- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
coreska
aktív tag
válasz
minicooper #120 üzenetére
Melyik Lollipop megy nálad rendesen? Mert amit én találtam, azzal nálam nem működik a net, pedig jó lenne. Ezért nálam is ami használható, egyedül a 4.4 r2-es verzió.
-
coreska
aktív tag
válasz
fenergie84 #102 üzenetére
Telepítésnél a shift 2 párossal éred el. A telepítés után a menüben beállítható a fizikai billentyűzethez a magyar, és akkor már a helyén lesz.
-
coreska
aktív tag
válasz
fenergie84 #98 üzenetére
Elméletileg igen. Azonban telepítés előtt mindenképp érdemes a Live módban futtatni (minden gépen másképp működhet a hardver miatt). Ha úgy nem tapasztalsz problémat, akkor mehet a telepítés is.
-
coreska
aktív tag
válasz
klarkzone #93 üzenetére
A VXG player tényleg működik az asztalin is, csak egy baja van, az ékezetes karaktereket nem szereti sem fájlnévben, se könyvtárnévben. Erre nincs valami egyszerű megoldás? (az átnevezésen kívül)
Egyébként az MX playernél azt figyeltem meg, hogy amelyik filmet az asztalin H/W-ben játsza az megy, amit pedíg S/W-ben játszana az pedig nem megy. A laptopon az is megy. Ha a beépített codec ki lenne cserélve, a 4.2-ből ebbe akkor valószínűleg az MX player is működne az asztalin is. -
-
coreska
aktív tag
válasz
klarkzone #87 üzenetére
Tovább vizsgáltam ezt az MX Player kérdést, és az alábbiakra jutottam. Mint írtam a laptopon a google playról telepített MX Player + x86-os kodek lejátssza a videókat az asztali gép meg nem. A laptop procija Intel Atom, az asztali gép pedig Intel dual core. Most az asztali gépre innen telepítettem, és így már nem minden esetben áll le a videólejátszás. (némelyik mkv fájlt lejátssza) Ezt már végképp nem értem mi lehet az oka, és miért nem megy minden videó. Mi okozhatja a problémát, talán a proci különbség?
-
coreska
aktív tag
BUÉK mindenkinek.
Ha valakit érdekel megjelent az Android-x86 4.4-r2 (KitKat-x86) 2015/01/01
Live módban kipróbáltam, és úgy néz ki ezzel már működik a wifim. -
coreska
aktív tag
Sziasztok!
A napokban találtam erre a fórumra, és szeretném a segítségeteket kérni.
Egy MSI WIND U100-as laptopra szeretném feltelepíteni az android-x86-4.4-RC2 verziót,de van egy problémám.
Kipróbáltam LIVE-t és nem működik a wifi, pedig a gépen bekapcsoltam. Tud erre valaki valamilyen megoldást?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest