- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Írók: a Meta tudta, hogy jogvédett könyvekkel tréningezik az AI-t
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kiszivárgott reklámanyagok a Samsung Galaxy S25-ről
-
Mobilarena
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:
"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
detroitrw
addikt
Sziasztok!
Egy régi account-ba van egy csomó készülék ...
Az android egy olyan eszközre küldte ki állandóan az azonosítást ami már nagyon rég nem aktív (azóta a kétlépcsős kikapcsolásával ez meg lett oldva)A kérdésem az lenne, hogy mégis, hol lehet ezeket a régi eszközöket (teló, tv, ...) törölni a fiókból?
A készülékeket megtaláltam PC-n (böngészőn) a google fiók/saját eszközök -be szerepelnek az eszközök, de itt nem találok törlési lehetőségetElőre is köszönöm a helpet
[ Szerkesztve ]
-
detroitrw
addikt
Sziasztok!
xiaomi telóknál (lehet másnál is) meg lehet nézni az akku ciklusainak számát: *#*#6485#*#*
Ha csinál valaki egy gyári visszaállítást akkor ez az adat nullázódik?Ill. meg lehet valahol nézni (ha lehet valami hasonló gyári menübe), hogy mennyi ideig volt az adott készülék használva, és hogy első bekapcsolás (mikor volt) óta mennyit volt használva?
Ha nincs beépített funkció jó külső app is
Előre is köcce
-
detroitrw
addikt
válasz svgyula #49179 üzenetére
Hétvégén futottam bele én is ebbe a "szivatásba".
Ha PC-ről belépsz a fiókodba ott a beállításokba ki lehet kapcsolni a 2 faktoros belépést (legalábbis hétvégén még ki lehetett kapcsolni mert különben nem tudtam volna én se belépni)
Az amúgy lehetséges, hogy nem nyúltál hozzá, de automatikusan aktiválódott.
-
detroitrw
addikt
válasz detroitrw #48926 üzenetére
Sziasztok!
Van egy hasznaloton kivuli telo, aminel a gyari visszaallitas utan, a fiokommal belepve szinkronizalta a sms, hivalosta es egyeb dolgokat ...
Ezeket hogyan tudom a mar belakott telefonomra atkuldeni? (ugyan az a fiok a masik keszuleken is)Elore is koszonom a segitseget
-
detroitrw
addikt
Ezekhez hogy tudok hozzáférni?
klikkEz a drive-on van az "Eszköz biztonsági másolatai" részen
A fotókat mutatja, de az sms-ek, híváslisták, eszközbeállításokat itt nem lehet megnyitni
Akkor hol lehet, és hogyan? -
detroitrw
addikt
Sziasztok!
Van egy régi készülék ami szépen be van lakva ....
Fiókcserét szeretnénk végrehajtani azért, hogy a másik fiók felhős tartalma szinkronizálódjon a készülékkel. (pl. telszámok, sms-ek, wifi jelszavak, meg amiket a felhőbe tartalmaz az adott fiókhoz tartozó mentés)Erre van valami spec művelet amit végre kell hajtani?
Mert ha csak átlépek a másik fiókra akkor a felhőből a telefon felé nem történik szinkronizációVagy ez csak szűz (vagy gyári állapotra visszaállított) készülékkel lehetséges amikor az elején bejelentkezel a google fiókba?
Előre is köszönöm a help-et
-
detroitrw
addikt
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék
Került hozzám egy Redmi 7 teló
Ami egyszer csak nem töltötte be a rendszertpróbáltam parancsokkal és progikkal megvarázsolni, de nem jutottam előrébb.
Fastboot-ba (hangerő le+power) be tud lépni és a stock recovery is bejön (hangerő fel+power)
Nem bootloop-os mert amint rájön, hogy nem fogja tudni betölteni a rendszert belép a stock recoverybe.
Ami feltételezett, hogy a particio-ja megsérülhetett, de mivel lock-olt a készülék így nem enged rá parancssorból írni
és persze unlock-olni se engedi a miflashSzerintetek mivel lehetne próbálkozni?
Előre is köszönöm a segítséget
-
detroitrw
addikt
Sziasztok!
Lehet tul szakmai a kerdes, de hatha ...
Van egy Poco C65 telo, a keszitett fotonak hol lehet megvaltoztatni, hogy mi legyen a fajl neve? most sorszamozva van pl. 100000256
Nekem arra lenne szuksegem, hogy a datum es az ido szerepeljen benne. pl. img_20240627_090955Elore is koszi a helpet
[ Szerkesztve ]
-
detroitrw
addikt
Sziasztok!
Tobb (3) keszuleken lehet ugyan az a fiok?
Ceges email lenne ami szinkronizalna a keszulekekkel keszitett felveteleket.Elore is koszi a segitseget
-
detroitrw
addikt
Sziasztok!
Hogy lehet a biztonsági másolatot frissíteni manuálisan?
Mostanában ha rom-ot cserélek akkor a fiókból mindig valami augusztusi állapotot tölt vissza
amúgy 9-os droidom van
és a biztonsági másolat opcióba nincs olyan lehetőség hogy frissítés vagy valami ... -
detroitrw
addikt
Sziasztok!
Ki lehet kapcsolni hogy a play store ne keressen automatikusan frissítéseket?
Új hozzászólás Aktív témák
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Honor Magic 6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro 256GB Független Használt/1 hónap gar./Akku 85%/p3982
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független 2025.07.30 Apple jótállás
- Samsung Galaxy A15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Sony XPERIA 10 IV 128GB, fehér színben + ajándék