- Yettel topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nuenue
csendes tag
válasz
#79335424 #90693 üzenetére
Hmm... Ha értelmezted volna a hsz-emet nem vágtad volna rá reflexből hogy "nem igaz"
A Telenornak dolgozom úgyhogy tudom mi az igazság.
A voice tarifacsomagokban foglalt beépített netek nem támogatják hivatalosan a voip-ot kivéve az All-in Xl-t.
A külön -kártyáshoz is- váltható netes csomagok (Hipernet, vagy Deezer pl) igen.
Ha valaki nem támogatott csomagja ellenére használja akkor sem kap egyből tiltást rá - értsd: "hivatalosan" nem támogatott.Peace
-
Nuenue
csendes tag
válasz
#79335424 #90673 üzenetére
Pontosítok, mert ez nem egészen így van.
A "kék"-nél egyetlen díjcsomag - ha a net only díjcsomagokat nem számítom - támogatja csak hivatalosan a voip-hívásokat: az All-in Xl (meg talán még valamelyik atomdrága Smart 5-6)
Az más lapra tartozik, hogy ha használod más csomaggal, nem feltétlen kapsz érte egyből dádát. -
Nuenue
csendes tag
Jiayu G3C tulajoktól van kérdésem: eddig nem találtam megbízható infót a telefon 900Mhz -es 3G képességéről. Tudja -e vagy sem? Láttam 850/2100 illetve 900/2100 speckót is róla...
-
Nuenue
csendes tag
válasz
laslie92 #49226 üzenetére
Ott a pont!
Én egy lassan egy kétéves B63M-et nyúzok Mt6573-as procival 512 RAM-al. Makulátlan állapotban van. Az olasz guruk meg hegesztettek rá ICS romot, úgyhogy jobban "hasít" mint újkorában.
Nyilván megérett már a cserére, de ez nem a telefon elhasználódása miatt van. Egyszer vittem szervizbe töltőaljzat hegesztés miatt, de az az én saram volt. (töltés közben leesett és megfeszült a cucc. 2000 Ft-ért orvosolták) -
Nuenue
csendes tag
Pár hsz-t találtam régebbről a Beidu Hot Pepper LA-Q1 -ről, ami elég tetszős, de a tulajoktól (ha van egyáltalán) semmi érdemi infó. Valakinek erről bármi tapasztalata? Támogatottság is ok a Needromon, nincs magyar nyelv de engem ez egy fikarcnyit sem zavar. Ráadásul 900Mhz-t is tud. (Vodafonosoknak lehet érdekes)
-
Nuenue
csendes tag
Teljesen jogos az észrevétel. Én használtam mindhárom szolgáltató 3g-jét és legjobb tapasztalatom a Vodával van. Bizony kell a 900mhz. Nekem egy régebbi típusú dual simes Mt6573-as B63M telóm van, ami tudja a 900MHz-et és gyakorlatilag egy két Edge-re váltástól eltekintve megy mindenhol a 3g. Nyúzom is a topikokat hogy ha váltok erősebb telóra, akkor ilyet (900/2100mhz-eset) tudjak választani.
Kérés a nép felé:
- Milyen droidos progi tudja megmutatni ezt az adatot a telókon?
- Mivel sajnos sokszor nem egyértelmű a honlapokon feltüntetett adat a 900mhz képességről, lehetne ezzel a progival csinálni egy tesztet az itteni tulajokkal, hogy tudjuk a 900mhz-es listát frissíten/aktualizálni.Más: van egy honlap ha még valaki nem linkelte, ami elég jól mutatja e telók valós méreteit összehasonlítva. Igaz nincs benne minden itt elemzett ketyere, de mégis hasznos lehet. SIZEALL
A monitor méretét ne felejtsétek beállítani jobbra fenn.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Bluetooth hangszórók
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Yettel topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- További aktív témák...
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest