- iPhone topik
- A GT 7 kap először Android 16-ot
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
pulp
csendes tag
Megnéztem 4.4 r1 van fent nekem is, és kezeli a bcm43xx eszközöket. (sejthető volt, abból, hogy néha működött) Én úgy tudom működésre bírni, hogy bekapcsolom a gépet és hagyom, hogy összeszedje magát az android. Aztán wifi gomb nyomva tart, közben repülőgép üzemmódra váltok, és vissza. Eddig 10/10 alkalommal bekapcsolt. Biosban állandó bekapcs módban van a wifi. Hátha segítség valakinek.
-
pulp
csendes tag
Linuxokat én is próbáltam, volt amit hosszabb ideig használtam is, de nem tartottam túl "felhasználó-barátnak" egyiket sem. Oka van annak, hogy egy nyílt forráskódú, akár ingyenes oprendszer 1991 óta nem tud teret hódítani. De ez csak a szerény véleményem. Én ezt a gépet 10 évvel ezelőtt egy gyári Suse Linuxxal vettem. Hamar elköszöntünk egymástól.
-
pulp
csendes tag
A Broadcom eszköz a problémás, én is rengeteg verziót próbáltam, eredmény nélkül. Már nem is tudom melyik 4.4 van fent.
Én most egy régi TP-Link USB wifi stickkel használom. Probléma nélkül megy egy ősöreg HP laptopon, amiben szintén BCM 4311 van. Néha egyébként be tudtam kapcsolni a gép saját wifi-jét, ha az android betöltése közben lenyomtam a bekapcsoló gombját és nyomva tartottam, amíg ki nem gyulladt a led. De annyira zavaró volt, hogy minden ötödik bekapcsolásnál sikerült eltalálnom, hogy mikor kell lenyomni, ezért inkább felhagytam vele.
A stickkel tökéletesen működik. Ha jól emlékszem a legtöbb linuxnak is probléma a bcm43xx széria, külön kell hozzá csomagot telepíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest