- Azonnali mobilos kérdések órája
- Íme az új Android Auto!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobilhasználat külföldön
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
laccyy
újonc
válasz
Blue Eagle #805 üzenetére
Meg van a probléma az elsődleges szim csak wcdma ezert csak 3g-n működik ha nem kap jelt nem megy ezert próbált o gsm hálózatot keresni mert nem volt megfelelő 3 g s jel a2 es sim ami micro sim es gsm. kicsereltettem a kártyámat micro sim re beraktam a gsm nyilasba és azóta megfelelően megy
Köszönöm a hozzaszolasokat segítségeket mindenkinek. -
laccyy
újonc
válasz
Blue Eagle #799 üzenetére
nem jó mert megszakítja a telefonbeszélgetést is mikor keresi a hálózatot a kettes sim re, majd visszaal az 1 es hálózatra és ezt folyamatosan csinálja felvaltva
-
laccyy
újonc
Factory reset utan is csinalja.
-
laccyy
újonc
Az értesítési savon jelzi ki hogy nem találja a 2 es simet. Azt írja hogy a kettes sim nem észlelhető kérjük ellenőrizze, hogy üzemkésze a sim kártya. Legfrissebb verzió van a telefonon.A factory reszet megoldhatjae a problémát és ezzel a garancia elveszítődik e ? Neten rendeltem esetleg küldjem vissza?
-
laccyy
újonc
Vásároltam egy prestigio psp 5455 os dual sim es telefont berakom az eggyik simet ez normál sim a másodikat nem (mert nincs ) ez micro sim és a probléma az hogy keresi mindig a második simet és addig megszakítsa az első sim hálózatát és ezt mindig felváltva csinálja van valami megoldás?? Ha valaki tud valamit kérem írjon előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged