- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tharkoul
tag
Üdv!
Van egy ZTE v5 telefonom, és azzal a problémával küzdök, hogy pontatlan a GPS, valamint lassú is. Biztos nem típushiba, mert tudom, hogy másoknak tökéletes, valamint interneten is vannak videók arról, hogy 5 másodpercen belül már csatlakozik is 10+ műholdra, aztán pár méteres pontossággal meg is határozza a pozíciót. Nekem bár lát 20-22 műholdat, de akár 13 perc is lehet (szabad ég alatt), mire csatlakozik 2-nél többhöz, és meg is mondja, hogy hol vagyok - igaz, olyan 2500-3000 méteres pontossággal. Természetesen ez mozgás közben még rosszabb, legtöbbször a "merre bicikliztem" inkább hasonlít arra, hogy merre repültem.
A dolog érdekessége, hogy önmagában a GPS-en nem segít a hálózati rásegítés sem, valamint az, hogy ha wiper be van kapcsolva és a wifi segítségével is pozicionál, akkor pl. Vodafone-os zsebwifire csatlakozva akár autóban is 1-2 méteres pontossággal, tévedés nélkül megmutatja hol vagyok, merre járok - bár az irányt akkor sem tudja, hogy merre is állok.
-kipróbáltam több ROM-ot is
-rengeteg guide-ot
-fastergps segítségével is konfigurálni, agps adatokat frissítgetni toolbox-szal
-smart time sync-kel a késést kompenzálni, hátha a pontatlan idő miatt csinálja
-másik SIM-mel
-másik szolgáltató SIM-jévelDe semmi. Még extra érdekesség, hogy viszont februártól kb. május-júniusig egész jól működött.
Mi lehet a hiba? Egyszerűen rossz antenna? Érintkezési gond? (elnézést, ha rossz topic, a sajátjában már legelőször sem volt válasz, illetve annyi, hogy vigyem garanciáztatni, de mivel az már nincs rá, igazából csak szeretném tudni, hogy mi okozhatja, érdemes-e elvinnem szervizbe)
Új hozzászólás Aktív témák
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged