Hirdetés
- Kompatibilis lett az Android Quick Share és az Apple AirDrop
- Akciófigyelő: Black Friday kedvezmények az EarFun cuccaira
- Akciófigyelő: Huawei Black Friday akciók a tudatos életvitel jegyében
- Részletes fotókon a Honor robotkaros telefonja
- Ezekkel a kiegészítőkkel még sokoldalúbb eszközzé válik az Armor Pad 5
- Akár fent is maradhatsz a Nothing OS 4.0 startjáig
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Apple Watch
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
Új hozzászólás Aktív témák
-
Heimdallr75
őstag
értelek

de google eWalletnek adod meg
azért google megbízható
picit jobban mint bármelyik magyar bolt ahol vásárolsz vele (fizikai bolt)

rövid példa: szeged otp automata (mondom felveszek 20ast, kiad egy 10est, papíron persze 20 van, bemegyek még szerencse hogy ott az otp, mondja a nő, hogy már reggel óta így van mert az xy cég fordítva tette be a címleteket...
mondom én meg lexarom kérem a maradékot, ja hogy az nem úgy megy majd 1 héten belül visszautalják
....(#1489) FET-MEN :senki nem utál csak konstatáltuk hogy max 14-16 éves lehetsz aki még sosem dolgozott semmiért (pár hónapot) mit aztán egy hasonló gondolkodású valaki simán elvett tőle.

-
Heimdallr75
őstag
-
Heimdallr75
őstag
-
-
Heimdallr75
őstag
hát neki ez cuki, megfelel, és fehér....defy meg fekete (már ami van)
neki ez is jó... sose értem meg a nőket.
pedig esküszöm mikor kézbe veszem a minit, rendesen ugyérzem (defy után) hogy 10 évet visszamentem az időben. (na jó képletesen)

erről jut esezmbe még mindig keresek vlami háztöröttt akár letiltott sgs vagy hasonló 4 coll körüli androidot a webradio projectre.
-
aggleány
addikt
Nem járhat mindenki olyan gatyában, aminek térdig ér a feneke!

hackeeeee
Dehogyis érnéd be! Jó az az S II, bőven jobb, mint a sima S. Olyat tessék szerezni!
Minden méretbeli túlzás ellenére nagyon szemezek a Note-tal, úgyhogy lehet, hogy egyszer csak lesz egy gazdikereső S II a környéken. Bár sajnálnám, már úgy megszerettem. 
-
aggleány
addikt
Ja, bocs. Azt hittem, hogy poénból kérdezted.
Naivan arra gondoltam, hogy így PH! addikt rangban már tudod használni a keresőt. 
Segítek: főoldal, Tesztek, keresőbe beír Xperia Mini. Az első találat lesz az. Az alcím: "nem a méret számít". Most nem tudok linkelni, dolgozóban vagyok. 1 GHz proci, mindenféle grafikus izék, marha gyors, jópofa Home, zsebrevágható méret. Tudásához képest nagyon jó ár.
-
r4z
nagyúr
Az nem éppen, de maga a rendszer fut

FET-MEN: Szívesen tennék fel screenshotokat, de:
1. az én régi SDK-m még nem támogatja és lusta vagyok frissíteni
2. nem lehet írni vele az SD-re
A szoft amúgy látványos és baromi összetettnek tűnik (még sok minden nem működik), tetszik. Várom a stabilabb verziót működő radioval, addig megy vissza a gyári 2.2.
-
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
aggleány
addikt
Hihi, ezt jól félreértettem, bocsi.
Éppen iPhone 4-et ajánlottam valakinek. A kérés alapján azt tűnt a jó választásnak, de mivel nekem nem válaszolt, csak egy fiú ajánlónak, innentől kezdve nem fogom zaklatni. Bár éppen az SGS II-ről érdeklődött, nekem meg van olyanom, ráadásul szívesen szoktam segíteni, ha tudok, ha nem kell, akkor nem kell. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Kuponkunyeráló
- Akár fent is maradhatsz a Nothing OS 4.0 startjáig
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Oneplus Nord 2 5G 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 11 64GB fehér / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 Aorus Elite R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB ZALMAN S2 TG 750W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 100% Akkumulátor
- 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
az a baj a témával hogy a beállításoknál meg egy-két helyen szaggat a téma 

Minden méretbeli túlzás ellenére nagyon szemezek a Note-tal, úgyhogy lehet, hogy egyszer csak lesz egy gazdikereső S II a környéken. Bár sajnálnám, már úgy megszerettem.

Éppen iPhone 4-et ajánlottam valakinek. A kérés alapján azt tűnt a jó választásnak, de mivel nekem nem válaszolt, csak egy fiú ajánlónak, innentől kezdve nem fogom zaklatni. Bár éppen az SGS II-ről érdeklődött, nekem meg van olyanom, ráadásul szívesen szoktam segíteni, ha tudok, ha nem kell, akkor nem kell.