- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
tipikus
csendes tag
Szebb napot mindenkinek! (mint nekem)
Adott egy THL T6 pro mobil, pár hónapja vettem, ám 1 héttel később sikerült leejtenem és a kijelzője elrepedt. Ettől függetlenül szépen működött. Rátettem egy fóliát és tokba raktam. Feltöltős kártyámat raktam bele, ez lett a tarcsi telefonom. Tegnap napközben 2x is beszéltem rajta, aztán este használni akartam, de teljesen sötét maradt. Gondoltam lemerült, feltettem tölteni, majd egy idő után újra próbálkoztam, de hiába, se kép, se hang, se vaku..(mert itt olvastam egy régebbi posztot, hogy valaki hasonlóan járt egy ilyennel, de neki a vaku működött. Nekem semmi és semmire se kapcsol be (hangerő + bekapcs sem). Rádugtam laptopra, aztán akku nélkül is, de - attól függetlenül, hogy pittyegett a gép - nem ismerte fel a telót. Azóta töltöttem újra, de semmi. Egyszerűen nem értem, hogy mitől lett ilyen. Bent volt a tokban, hozzá sem nyúltam. Olvastam, hogy van egy oldal, ahol van ennek frissítése, le is töltöttem vagy hármat (166H, 166L, és frissítés), nem tudom, az enyémre melyik lenne jó, de nagyobb gond, hogy ha a gépem fel sem ismeri, meg tök sötét a kijelző, hogyan tenném rá. Van esetleg valakinek ötlete, hogy mit csináljak vele - vagy felejtsem el és dobjam ki?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- EA Sports WRC '23
- Star Trek
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bittorrent topik
- Tudományos Pandémia Klub
- Eléggé lekorlátozza az NVLink Fusiont az NVIDIA
- Óra topik
- További aktív témák...
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3416 Ft / hó áron!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest