítések is folyamatosak, legkésőbb pár
naponórán(?) belül benne van minden változás.Ezzel szemben az iGO-hoz van félévente térképfrissítés, de ahhoz nem kell netkapcsolat, se SIM kártya, se semmi, az teljesen offline rendszer.
-
válasz
Aryon87 #69511 üzenetére
Te tudod, a döntés a tied, én csak leírtam mit javaslok. Egy kollégám vett nem olyan régen 995-öt, 4.4-es KitKat Droid van rajta. Ráwarezolta valahonnan az iGO-t, de kész kínlódás, folyton bezáródik neki, spontán kilép, stb. Személyes tapasztalatom nincs vele, egyszer volt a kezemben kb. 3 percig.
-
válasz
Aryon87 #69509 üzenetére
WayteQ x985BT - szoftver nélkül
Az offline kategóriában szerintem a legjobb kütyük ezek a WayteQ-ek. Nekem is van kettő, bár pontosan nem ez a típus, de mindkettő WayteQ, kifogástalanul működnek. Egy a céges autóban, egy a sajátomban.
-
-
Mindenkinek válasz...
Csak az sem jó, ha mindig mindenhol új ember vagy. Itt azért - már amennyire a mai világban lehet - valamennyire stabilnak érzem a helyem, és ez némileg megnyugtató, én szeretem a stabilitást.
-
-
-
válasz
vodrosjozsi #69430 üzenetére
Ez most komoly? És akkor még mi vagyunk érzékenyek... Miután Te küldözgetsz el itt többeket a francba, és még ki tudja hova, amiken hányszor de hányszor túlléptünk. Jó, amikor már túl trágár volt akkor szóltam érte, de alapjaiban el vagy fogadva olyannak amilyen vagy, és nem vettük ezeket tőled zokon. Te meg most vérig sértődsz 5 smile-n. Szerintem nem konkrétan rajtad röhögött, nem gondolom Quqesz-t ilyen rosszindulatúnak, kárörvendőnek. Inkább csak az lehetett a smile-k tárgya, hogy a példámmal pont beletrafáltam. Alig vagytok már tényleg ebbe a topikba, rendszeresen 5-6 ember ha írogat, nem igaz, hogy nem lehet megférni egymással. És szerintem ennyire illene ismerni már a többieket, hogy ne feltételezd rögtön a rosszat róla.
-
-
válasz
vodrosjozsi #69421 üzenetére
"Ez most meg beszólt, hogy szerinte ez nem jó irány, ezt meg felveszitek"
Hogy nem jó az irány, azt fél órával ezelőtt LiVeGa mondta, de nem is vettem zokon, ez a véleménye, leírta, pont.És akkor idézek syn7h37ic-től.
"Ki nem szarja le hogy hogyan, és miként szerzi be az oldal a bevételét!"Te ugye kertész vagy ha jól tudom, dolgoztál is kertészként. Te mit szóltál volna hozzá, ha lebeszélsz egy munkát, elvégzed, aztán a végén a vevő azt mondja neked, hogy leszarja miből élsz, nem érdekel miből vásárolsz a boltban, de kész a kert, takarodj innen ki, ő nem fizet egy vasat se. A PH-nál is emberek dolgoznak, fizetésért, amit valamiből ki kell termelni. syn7h37ic regisztrációja során elfogadta az oldal ÁSZF-ét, amire ezek szerint magasról tett, majd amikor fel lett erre hívva a figyelme, annak a fentebbi kitörése lett a következménye. És gondolom "sasi" se társadalmi munkában jár dolgozni a munkahelyére. Akárhogy is nézzük, a PH egy üzleti vállalkozás, és nem a szociális háló része. Arra ott a kormany.hu, azt lehet nézegetni blokkolóval is, úgyis az adónkból tartják fenn.
"Rákocskát is kidobtátok, pedig ő is csak annyit csinált mint mi"
Ő már többször is ki volt dobva, nem az első regisztrációja volt, ezt is elszúrta, erről nem mi tehetünk."Most akkor aryon-nal kivételeztek vagy mi a tök van?"
Erről szó sincs. Nagyon jól tudod, hogy Aryon is sokszor megkapta ami járt neki, tőlem is, mástól is. Ugyanakkor látjuk azt is, hogy többször voltak ellene összeesküvések, szándékos provokációk is, amiknek a célja az ő kitiltatása volt, erre a vonatra viszont nem fogunk felülni. -
válasz
vodrosjozsi #69418 üzenetére
A stílus miatt vettük el, ahogy ezt az egészet előadta. Ezen kívül az egyéni arckép nem alanyi jogon jár, hanem feltételekhez kötött, elsőként az oldal szabályainak betartásához. Na most nem értem, ha valaki így nyíltan a képünkbe vágja, hogy őt nem érdekli és akkor is blokkolni fog, miért adjunk neki bármilyen kedvezményt? Az ÁSZF szerint akár azonnal ki is vághattuk volna, de nem tettük. Maradjon, fórumozzon blokkolóval, nézegesse a figyelmeztetést, de ne egyéni arcképpel.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
vodrosjozsi #69148 üzenetére
Akkor Isten éltessen!
-
-
-
-
-
válasz
mentic18 #68739 üzenetére
Aztán addig mi lesz?
-
válasz
vodrosjozsi #68734 üzenetére
Ugye nem itt akarsz üzletelni? Ezt inkább intézzétek privátban.
-
válasz
vodrosjozsi #68730 üzenetére
"Meg kicsit drága most 12 ezret kidobni. Van note9 is 8000ért."
Ez milyen pénznemben értendő? -
-
válasz
Quqesz #68708 üzenetére
Ambient Display: amire évek óta vársz
Android Oreo: Enable/Disable Ambient Display feature#nemvagyoksamusdeazértkikerestem
-
-
-
válasz
vodrosjozsi #68491 üzenetére
Csak félszemmel szoktam olvasgatni a flottás topikot, de úgy rémlik a Telekom pár hónappal ezelőtt eléggé ellehetetlenítette a flottákat, szándékosan. Eddig is jóval kevesebb volt a Telekomos flotta, azóta még kevesebb. Szerintem többnyire állami flották ott.
Ha tévednék akkor sorry, de nekem így rémlik.
-
válasz
nrg_52 #68399 üzenetére
Akkor bizony jó volt, mert másképpen számították mint ma. Eleve 100% volt, és az előző évi teljes jövedelmed 365-öd részét adták egy napra, de az alapba beleszámított a juti is meg minden kifizetés, szóval a táppénz többre jött ki mint a fizetés, így megérte beiktatni 1-1 hetet tavasszal és ősszel is.
Ma meg a jutalom már ismeretlen fogalom., a táppénz meg talán 65% ha jól tudom, szóval kész anyagi csőd ha tényleg arra kell vetemedni.
-
válasz
vodrosjozsi #68397 üzenetére
Nem, annyi még nem vagyok most se.
-
-
válasz
vodrosjozsi #68313 üzenetére
Ugye? Kár, hogy csak esti mesének lenne jó.
-
Na jól van, nem álmodozom, végül is még ébren vagyok. Meg aztán akkor moderátorra se lenne szükség, szóval nem is lenne olyan jó az nekem.
-
-
válasz
vodrosjozsi #68305 üzenetére
Milyen tré lenne már, ha egy oldalon állnátok, mi?
-
válasz
vodrosjozsi #68285 üzenetére
"De jelzem, hogy ez évek óta tart, nem is emlékszem már, hogy mióta.. talán már azS4nél is így volt."
Akkor nem értem mi a gond... -
válasz
akooos #68276 üzenetére
Nem tudom pontosan miről van szó, mert nem követem annyira a történéseket, de ha jól értem akkor mondjuk Kelet Európában más belsővel forgalmazzák ugyanazt a márkájú és típusú telefont, mint nyugaton, mindenféle jelzés nélkül? Mert ha így van akkor az elég gáz, és nem csoda, ha hőbörögnek miatta. A mondandód többi részével egyetértek, a sok antutu marhaság csak e-pénisz méregetés, valójában nagyon kevesen használhatják ennyire határon a telefon teljesítményét, de ettől gusztustalan, ha a gyártó "sunyiban" kicseréli a készülék belét.
-
válasz
Blackmirror #68273 üzenetére
Nem hiszem, ez egy android topik, itt senkit se érdekel az xr-ed, komolyan se veszik.
-
válasz
vodrosjozsi #68271 üzenetére
Egyébként viccet félretéve egy ilyen kategóriájú és árú telefonnál szerintem alap és elvárható, nem pedig dicsőség, hogy jó eredményeket érjen el ilyen-olyan teszteken. Ugyanakkor ha nem így lenne, az meg jó nagy blama lenne. Szóval részemről ezt úgy természetesnek venném, ha már kiadok egy mobilért cirka fél millát, akkor az tényleg legyen jó, és ne csak a gyártó szerint. De persze nem adok érte annyit, akkor se ha jó.
-
válasz
vodrosjozsi #68265 üzenetére
Igen. Ki bírnak gazdálkodni egy pár ezer forintos minőségibb kamerát a közel 400k-s vételárból, ami egyébként gondolom nem Samsung gyártmányú.
-
válasz
vodrosjozsi #68233 üzenetére
-
válasz
vodrosjozsi #68223 üzenetére
Nem kell vele foglalkozni, így próbálják lejjebb szorítani az árat. Én azt figyeltem meg, hogy ha árulok valamit, akkor általában 100 feletti megtekintés után szokott beesni az aki a végén meg is veszi a cuccot. Persze ha pár hét után sem lesz komoly érdeklődő, akkor lehet tényleg túl van árazva. Ezt én nem tudom, nem követem a telefonos piacot.
-
válasz
vodrosjozsi #68201 üzenetére
Na mi van, rossz napod van? Ma is?
-
válasz
vodrosjozsi #68187 üzenetére
Nem moderátori hatáskör.
-
válasz
vodrosjozsi #68185 üzenetére
"Ezt magyarázza el valaki, hogy miért a 4es metró lejáratánál van a 4es metró indulási időpont jelzése"
Ebben semmi nem utalt a hármas metróra. -
válasz
vodrosjozsi #68182 üzenetére
Miért, hol legyen a Megyeri csárdánál?
-
válasz
vodrosjozsi #68169 üzenetére
Ha interneten vagy telefonon - a lényeg, hogy nem személyesen üzlethelyiségben - rendeled EU-n belülről, akkor megillet 14 napos elállási jog, aminek köszönhetően 14 napon belül indoklás nélkül elállhatsz a vásárlástól, de a termék visszajuttatásáról neked kell gondoskodni és az a Te költséged, ha csak az eladó mást nem ajánl fel, és a vételárat 30 napon belül kötelesek visszautalni. Az elállás közlésére biztosan megteszi egy rögzített telefonbeszélgetés is - nem neked kell titokban rögzíteni -, de én inkább írásban jelenteném be.
-
válasz
vodrosjozsi #68133 üzenetére
Sokak bánatára...
-
-
legenda tagunk egyelőre nincs, de az egyik esélyese az első ilyen rangnak kali.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest