- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Írók: a Meta tudta, hogy jogvédett könyvekkel tréningezik az AI-t
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kiszivárgott reklámanyagok a Samsung Galaxy S25-ről
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:
"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Sziasztok! Adott egy dual simes telefon (jiayu s3). Milyen appal lehetseges ejszakara automatikusan letiltani az egyik sim kartyat? A ceges hivasok miatt kene, hogy este 8 es reggel 6 kozott ne csongjon ki, viszont a masik simen elerheto legyen a telefon. Sajnos eddig nem talaltam ra megfelelo alkalmazast
-
nagyúr
válasz magortaltos #10024 üzenetére
Ha OTG kepes a telefon akkor OTG kabellel (nem fabrikalt usb kabellel) tudsz csatlakoztatni egeret + bill-t HA tamogatja a kernel. Webkamerat tuti nem.
-
nagyúr
Nexus 5 - Kit Kat - stock ROM - root - Xposed + Gravitybox tökéletes tárcsázó
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz DeathAdder #9954 üzenetére
Nem nagyon. Akit szoktam hívni azokat átneveztem a telefonban, mindig sikerül elsőre megértenie.
-
nagyúr
válasz DeathAdder #9952 üzenetére
BT fülest használok. megnyomom rajta a gombot és a telefon kapásból felébred aktiválva a google voicet. Már csak mondanom kell neki a parancsot, hogy "call XY". hozzá sem érek a telefonhoz
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz DeathAdder #9950 üzenetére
Én átneveztem a névjegyeket úgy hogy megértse Nekem meg az a nagyobb erőfeszítés hogy 120-nál a rázós aszfalton kiválasszam a névjegyet ezen a pinduri 5 colos kijelzőn a 6"-os zopomon még ment, na de ezen
-
nagyúr
válasz DeathAdder #9942 üzenetére
Nem biztos hogy a kiejtésed szar Próbáld ki a "Tea, Earl grey, hot" parancsot, elvileg egy easter egg. A probléma az, hogy még senkinek nem sikerült kimondania az ismerőseim közül, pedig van aki idegenvezető 10 éve
-
nagyúr
válasz DeathAdder #9937 üzenetére
Nekem a billentyűzet mikrofon gombnyomására magyar diktálás jön be, a google asszintensben meg angol.
Megéri az angol nyelv a google now minden funkciójáért
-
nagyúr
válasz DeathAdder #9930 üzenetére
Én kocsiban használom sokat BT fülessel. Igencsak jól tud jönni, pl. a "place a call to XY"
Kedvenceim a teljesség igénye nélkül:
- show me the root to the nearest pizza
- say fuck you in spanish
- note to self, learn math (google keep-be tárolja a feljegyzéseket)
- remind me in 10 minutes to remove the food from cooker
- set alarms for 6 am
- when is my next meetingstb
-
nagyúr
válasz DeathAdder #9928 üzenetére
Nekem mindegyik működik igaz nekem angolra van állítva a telefon, tudtommal az is kell ahhoz, hogy az összes parancs működjön. (Angol android + angol felolvasás + angol bevitel)
-
nagyúr
válasz DeathAdder #9918 üzenetére
Passz, kerdezd meg tole amit latni akarsz es akkor azt fogja mutatni
"Ok google weather today"
"Will it rain today"
"Weather tomorrow in budapest" -
-
nagyúr
válasz gixxer-tomee #9884 üzenetére
Első körben factory reset, ha az nem megy akkor újraflashelni az egész romot és ha az sem jó, akkor sztem szenzor hiba lesz, vissza gariba. Szerintem.
-
nagyúr
Felreertetek, en altalanossagban szeretnek ezekrol a temakrol beszelni. Pl. milyen lehetosegeim vannak custom romok telepitesere, milyen recoveryk vannak, milyen rom tipusok stb.
-
nagyúr
Melyik az az android topic ahol romokrol, cwmrol meg effele dolgokrol lehet beszelgetni??
-
nagyúr
Sziasztok! Amoi N821-re raknék Miui ROM-ot. Aki használt már miui-t, mik a tapasztalatok?
-
nagyúr
Eszkoz rendszergazdak, alkalmazasok ellenorzese, ismeretlen forrasok. Nekem csak ez a 3 van. A rendszergazdas is ures. Lehet h az alkalmazas szar? Big screen caller-t hasznalok.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Telepitettem, de nem tudom alapertelmezette tenni. Azt hogy kell?
-
nagyúr
Valaki nem tudja veletlenul hogy hogyan lehet a beepitett call screent letiltani?
-
nagyúr
Sziasztok! Az uj thl w7-emen szeretnek beallitani hd call screen-t. Be is szereztem a big call screent, ami teljesen meg is felelne ha hivasnal eloszor nem az alapertelmezett call screen ugrana fel eloszor. A big hd caller csak 1,5mp kesobb ugrik fel es ez eleg illuziorombolo. Van valami megoldas a jelly bean call screenjenek kiiktatasara? Root nem akadaly
-
nagyúr
Sziasztok!
Van vmi olyan alkalmazás androidra amelyikkel le tudom tiltani más alkalmazások internet hozzáférését? Például vegyük a facebookot. Ha be van kapcsolva a 3g akkor szívja lefele az adatokat. (jó tudom h a facebookba speciál ki lehet kapcsolni, de nem mindenhol van ez így!) Szóval azt szeretném ha le tudnám tiltani, hogy bekapcsolt 3g mellett ne tudjon adatokat leszedni, csak akkor amikor én indítom el és használni akarom. Létezik ilyen?
Köszönöm!
-
nagyúr
Hogy tudok lépegetni a recoveryben? Hangerő fel-le gombra nincs reakció
Új hozzászólás Aktív témák
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro Max 512GB fekete titán, 2026.10.20-ig AppleCare+ Garancia!
- iPhone 13 Pro 256GB Független Használt/1 hónap gar./Akku 85%/p3982
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független 2025.07.30 Apple jótállás
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával