Új hozzászólás Aktív témák
-
Necronom
senior tag
válasz
PapaMaci #275 üzenetére
A 8.1 RC1 amit letoltottem es Kodibol a 17.3, jelenleg mindenhova ezt hasznalom, ill az SPMC-t - rendekkel jobb nehany film vele, nincs doccenes, pici akadas sem
A kis teljesitmenyu gep szerintem nem lehet akadalya maganak az oprendszernek, mert ha felmegy, akkor megy, viszont teny, hogy az fHD videokkal lehet nyugod, ami nem lesz egyszeru megoldas
Probald ki az SPMC-t, ez egy kiherelt Kodi egyebkent -
Necronom
senior tag
válasz
PapaMaci #273 üzenetére
Minap tettem fel az Oreot egy HP laptopra.....
Az erdekessege hogy nalam teljesen tokeletesen megy
Megy a Kodi jol, meg sem neztem, hogy van-e HW gyorsitas, mert minek, ha jo
(az SPMC is megy)
van rendesen mindharom hangeroszabalyzo, mukodnek isbar csongeni remelem nem fog
Igazbol nekem jelenleg semmi problema nincsen vele, de meg tesztelem
Jatszottam is rajta, Real Racing akadasmentes ...hoppacskaSajnalom, hogy nalad problemas es nem tudok segiteni erdemben....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest