- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Mobil flották
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
-
Mobilarena
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
quailstorm #1625 üzenetére
Most megnéztem egy ubifs system-et egy gubot gt72 flesselhető változatból hex editorral, ez úgy kezdődik, hogy #UBI
Ez lehet egy támpont, mivel akkor vélhetően a data is az lesz. -
válasz
quailstorm #1625 üzenetére
A scatter-t elnézve az nem extX.
vagy ubifs, vagy yaffs.
A data-nak a scatter-ben csak a kezdőcíme van megadva, a hosszát adb-n keresztül lehetne lekérni... csak az meg nincs, ha jól értettemSzerintem ilyen mentést ti se szoktatok csinálni.
Én szoktam. De a régi fajta scatter a data hosszát nem tartalmazza, ezért a /proc/dumchar_info szokott segíteni, méginkább a /proc/partitions, ami viszont a valós méretet adja meg.
Sőt, már szedtem szét 2GB-os egybefüggő img-t is, scatter nélkül (ext fájlrendszer volt, az jól érthető, ez segített). Viszont a data-t ott sem mentették.
Ha a data hossza nem ismert, nincs ebr, nincs pmt, akkor érdemes lehet egy olyan hosszt választani, ami mondjuk úgy, logikus: a specifikációban meghatározott "ROM"-méretre hagyatkozni, és kivonni a meglévő mentés méretéből. Persze ez sem korrekt, mert pl. a 4GB sem 4GB, hanem telefononként eltérő 3,76; 3,87; 3,59 stb...
Ha még mentenéd is egy adott mérettel, akkor is fontos, hogy hogyan csatolod a mentett raw img-t. ubifs, vagy yaffs?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Teljesen új iPhone 16 128GB Black eladó (bontatlan+garancia)
- Asus ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB - 3 ÉV GARANCIA - MAKULÁTLAN!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest